reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mili Ty na siłownię a ja mam nadzieję że od poniedziałku zacznę normalnie chodzić i wstawać haha bo jak narazie to ciężko...

Spadło mi 9,5 kg od porodu;)
Kochana Ty to jesteś świerzynka a ja już mama weteranka:) hi hi i oprócz legginsów z ciąży mogę ubrać tylko jedne jeansy = ze nie mam w czym chodzić. Po prostu mi na tyłek nie wchodzą raczej zwieszają się na udach:(:( Doprowadza mnie to do depresji:(:(na każde legginsy muszę ubierać tuniki żeby mi tyłek nie prześwitywało i wyć sie mi chce jak mam gdzieś wyjść albo ktoś nas odwiedza!!

no to sie wyżaliłam jak baba babie:):-)

reklama
Rano byłam na ktg. Skurcze co 10 min ok 60%. Potem badanie usg, wszystko okej ale gin mowi że wszystko już gotowe do porodu i dziwi się czemu nic się nie dzieje. Rozwarcie na 1 cm :( Jak do poniedziałku nie urodzę to będą wywoływać a tego boję się najbardziej :(

Ewi to ładnie Ci kilogramy spadły:) zazdroszcze,mi jeszcze 5kg zostało :(
Milus ale masz tani fitnes club,u nas dwa razy drozej:( ja tez wchodze tylko w jedne jeansy i to nie przed ciazowe tylko te z poczatku ciazy co od kumpeli dostałam,masakra normalnie,tez chodze w kołko w tym samym:(

Moja Goska cos dzis nerwowa,kwili i nie moze zasnac,podjada co chwilke po trochu,i chyba zaliczylismy pierwszy atak brzuszka bo nic nie pomagało ani masaz,ani lezenie na brzuszku ani tulenie ani jedzenie,dopiero pozycja na reku z brzuszkiem na dłoni.

Mili Ty jak na 2 miesiące po porodzie to wyglądasz rewelacyjnie!!! Poćwiczysz trochę i zaraz wskoczysz w stare spodnie! A ja sobie mogę pomarzyć o starych spodniach hehe

Ola tylko że ja przytyłam 22kg więc do zrzucenia jeszcze bardzooo dużo!

Ostatnia edycja:
milutek ja ostatnio o tobie myślałam,ze pewnie masz dużo zajęcia przy dziewczynkach,zamiast na panieński to wpadnij do nas zdać relacje jak na fitness było
pinka no jak myślisz... oczywiście ze ten sam:-) mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko;-) właśnie mi dowieźli i jest boski,już nie mogę się na m doczekać aż mi złoży
justysia w takim razie 3mamy && by się w weekend rozkręciło

Ola- ty chodzisz w kółko w tym samym..:) ja za to wole nawet czasem z domu nie wychodzić bo te jeansy w które wchodzę to muszę do nich coś luźnego mieć obowiązkowo bo mi sie boczki wylewają bo to bidrówy!!:-D
A fitness owszem tani- az sama sie zdziwiłam. W takiej sytuacji tylko sie cieszyc....i korzystac:)

Ewi- zaraz wrócę do figury sprzed ciąży pod warunkiem ze bede chodzic na ta siłownie hi hi:-D:tak:

Wierka- wpadnę obowiązkowo:)z zakwasami:) hi hi

Moje dziecie po raz drugi skupało mi sie na koc jak go zostawiłam z golutkim dupskiem:-D:tak::-)

Milus- cwicz kochana cwicz chociaz ja tam faldek u ciebie nie widze byscie musiały muj brzuch jeszcze zobaczyc to masakra:szok::szok::szok:
Ewi- witamy mamuskę spowrotem........... czekam na opis porodu jak ty dałas rade takiego klocucha urodzic:tak:
Wierka- no co ty nie gniewam sie :-D:tak: super ze ci sie podoba bedziesz z niego zadowolona bo ja jestem:tak::tak:
Justysia- jeszcze roszke i sie rozkreci zobaczysz...............
papcia- a tobie jak ju czop do konca odszedl to juz plus zobaczysz ni z tą cie chwyci zebys zdazyła tylko do szpitala:-p:tak:

nie martwcie sie o ciuchy ja na jutrzejszą kolacje tez nie mam sie w co ubrac i zgadnijcie w czym idę???????????????????? Sukience ciążowe!!!!!!!!!!!:-D:tak::-)

czy u was te dni ez tak szybko mijaja ja mam wrazenie ze ledwo wstaje i juz sie kłade:szok::szok:cos niesamowitego

Wierka Patik ja to chyba w jakąś depresje wpadne no ileż można matke straszyć wogóle denerwuje mnie to moje ciśnienie niby wielce nie rośnie ale znowu aż takie optymistyczne nie jest w dodatku zaczynam sie denerwowac bo mała chociaż raz dziennie dostaje takich jakiś jakby drgawek czy trzęsiawki i trwa to czasem chwile a czasem pól godzinki no nic ginka na szkoleniu tel nie odbierze nie pozostaje mi nic innego jak czekac do środowej wizyty w najgorszym wypadku w przyszły poniedziałek ide do szpitala czego wolałabym uniknąć i być już po wszystkim w domu w tym terminie echh lepiej sie pomódlcie za mnie może to pomoże ją juz wypędzić bo nic innego nie działa

Pinka no właśnie nie wiem czy to już wszystko już mi nawet głupio was pytac ile tego powinno być bo w sumie może 2kieliszki były

Milusia widze że nie tylko ja mam ambitny plan chodzic na fitnes u mnie była ostatnio promocja i karnety były za50zł tylko nie wiem na ile wejśc

Ewi 9,5kg to bardzo ładny wynik tym bardziej że dopiero co wyszłaś ze szpitala

Ostatnia edycja:
papcia u mnie zdrowaśkę masz zamówioną:tak: tylko się nie załamuj!
Pinka udanej jutrzejszej kolacji - aż Ci zazdroszczę:-) ale korzystaj póki teściowa może przy dzieciaczkach zostać:tak:
a co niespodzianki na kocu - ja dlatego swojej bez podkładu albo tetrowej pieluchy pod pupcia nie zostawiam:-D nasze bąble lubią tak urozmaicać dzień powszedni:-)
justysia wszystko na dobrej drodze - już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo:-)
Milutek szacun za te siłownie! ja ani czasu bym nie znalazła ani siły:no:

a moja Zosia dzisiaj tylko je i śpi - ciekawe co będzie robić w nocy??? jeszcze pół godzinki i będę ją wybudzać do kąpieli
potem kąpanko Hani i kolejny dzień minął

reklama
Do góry