reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

no mam taka nadzieje chociaż nie powiem bo z minuty na minute coraz bardzije ręce mi sie trzesą i nie boje sie samego porodu tylko tego czy bedzie miał mnie kto dowieść do tego szpitala

reklama
Witam sie w dwupaku ...
Wczoraj wieczorem skurcze że nie umiałam chodzić ani siedzieć ... w nocy przeszło i teraz znów się zaczyna ... ehh ... mam wrażenie jakby Mała cisła się główką w dół, co boli cholernie. Nie wiem czy to są skurcze przepowiadające czy co. A może tylko ciśnie się na pęcherz (?)

papcia ... powodzenia u lekarza
no i kciukasy dla Konci

Papcia nie ma co dzis jest twoj dzien!

U mnie zadnych objawow oprocz lekkiego klucia na dole i standardowego twardnienia brzuszka. Dobrze ze mala czesto kopie, to sie nie martwie ze cos z nia niewporzadku.

Kochane slonce swieci, trzeba sie na spacerek ruszyc.

Ciekawe jak Marta?

Dziewczyny trzymam za Was kciuki, żebyście się ładnie rozpakowały.. :) jak tak Was czytam i sobie przypomnę siebie przed porodem, jak to się wszystko działo to mam ciarki na całym ciele :)

papcia właśnie o Tobie pomyślałam i zerkam czyś w domu czy na porodówce;-) no to się rozkręca:-)
tulip to podeślij troszkę tego słońca, bo ja z okna widzę tylko chmury:-(
lokata jak te skurcze są nieregularne a bolesne to pewnie przepowiadające - weź prysznic albo kąpiel, będzie się nasilać to znaczy że się zaczęło, przejdzie to fałszywy alarm;-) melduj co i jak, bo może z papcią we dwie będziecie miały swój dzień:-)

patik ... skurcze są raczej nieregularne ale bolesne ... dodatkowo doszedł ból kręgosłupa i po śniadaniu lekkie "srakate" ... jak Mała sie rusza to wszystko mnie zaczyna boleć ... a najlepsze jest to że M bedzie w domu dopiero o 2 w nocy ... cudownie.
No nic ... ide sie troche ogarnąć. Później sie odezwę. Pozdrawiam wszystkie.

Papcia super!! Trzymam &&&&&&&&&&& za Wasz wielki dzień :D

U nas też słonko, wpadnie psiapsiółka to pomoże mi z wózkiem się wytelepać na spacerek :D
Jasiek dzisiaj skończył miesiąc - ale ten czas biegnie, szok!!

hej!

nie ma wieści od Marty, jeszcze się męczy?:szok:

malina buziaki dla Jaśka na pierwszy miesiąc! już:shocked2:

tulip/wierka chociaż Wy napiszcie, że czop Wam nie odszedł....ja nie mam pojęcia co to jest:confused: czuję się, aż za dobrze. Drażnię brodawki ale położna mnie rozbawiła jak często powinno się to robić - 3 godziny dziennie! można na raty ale i tak mam wrażenie, że tylko przy cycach bym siedziała:-D
oczywiście marzę by ich nie chować ale z innego powodu;-)

papcia/lokata zdawajcie relację jak tam akcja się toczy:tak:

My się intensywnie kurujemy bo zostawić chorą Zosię u teściów mi się nie uśmiecha:confused: a w moim gardle szpilki i kaszlę strasznie a kaszel po cc - brrr już się boję!

wiecie co...obejrzałam swoje piersi i mimo, że od ostatniego karmienia minęło jakieś 3,5 roku to z deczka zdeformowaną mam tą pierś, z której częściej karmiłam:baffled: najdłużej w nocy, wolałyśmy obie na prawym boku no i teraz mam prawy zwis:sorry2: także pilnujcie sobie naprzemiennego karmienia.:tak:

U mnie żadnych objawów oprócz lekkiego klucia na dole i standardowego twardnienia brzuszka. Dobrze ze mala często kopie, to się nie martwię ze coś z nią niewporzadku.
Tulip u mnie dokładnie to samo:tak: jak będziemy rodzic to razem;-)
Madzik nie martw się nie zostawimy Cie samej!! Mi żaden czop nie odchodzi
Czy Marta pisała do którejś z was?
Koncia miłego dnia na uczelni
Wredniak kciuki się przydadzą:tak:
To co dzisiaj kolej na Papcie,Vetke,Marte(o ile już nie urodziła) i pewnie u Lokaty się rozkręci
Malinaa 1-wszy m-c juz za Wami:-)
Harsh co u Ciebie? Jak tam Ruby(<- taki jest skrót od jego imienia?)
Pinka jak tam nosek Eryczka?

reklama
Czesc laski:)
Piekny dzien dzisiaj u nas wiec zaraz wybywamy na spacerek;)Mała dzis super spała w nocy za to ja budziłam sie co poł godziny co by karmienia nie przespac;)
Papcia powodzenia:)
Lokata moze to juz za chwilke sie zacznie;) &&&&&&&&&&&&&&&&&7
Malinka buziaki dla Jaska od Małgoski i ode mnie;)

Pogodnego dnia zycze:)

Do góry