reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzięki poziomeczki!!! Buziak!

Daj ten chrzanik, daj:tak: :-D

Ja jakos nie mam bliskich spotkań pierwszego stopnia z sedesem i jakos nudnosci tez zelżały. Sa nadal, ale jakby mniejsze:-D

Ide ta głowe myc, bo jeszcze nie dotarłam do łazienki. Tylko najpierw musze se wode podrzac w garnku bo u nas ciepłą wyłączyli z powodu jakichstam remontów:wściekła/y::angry::crazy:

reklama
Sabrinka- proponuje sumiennie leżeć. Broń Boże nie chce Cie straszyć ale przezorny zabezpieczony jeszcze tym bardziej w Twojej sytuacji kiedy na opiekę medyczna nie bardzo możesz liczyć. Ja jak mi się pojawiło pierwsze plamienie w niedziele i od razu pojechałam do szpitala to ustało zaraz do południa następnego dnia. I lekarze na początku nie wiedzieli co spowodowało te plamienia. Leżałam w szpitalu 6 dni- wróciłam do domu i znowu się zaczęło- niewielkie- kolor kawa z mlekiem tylko podczas korzystania WC. I znowu powrót do szpitala, a tam nagle diagnoza dwa krwiaczki nad jedną z kosmówek i znowu leżeć- na następny dzień plamienia ustały- tak jak ostatnio. Potem kilka dni leżenia w domku (wstawałam tylko do wc i pod prysznic- nawet jedzenie podawała mi mama i mąż)... i kontrola u gina- radosna nowina na USG nic już nie było widać! Teraz wiem że było warto poleżeć grzecznie te 2 tyg.Trzymam za Ciebie kciuki&

Witam się i ja z rana:-)

Gratuluje nowym marcowym mamom !!!!

Poziomki trzymam mocno kciuki !

Ja robiłam poziom TSH i FT4 ,bo moja mama ma problemy z tarczycą.I wogóle takie poszerzone badanka sobie strzeliłam:tak:

Witam, do tej pory bardzo rzadko odwiedzałam forum, ale teraz mam nadzieję, że częściej będę do Was zaglądać ;-) To moja kolejna ciąża (można by rzec, że jestem weteranką) i bardzo pragnę by zakończyła się pomyślnie... Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i pozdrawiam .

Dziewczyny pomóżcie mi.....ponoć źle odpisuje na posta- wiec proszę o podpowiedz gdzie mam klikać żeby edytować posta. I jak sobie założyć suwaczek:) z góry wielkie dzięki:-)

Ostatnia edycja:
corilla witaj

milutek pod kazdym swoim postem przez (chyba) godzine masz napis 'edytuj' i tam mozesz klikac zeby edytowac posta.
A jak chcesz suwaczek to kliknij sobie na suwak ktorejs z nas , wyjdzie ci strona z ktorej dana osoba ma suwaczek, i tam sobie bedziesz mogla stworzyc swoj.

reklama
Do góry