reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Marta a w czym mrozisz mleczko??

Pinka współczuję dziąsełkowego marudy oby szybko minęło, podobno dobrze robią gryzaczki włożone do lodówki na chwilę

Patik dziś zrobiliśmy z eMkiem eksperyment i wzięliśmy Maciusia do fotelika na spacer i spał jak smok po jakichś 20 minutach, a jak nie spał to rozglądał się ciekawie i uśmiechał .... może rzeczywiście lubi się już rozglądać i wkurza go jak nic nie widzi ..... :eek:

Wierka współczuję kolek i małego płaczka też nie umiałam sobie dać rady na początku, ale wszystko się w końcu układa, dobrze, że ktoś mądry dobrze doradził :tak:.

Lokata super, że chrzciny udane :tak:

Bosa u nas też zauważyłam, że Maciuś jest w 100% szczęśliwy jak ma 100% naszej uwagi, i też mi ciężko jak jestem sama, aż boję się pomyśleć co będzie kiedyś jak na drugie się zdecydujemy .... :eek:

Chyba znów nie doczytam reszty, sprubuję później, bo mam wolną łazienkę :-D trzeba skorzystać, Maciuś wczoraj anioł na roczku, a dziś dał popalić w ciągu dnia, na szczęście eMek szykuje sobie tygodniowy urlop JUPIIII!!!!!!
DObra zmykam do kąpieli mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę :happy2:

witam wieczorową porą...
mam tylko chwilkę bo emek zaraz wróci z pracy i będziemy się godzić;-) u nas druga połowa dnia okazała sie zdecydowanie lepsza... Hania na spacerku grzeczna, Zosia tylko trochę marudziła, ale przeżyłyśmy:tak: mnie ból głowy trochę odpuścił...ale tyle nerwów ile sobie napsułam z powodu upadku Hani to moje:-(

jeszcze raz powtórzę że macie super że mozecie się spotkać choć na chwilkę i wąskim gronie, ale zawsze coś:tak: jestem ciekawa czy rzucony niedawno pomysł spotkania się w jakimś wybranym miejscu z noclegiem mógłby wypalić:-) tak sobie pomyślałam że dopóki jesteśmy na macierzyńskim to byłoby to możliwe:tak: ale byłoby fajnie:-D

Marta a w czym mrozisz mleczko??

Pinka współczuję dziąsełkowego marudy oby szybko minęło, podobno dobrze robią gryzaczki włożone do lodówki na chwilę

Patik dziś zrobiliśmy z eMkiem eksperyment i wzięliśmy Maciusia do fotelika na spacer i spał jak smok po jakichś 20 minutach, a jak nie spał to rozglądał się ciekawie i uśmiechał .... może rzeczywiście lubi się już rozglądać i wkurza go jak nic nie widzi ..... :eek:

Wierka współczuję kolek i małego płaczka też nie umiałam sobie dać rady na początku, ale wszystko się w końcu układa, dobrze, że ktoś mądry dobrze doradził :tak:.

Lokata super, że chrzciny udane :tak:

Bosa u nas też zauważyłam, że Maciuś jest w 100% szczęśliwy jak ma 100% naszej uwagi, i też mi ciężko jak jestem sama, aż boję się pomyśleć co będzie kiedyś jak na drugie się zdecydujemy .... :eek:

Chyba znów nie doczytam reszty, sprubuję później, bo mam wolną łazienkę :-D trzeba skorzystać, Maciuś wczoraj anioł na roczku, a dziś dał popalić w ciągu dnia, na szczęście eMek szykuje sobie tygodniowy urlop JUPIIII!!!!!!
DObra zmykam do kąpieli mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę :happy2:
mamii ja mroze w pojemnikach na mocz taki z podzialka
ja od 3 tyg woze Emilke tylko w foteliku w gondoli nie chce jezdzic a tak glowa lata w prawo i w lewo i usmiech ma na twarzy

reklama
Mami ja kupilam w aptece woreczki do mrozenia, calkiem fajne sa

Patik hmmmm bedzie godzenie sie :) milo sie wieczor zapowiada, obys miala sile. Ja jestem jaknajbardziej za spotkamiem. Jak dla mnie moze byc w wawie, i moge ci nawet nocleg zaoferowac :)

U mnie dzionek calkiem dobrze jak Bosa napisala, mialam okazje ja spotkac i poznac jej cudowna Stelcie. Dziecie chcialo. Forumowa ciocie omamic swoja grzecznoscia- ale ciocia ma podobnego cwaniaczka - Laure i zna sie na tych numerach. Ogolnie nasze terrorystki zachowaly sie jak na damy przystalo, i w " gosciach" byly calkiem grzeczne. Moja nawet na spiochu dojechala do domku, jedynie potem byl ryk o cyca taki, jakby ja ze skory obierali.
Na wieczor tez marudka jej sie wlaczyla, wiec dopiero teraz mialam na was czas. Jutro wpadaja do mnie koledzy z pracy, zobaczymy z jakiej stony sie im mala pokaze
Buziaki

Do góry