reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam was dziewczyny :-)
Plamienia jak na razie ustąpiły dziewczyny i oby tak zostało,mam nadzieję że to taki jednorazowy wypad :tak: no ale wystraszyłam się wczoraj jak nic, a USG to mam za 2tygodnie 20.08 więc jeszcze się muszę na czekać no ale już je mam ustalone w końcu :-)

Witam,

moje Malenstwo powinno sie pojawic planowo 17.03.11. Mam nadzieje, ze przygarniecie mnie do Waszej grupy. Choc pewnie jestem tutaj najstarsza (38 latek:szok:), jest to moja pierwsza ciaza i musze sie jeszcze duuuuuzo nauczyc ;-)
Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim Marcoweczkom milego dnia!

Ania

Marta a co to za badanie?pierwszy raz slysze powiedz cos o nim wiecej

Sabrina dobrze ze plamienia ustapily oby juz ich wiecej nie bylo ale odpoczywaj dalej

Maya witaj:)

TSH , czy to nie ogolne badanie hormonow tarczycy?? TYlko po co w ciąży jak sie nie ma problemow z tarczycą??

MAja 38 Witamy :-) masz termin dokładnie ja k ja na 17marca

Ostatnia edycja:
Czeęc Kochane!

Powinnam dostać kopniaka w tyłek, że dopiero teraz sie do Was odzywam:zawstydzona/y:
Jakos czasu ostatnio brak, ale i weny. Mam tekie humorki, ze hej! Dziwi sie jak mój mężul ze mną wytrzymuje:no: Ale póki co, dzielny jest.:tak:

Miłego dnia Wam zycze!

TSH , czy to nie ogolne badanie hormonow tarczycy?? TYlko po co w ciąży jak sie nie ma problemow z tarczycą??
No właśnie dlatego pytam i się zastanawiam:confused2:, w poprzednich ciążach nikt mi go nie zlecał:no:.
Maya38 witaj, mnie mama urodziła w wieku 39 lat ale byłam trzecim dzieckiem po 14 latach od drugiego porodu:tak::-).

Ale produkujecie kobiety!

Sabrinka, uważaj na siebie! Zwłaszcza, że w UK nie możesz na początku liczyć na taką opiekę, jaką powinnaś mieć zapewnioną. Miałam niestety nieprzyjemność się nasłuchać o brytyjskim podejściu do wczesnej ciąży i traktowania jej, jak tzw. "warunkową" :wściekła/y: - na zasadzie, że może będzie dobrze, a może nie. Szlag człowieka trafia!

Marta, a co to za badanie to TSH?

Poza tym M. mówi, że już po mnie widać! Ja tam uważam, że widać po prostu, że byłam i jestem grubasek - a ciążę to raczej niewiele. Ale na wątku wagowo-brzuszkowym zamieszczę zaraz zdjęcia, a co!

Marta, zanim zdążyłam zamieścić post, już udzielono odpowiedzi na pytanie o TSH. Jak na tarczycę - to tak, robiłam. Ale mi badania robi szwagierka, a ona zawsze woli mi zrobić więcej tych badań niż mniej. Uznała, że na tarczycę bez względu na wiek warto. Na szczęście wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Cześć bąbelki:-)
U mnie bez zmian plamienie na papierze a sikacz nie wyszedł,troche mi sie w głowie kręci:eek:
Miała któraś z was coś takiego???

reklama
Do góry