reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

My juz po porannym spacerku do przedszkola i z powrotem:tak: upał robi się straszny:dry:
muszę sie pochwalić, dzisiaj pierwsza nocka bez jedzonka jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D o 19.00 nakarmiony wytrzymał prawie do 6.00:szok::-pzjadł i spał jeszcze do 8.00. obudził nam się co prawda o 1.30, ale butli nie chciał, usnął zaraz po przewinięciu. Oby więcej takich nocek. Przez te upały je nam o połowę mniej ( wypija ok 90 ml, góra 100), albo robi ogromne przerwy. w dzień po 5 godzin bez jedzenia. herbatek żadnych nie chce.

reklama
Wojtek też je mniej i dziś po południu chciałam gdzieś dzwonić żeby się dowiedzieć dlaczego się tak dzieje ale widzę , że nie tyko on ... :)

Witajcie:-)
Myslałam ze nocka bedzie bardziej przespana po takim spacerze i takiej porcji jedzenia a tu pobudka przed 2:sorry2:,potem przed 6 ale najwazniejsze ze jadła duzo i szybko zasypiała.Wstałysmy o 9 po sniadanku Małgoski (było o 8.40) i po małych wyglupach w łozku;-):-D,teraz ja zjadam sniadanko a niunia usneła w lezaczku:-)
Pogoda zapowiada sie meczaca ,o 5 było juz 18st a teraz jest 25st w cieniu:szok:

Malinka mysle ze teraz juz by nie było miejsc w osrodkach na miesiace letnie na nasz zlot,ten zlot psi o ktorym pisałam był w sierpniu a planowany był juz w lutym.
Scarletka zazdraszczam takiej nocki;-)
Lokata miłych zakupow:tak:
Futrzaczku mi tez sie podoba brak ubierania w kilka warstw i małej i siebie;-)
Mami ja dostałam ''w spadku'' te woreczki Tufi,fajne sa:tak:
Bosa,Tulip ciesze sie ze spotkanko udane i niunie dały Wam pogadac spokojnie;-)
Papciu u nas ten najgorszy okres trwał tydzien prawie,oby Twoja niunia tez juz ''powrociła'';-)

lece sie ''zrobic'' i moze po nastepnym karmieniu tez pojde na spacer,chociaz i tak miedzy 12a14 musze isc z psem,no zobaczymy

Miłego dnia,cobysmy sie nie usmazyły:-)

dzień dobry u nas tez dzisiaj słoneczko - jupiii:-) pranko juz wstawiłam, zupkę tez, mały zasnął w wózku a ja piję kawkę.
Jutro przyjezda moja mama - ciesze sie jak głupia :-)

Scarletka super, że mały tak ładnie spi, oby tak juz zostało:tak:

Ola zazdroszczę Wam tego upału:zawstydzona/y: przeslij troszkę do nas ;-)

Lokata udanych zakupów

Malina hehe to Jasiu dał czadu z tą kupą:-D chociaz pewnie Tobie nie było do śmiechu

oki uciekam, musze korzystac z pogody :tak:

Papcia jestem, jestem:)

W sobotę cały dzień sprzątania i w garach, w niedzielę mieliśmy chrzciny a po do północy sprzątaliśmy, wczoraj byłam na spotkaniu lubelskich mam i wieczorem mąż przegonił nas po polach w poszukiwaniu działki hehe i tak dopiero dzisiaj znalazłam czas na odwiedziny i nadrobienie forum:)

Hej laseczki-marcóweczki
U nas też upał, my juz po krótkim rannym specerku, Mała pospała a ja trochę popracowałam, teraz Nadia leży na macie i "gada" z motylkami a ja czekam na gości- koleżanke i kolegę z pracy

Morning:-D:-D

o 6:00 rano cudne piekne słonce i błekitne niebo a teraz???????? chmury i deszcz ja oszaleje!!!!!!!!!!!,liczę na to ze choć troszkę sie wypogodzi tak jak wczoraj po poludniu co wyjde z dzieciakami:tak: młody dzis nawet fanie spał bo jadł o 24:30 potem o 4:00 i później o 8:30........ teraz juz sie wierci pewnie zaraz flachę będę musiała robić........

Bosa- tak mąż znalazł gryzaczka 1+ kolor różowy:-Da pieluche to molestuje non stop:-D:-D ja tylko mam sterte pranie co wszystkie mokre i wymiętolone:-D:-D

Papcia kochana nie choodziło mi o ciebie i Koncie tylko o to ze tu nie mam sie z kim z bb spotkać:-p:-p kazda mieszka daleko:tak:
Scarletka- no widzisz i ty sie doczekałas całej nocki przespanej przez synka:tak: ciekawe kiedy u nas to nastąpi.............:cool:
Agnes- to troszkę sobie odpoczniesz jak mama przyjedzie co???? na długo przylatuje???
Ewi- to focie kochana dawaj chcę widzieć jak księzna wyglądała no i mamuska też:tak:
ola- dzięki za wczorajsze słonce dzis tez możesz sie podzielic:-p:-p
Vecia- w takim razie udanego spotkanka ci zycze:tak:

Hej
U nas upał na maxa. Pierwszy spacer odpuściliśmy sobie bo taki war. Za to wybierzemy się gdzieś po 15 na dłuższy. Pawcio już domaga się przebywania non stop poza łóżeczkiem, albo ręce albo leżaczek. Zdecydowanie świat jest ciekawszy z wysoka lub pozycji półsiedzącej:-)
Widzę, że coraz więcej dzieciaczków zaczyna przesypiać noce, więc i Mamusie w lepszych humorkach rano;-)

reklama
Wszyscy śpią w nocy tylko nie my ;p ale jakoś przetrwam, może jak wejdzie kaszka na wieczór to będzie lepiej..
Na dworze masakra, nie dość, że skwar to jeszcze wicher sypie piachem po oczach, a Jasiek pod koniec krzyczał już "szybciej do domu!!" no ale godzinka na świeżym powietrzu zaliczona :D

No i tyle ze spania aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa później doczytam

Do góry