reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

papcia to na to wygląda ze w terminie urodzisz,czego ci gorąco życzę
vetka jutro będziemy z tobą
marta już się długo wyczekałaś bidulko,dzidzia pewnie tuz tuz..

ja odpoczywam właśnie po dużej porcji lodów i trzymam nogi w górze,bo zaczynają puchnąć wieczorami

reklama
Soki marchwiowe zakazane?! Nic o tym nie wiedziałam! I akurat sok marchwiowy robiony w domu piję! Może nie powinnam? Będę u pediatry w czwartek to zapytam.
i ja dużo soków marchwiowo - buraczanych piję:tak:

papcia &&&&&& za rozkręcenie akcji:-)
tulip nie znam przepisu;-) smialiśmy się z emkiem, że my w dzieciństwie daliśmy rodzicom nieźle w kość -( ja się darłam non stop do ukończenia 1 roku życia, a moja mama przeze mnie schudła do 38kg )- to nasze dzieci są naszym przeciwieństwem;-) oczywiście zdaje sobie sprawę że wszystko się może zmienić, teraz mam pobudki co 4 godz. więc jest możliwość pospania, Hania się budziła co 3 godz. i też jakoś się człowiek przyzwyczaił, teraz bardziej mnie przeraża organizacja życia codziennego, bo moja łobuzica jest nieprzewidywalna, a ja nie mogę poświęcać jej 100% uwagi
Vetka powodzenia jutro:-)

dobrej nocki

Hej, chciałam zameldować, że 17 marca 2011 roku o godzinie 19:00 przyszedł na świat mój synek Jędrzej!!! Waga 3550 gram, długość 55 cm i 10 pkt!!! Na dniach na odpowiednim wątku wkleję zdjęcie i postaram się zdać relację z porodu. Pozdrawiam wszystkie!!!

Jedrek :) Uwielbiam to imie :)

Sok marchwiowy zakazany???? No to niezle... na ilosc zjedzonych przeze mnie marchewek i rzodkiewek to Rubens powinien sie urodzic pomaranczowy w czerwone ciapki :-D A teraz nie moge sie powstrzymac przed jedzeniem marchewek i umieram widzac rzodkiewki.

Bosa, jak u Was?

Cześć mamusie:-)
Dziś śmigam na uczelnię, jakoś mi się udało zwlec z łóżka, tatuś trochę pomagał w nocy i teraz go zostawiam z małym, więc biedak pewnie się nie wyśpi, bo moje dziecko gada przez sen:-D
Koleżanka mi wczoraj przypomniała, że muszę jakiś głupi esej napisać do piątku:dry:

also, gratuluję synusia :tak: dawno cię u nas nie było

OLUS - no juz po 5ciu godz nas wypuscili bo nie mielismy szwow zadnych problemow 10 pkt i malo podobno krwawienia wiec nie bylo powodu tam sie zasoadywac... teraz sie akurat z tego ciesze bo w domku jednak najlepiej i 0 problemow na poczatku oprocz tej wpadki z nawalem ale to i tak w 5 dobie mialam...
A mi się wydawało, że dziecko musi byc pod obserwacją czy żółtaczki nie dostanie:confused: no i chyba w laktacji też muszą pomóc... Ale może na wyspach jest inaczej, my jesteśmy zacofani :sorry:

Dzień dobry Kobietki!
jak młodsza ładnie spała, to dzisiaj ta starsza postanowiła wcześniej wstać - tym sposobem nie śpie od 5:wściekła/y: teraz liczę tylko na to że popołudniowe drzemki moich niuniek się zsynchronizują i trochę odeśpie...
koncia miłego wychodnego - wprawdzie to tylko uczelnia ale zawsze odmiana;-)
asco super że Jedrzejek już z Wami - gratuluję:-)

Soki marchwiowe zakazane?! Nic o tym nie wiedziałam! I akurat sok marchwiowy robiony w domu piję! Może nie powinnam? Będę u pediatry w czwartek to zapytam.

[/QUOTE]

Już się tłumaczę :-) Przy pierwszym dziecku - po dużym kubusiu - moje dziecko wyło nam około 4-5h i nie mogło kupy zrobić :-( Więc w moim wypadku drugi raz tego eksperymentu nie powtórzę :-( Dziewczyny nawet suszarka nie pomagała :-(

Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim ja już na nogach od 6 nie moge spać z emocji czop odchodzi już z krwią i tak mnie czyści że masakra 2pralka już pierze bo przypomniało mi sie że nasze pościele nie są wyprane w dzieciowym proszku skurcze powoli sie pojawiają i nie powiem żeby to extra przyjemne było na 10,15 wizyta obiad już ugotowany biszkopty na poród kupione a ja mam totalny luz

reklama
Dzień dobry wszystkim ja już na nogach od 6 nie moge spać z emocji czop odchodzi już z krwią i tak mnie czyści że masakra 2pralka już pierze bo przypomniało mi sie że nasze pościele nie są wyprane w dzieciowym proszku skurcze powoli sie pojawiają i nie powiem żeby to extra przyjemne było na 10,15 wizyta obiad już ugotowany biszkopty na poród kupione a ja mam totalny luz

No to Lenka terminowa chyba chce być :-D

Do góry