reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
My na koniec dnia zaliczyłysmy dwu godzinny spacer,wrociłysmy akurat na kąpiel i papu,mała wciagneła 140ml iiiiiii uwagaaaaa jeszcze dojadła z cyca,normalnie cały czas mnie zadziwia moje dziecko;)
lece spac i Wy tez idzcie;)
miej nocki,paaaaa:)

Wpadam wieczorkiem i ja zalatany tydzień teraz mam na maksa

Bosa nie wymieniłąm wóżka nie udało sie go upchnąć podejrzewam że jedną reką sie gondole ściaga ale niestety nie znalazłam magicznego guziczka

Patik uuu miłego wieczorku co do spotkania ja naprawde zapraszam co prawda mało miejsca ale w razie w jakoś sie pomieścimy jakby co to dzieciaki w domu a my w namiotach pod oknem przynajmniej szczenięce lata na obozach nam sie przypomną

Ola gratuluje powrotu niemarudnej Małgośki ciekawe kiedy moja wróci

Pinka a Ty o naszym spotkaniu zapomniałaś bo poczułam sie urażona tekstem że nikt sie niechce z Tobą spotkać
:)

a gdzie sie podziała Ewi z Hanusią?

ola, to pięknie Małgorzatka nadrabia początkowe kłopoty z jedzonkiem :)

tulip, strasznie fajnie się było spotkać! Koniecznie musimy powtórzyć, może nam się tatusiów nawet uda kiedyś zapoznać? Ponarzekaliby sobie panowie i wymienili doświadczenia z bycia okręconym wokół maleńkiego dziewczęcego paluszka.

I ja też jutro widzę ludzi z pracy. W pracy :dry:.

pinka, udało się jakiś miękki gryzaczek dla Eryczka znaleźć? Mi mama opowiadała, że za czasów mojego dzieciństwa, jak takich bajernych gryzaczków nie było, to moczyło się płócienną lub flanelową szmateczkę w wodzie i schładzało w lodówce i dawało dzieciaczkowi do gryzienia.

Bosa, Tulipek super, że spotkanie udane :D

Patik też bym chciała się spotkać w większym gronie, ale to by trzeba było już planować, żeby tyle noclegów załatwić ;)

Ja nie wiem jak Wy jeszcze możecie mrozić pokarm, mi się wydaje, że ledwie starcza na bieżące potrzeby Jasia..
A mój synek dzisiaj postawił mamę na równe nogi, przebudziłam się po 7ej i czuję coś śmierdzi.. patrzę a to kupa gigant!! Wylało się górą i bokami pampka, nie wspominam już, że wczoraj zmieniałam pościel, tak więc pralka z prześcieradłem już chodzi ;)
Znów się zapowiada skwar nie z tej ziemi, więc koniecznie do 12ej na spacer musimy się wybrać, bo potem to tylko męka i dla mnie i dla Jasia..
A teraz idę podjąć próbę uspania mojego marudy, bo już krzyczy..

my też planujemy wyjście chociaż na 40 min jeszcze przed 12... i tak sobie myślę że nie będę już czekać na drzemkę tylko po prostu wyjdziemy:-) najfajniejsze jest to że wychodząc wsadzam w gondolkę i jedziem! nie trzeba ubierać itp:-)

reklama
Dzień doberek ...
My już od 7 nie śpimy, przywitałyśmy dzionek uśmiechem :-)
Na 12 idziemy na ćwiczenia ... Malwiś się trochę pokula i pewnie pomarudzi przy tym. A później obiadek i do Katowic na zakupy, planuję wpaść do H&M i kupić coś na Dzień Dziecka dla mojej Małej Mi i chrześnicy Męża.
Słonko świeci aż żyć się chce ... miłego dzionka Kobitki :tak:

Do góry