reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dzięki Laski za głosy:tak::tak:

ja padam na mordę:-p jak nie młody to młoda a ja dopiero cos zjadłam od rana:-( i usiadłam Synek poszedł w kimę ciekawe na jak długo......

Bosa- skąd ja to znam he he my tez dla wiki kupowaliśmy różnec cudeńka a jej wystarczył np zwykły gryzak lub grzechotka.........a my zawaleni gratmi później je sprzedawaliśmy za bezcen.Teraz juz tego błędu nie popełnie...

tulip- to niezły numer z tymi szczepionkami :eek::eek:

reklama
Magdzior właśnie widziałam na allegro i sie zastanawiałam czym to się różni:) muszę przemyśleć zakup!!!

Tulip dobrze że Ci dali tą szczepionkę i że była siostra bo inaczej to musiałabyś się awanturować!

Pinka no jak Eryczek najprzystojnieszy to głosujemy. Przecież na brzydala byśmy nie głosowały;) zastanawia mnie jak te niektóre paskudy zdobyły już tyle głosów!? Pewnie mają dużo znajomych...

Koncia a powiedz jak sie sprawdza ten projektor? mały jest tym zainteresowany?
Bosa własnie ostatnio czytałam zeby nie dac sie zwariowac bo dziceci czesto wola cos zwykłego niz jakies ekstra zabawki;)
Magdzior wypasione te paletki ale jaka cena:0
Pinusja tez głosuje;) cos masz dzis kiepski dzien:( ja gdyby nie moja mama i to ze M zostawia mi rano sniadanie to tez bym chyba nic jeszcze nie jadła bo moja Goska ma znow zły dzien
Tulip ale miałas przeboje,dobrze ze udało sie wszystko wyprostowac,buziak dla biednej Laury:) a co do pocenia to tez tak masz ze w nocy pocisz sie jak szczur i przy karmieniu tez? bo u mnie to masakra:(

Ola- na masakra dzis nie dość ze pogoda do D... nikita co chwilę lata do toalety a tym samym ja z nią:rofl2: bo jak to ona mówi ciągle mi coś z tyłka leci:-D:-D to młody tez dzis prawie nie spi trze te dziąsła jak opętany poterm rk bo za mocno potarte:nerd: i tak w kołko
Ewi no ja tez nie wiem jak oni to robią bo rano jak wystawiałam fotkę to niejedni mieli juz po 40 głosów:-D

ola, młody jest zachwycony kolorowymi gwiazdkami z projektora, ostatnio 1,5h się na to gapił i cieszył :D M mu zasłonił rolety i miał półmrok i się sobą zajmował

pinka mój głosik już popłynął,czadowe zdjęcie,Ty jak zawsze coś wymyślisz:tak:
tulip mój syneczek wczoraj miał szczepienie i staram się zapomnieć jaki to był płacz.Juz m-kowi oznajmiłam ze na następne szczepienie sam z nim idzie,bo ja nie mogę na to patrzeć

a propos szczepień to czy wasze pielęgniarki ubierają rękawiczki jak szczepią?? ja byłam tak przejęta ze Jamie będzie płakał,ze nawet na to nie zwróciłam uwagi,dopiero później się zorientowałam ze ta pinda ich nie ubrała

u nas dzisiaj walka z kupka,mały od wczoraj nie robil i bardzo sie meczy właśnie spi mi na rekach

Wierka- thanks;-) mój tez wył:-:)-( a mnie aż gorąco było,a co do rekawiczek to tez nie założyły ale przy mnie sterylizowały ręce

Z okazji Dnia Dziecka wszystkim Marcjątkom zyczymy zdrówka, radości z odkrywania otaczającego świata i uśmiechu:)

I ja dołączę do narzekających na pogodę, zwariować idzie. Jeszcze parę dni temu było 8 stopni, w nocy przymrozki, wczoraj 32, a dziś 28 i huraganowy wiatr.
Jaś je mniej o połowę, zamiast 180 ml, to tylko 80, mam nadzieję, ze to przez ten upał, a nie w wyniku czegoś innego. I tak jest wagowo ciągle w ogonie Marcjątek.
Na 3-m-nej kontroli u pediatry ważył 5400 i mierzył 62 cm. Pomału nadrabia straty, przez 3 m-ce przytył 2800 i urósł 12 cm, ale patrzę na Wasze Skarby, to wydaje się niewiele.

Ewi - mój Jasiek też nie chciał ostatnio jeździć w gondoli, jeszcze jak spał to ok, ale jak tylko otworzył oko to od razu był wrzask. Okazało się, że leżenie mu nie odpowiadało. Gondola poszła juz w odstawkę, teraz jeździmy spacerówką lub fotelikiem samochodowym nakładanym na wózek. Dziecko szczęśliwe, ja spokojna i ludzie się za nami juz tak nie oglądają;)

Bosa - może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, jak ta kobitka taka nieodpowiedzialna, to lepiej, zeby Stellką zajął się ktos inny. Tylko szkoda tych nerwów.
Nasze dzieciaczki z tego samego dnia, a mój nie chce nic w rączkach trzymać, jedyne co, to łapie mnie za włosy i wali rączkami w zabawki zawieszone na pałąku nad matą.

Pinuś - współczuję Twoim dzieciaczkom, ani bolący ząb, ani biegunka to nic miłego. Trzymam kciuki. Głos oczywiście - oddany:tak:
Zajrzałam na twój blog - piękne zdjęcia!

Też się zastanawiałm nad zabawkami dla dzieci, tyle tego jest, ale co naprawdę jest wartę zakupu, to trudno mi zdecydować. Może macie jakiś sprawdzone zakupy? Wiem, ze każde dziecko jest inne, no i to co mi się wydaje fajne, wcale fajne nie wydaje się mojemu dziecku:baffled:

reklama
Asco- a co on tak malutko tyje??? przy 180ml wypitych to powinien rosnąćjak na drożdzach chyba ze ma problemy brzuszkowe

co do zabawek to ja mojemu nic narazie nie kupuje bo to nie ma sensu ma matę karuzelę włóżeczku leżaczek kilka maskotek( na które sie tylko narazie patrzy) za 2 tyg kupię mu jakieś grzechotki z 2 szt i na tym narazie koniec.

Do góry