Futrzak załóż sobie kartę w Smyku to będziesz zawsze miała parę groszy mniej
Miki ja do 3 miesięcy wolałam nie ryzykować i zakładałam czapeczkę, taką z dziurkami byle by uszka były zakryte, ale teraz już ważniejsza jest ochrona głowy przed słońcem, więc w gondoli nie ma sensu, żeby się jeszcze łepek pocił w czapce. A zakładam jak najmniej w taki upał, wczoraj były krótkie spodenki i koszulka z krótkim, a dzisiaj takie śpioszki z krótkimi nogawkami, zapinane na ramionkach i jak nie wieje to gołe pyty, a jak dmucha to zakładam skarpeciaki jakieś cienkie, bo Jasiek już nie śpi na spacerach tylko macha nogami, więc mogłoby mu je owiać, ale też bez paniki już
Pinuś buziaki dla Nikity, niech szybko jej przejdzie to może sie jeszcze załapiecie na jakieś atrakcje..
Olka wstaję teraz zawsze między 7 a 8, na szczęście już nie o 6ej ;p i jak chcę coś zrobić w domu to tylko od razu rano, wtedy Jasiek najdłużej sam się sobą zajmuje na leżaczku
Bosa niestety, to staroć od siostry eMka, bo już nie potrzebują
Może będzie u Was pierwszy marcowy ząbek
A masz coś do smarowania dziąsełek??
Zaliczyliśmy godzinny spacerek i tak samo jak wczoraj już marudził, w domu cycek i śpi jak aniołek
zaraz się pewnie obudzi i wtedy zabawa do 14ej i poten śpi ze 3h
Sam sobie tak ustawił dzień, ciekawe na jak długo.. Muszę jednak częściej teraz cycka wystawiać, zawsze były oba co 3h, a teraz jeden co 2h a przy herbatkach czy wodzie jest bardziej zabawa niż picie, przed wyjściem wypicie 80ml zajęło nam 15min, bo Jasiek się chichrał jak dziki.. normalnie mam teraz z niego taki ubaw, że szok
Wczoraj machałam mu nad głową swoim wisiorkiem, takim dużym kołem i pukałam go w gołe cycki albo w polika, za każdym razem się zanosił śmiechem
Aż się nie mogę doczekać aż się obudzi, żeby się bawić