reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Malina no u nas tez wichura,normalnie burza piaskowa bo taka susza i ten wiatr,tez po godzince wrociłysmy do domu przez ten piach:)
Pinus no to przesyłam słoneczko i temp. do mam stesknionych za pogoda;) łapac puki daje;)
Ewi no o faktycznie zabiegany weekend był,a jak działeczka wybrana?

wczoraj zapomniałam ze niemamy na dzis obiadu wiec musze sie zadowolic kupnymi pierogami,przynajmniej szybko bedzie;)

reklama
Oluś a my zaliczyliśmy mięsny i będzie dzisiaj spaghetti bolonese :D Odkryłam nowy dobry makaron Podravka, bo Malmę już ciężko dorwać jak zbańczyli :/ a taka dobra była...... no a na jutro będzie pieczeń z karkówki mmmmmmmmmmm

Tak wieje, że aż huczy w kominie wentylacyjnym, jeszcze nam coś wwieje do domu, jakiegoś gołębia zbłąkanego hahaha bo oczywiście instalacja zrypana i zamiast wyciągać smrody to komin zaciąga powietrze z zewnątrz, taka to dzisiaj nowoczesna deweloperka ;D

Ola mój mąż jest z tych co muszą najpierw duuużo poogladać zanim kupią cokolwiek:) nawet zwykłe kupienie spodni czy koszuli czasami trwa kilka tygodni więc co dopiero kupienie działki?! Pewnie jeszcze z rok pooglada a już z pół ogląda i ciągle mówi "fajna ale zobaczymy może znajdziemy jeszcze lepszą albo tańszą " i takie gadanie. A znaleźliśmy na prawdę fajna działeczkę, pod samym lasem, 15a ale on musi jeszcze poogladać:)

U nas tak goraco że jeszcze na dwór nie wyszłam bo mała wyje w niebogłosy bo chyba jej w tej gondoli gorąco. Wieczorami jak wychodzimy to nie płacze. Poczekam jeszcze godzinkę i idziemy do rodziców na piechotkę powylegiwać się w ogrodzie a wieczorem z mężem na rowerek!

dzień dobry!
u nas dzień gospodarczy;-) ja myje okna, emek ogarnia dużą łazienkę u góry i pierzemy pościel dla gości na okrągło:tak: taki upał ze schnie błyskawicznie:-) rano zdążyłyśmy wyjść na spacer jeszcze przed największym skwarem, potem troche na tarasie posiedziałysmy bo mamy tam cień, ale i tak 29 stopni jest:szok: ale Zosia szybko zaczęła marudzić i wolała w łóżeczku poleżeć...
Zosiaczek teraz przy cycu wiec sie relaksuje czytajac bb:-D

Ewi życze znalezienia wymarzonej działki:-) a jak tam Chrzciny sie udały?
malinkaa u mnie tez wieje, ze mi suszarki z praniem wywraca:wściekła/y: musieliśmy cegłami obłożyć:-D
kochana doczekasz sie lepszych nocek zobaczysz:tak::-)
lokata udanych zakupów:-) a teraz mi sie przypomniało ze Ty przecież ze Sląska jestes:-) ja pochodze z Bytomia:tak:
Scarletka brawa dla Bartusia za tak długi sen:-):-):-) dorośleje chłopak;-)
ola najważniejsze że Małgosia szybko po karmieniu zasypia i nie marudzi:tak: pewnie znowu zacznie sypiać dłużej...moja Zosia wczoraj zasnęła po kąpieli, myślałam ze sie obudzi około 21 na butle a ona śpi w najlepsze, obudziła sie o 1 wypiła 130 ml i od razu zasnęła sama w łóżeczku:tak:
Agnes to dobrze ze w końcu Was słoneczko odwiedziło:-) od razu samopoczucie inne
magdzior czasami nasze dzieci zaskakuja:-D a mama zamiast odpoczywać to goni jak moze zeby wykorzystac ten czas:tak:

jejku jaki skwar, musiała iść po syna do szkoły i nie był to fajny spacer, chyba dopiero wieczorkiem na jakiś dłuższy spacerek Nadusia pójdzie z tatusiem

Ja tylko na momencik. Zarazwpadna znajo i z pracy, a przed chwila poszly dwie kolezanki mamuski, oj goscinny dzien dzisiaj..Taki upal ze nic sie nie chce , dziecie marudne, zobaczymy jak to bedzie.
Pozamykalam w domu okna i wlaczylam klime w sypialni, moze wychlodzi mieszkanie choc o dwa stopnie, bo teraz masakra mam 26.5
Scarletka zazdroszcze nocy, choc i ja dzis nie moge narzekac, mala spala od 21 do 4 :) a przed noca nawet za duzo cyca nie zjadla

Wy macie skwar a my zimnice buuuuuuuuuu młody wstanie zje to idziemy na spacer chociaż nie pada ,bo słonca jak na lekarstwo i ten wiatr:wściekła/y::wściekła/y:podobno czerwiec ma byc gorący ale jakoś w to nie wierze......

mąż zabrał się za robienie ogrodu moze jeszcze w tym roku sobie posiedzimy bo prac sporo a czasu ma mało bo tylko niedziele..............

Dziewczyny mam pytanie : moja siostra przyjeżdża za kilka dni z zagranicy, nie widziała jeszcze mojego bobaska a ma już 2 m-ce, tylko trochę się obawiam bo 2 tyg. temu przechodziła półpaśca... myślicie że nie ma już żednego zagrożenia?

reklama
hej hej!

U nas goście, my w gościach, restauracyki, rozrywki ale i tak jakiś smutek, mam wrażenie, że chcę zagłuszyć myśli o realizacji samej siebie na tle zawodowym:sorry: póki co nie ma na to szans, a mnie już nosi:zawstydzona/y:

miki nie wiem nic o półpaścu ale i tak bym się bała...

ola cieszę się, że constans do Was zawitała, oby na długo.

ewi brat posprzątał po gościach?;-)

Helunia grzeczna bardzo choć dziś 7 dni bez kupy:shocked2: jak to możliwe, że z wszystkich Marcowiątek tylko moja taka ekonomiczna????

Do góry