faktycznie...ale juz znalazłam dzięki googlomnapisałam ci mini wiadomość na gg...
na gg??? nic nie dostałam.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
faktycznie...ale juz znalazłam dzięki googlomnapisałam ci mini wiadomość na gg...
może nie masz mnie w znajomych a od nieznajomych nie wyskakuje powiadomienie? sprawdź w archiwumna gg??? nic nie dostałam.........
dziewczynki dziękuje za wpisy![]()
mamii ja mroze w pojemnikach na mocz taki z podzialkaMarta a w czym mrozisz mleczko??
Pinka współczuję dziąsełkowego marudy oby szybko minęło, podobno dobrze robią gryzaczki włożone do lodówki na chwilę
Patik dziś zrobiliśmy z eMkiem eksperyment i wzięliśmy Maciusia do fotelika na spacer i spał jak smok po jakichś 20 minutach, a jak nie spał to rozglądał się ciekawie i uśmiechał .... może rzeczywiście lubi się już rozglądać i wkurza go jak nic nie widzi .....
Wierka współczuję kolek i małego płaczka też nie umiałam sobie dać rady na początku, ale wszystko się w końcu układa, dobrze, że ktoś mądry dobrze doradził.
Lokata super, że chrzciny udane
Bosa u nas też zauważyłam, że Maciuś jest w 100% szczęśliwy jak ma 100% naszej uwagi, i też mi ciężko jak jestem sama, aż boję się pomyśleć co będzie kiedyś jak na drugie się zdecydujemy ....
Chyba znów nie doczytam reszty, sprubuję później, bo mam wolną łazienkętrzeba skorzystać, Maciuś wczoraj anioł na roczku, a dziś dał popalić w ciągu dnia, na szczęście eMek szykuje sobie tygodniowy urlop JUPIIII!!!!!!
DObra zmykam do kąpieli mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę![]()