reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa- to nie mama mnie zmienia tylko mąz;-)) moja mama to pewnie nawet nie wie ze jej sie wnuk urodził no chyba ze ktos jej powiedział. a twoja Xena to taka wojowniczka po mamusi ehheh mówi sie ze jak mama bardzo aktywna w ciazy to dziecko tez takie jest u nas ta reguła sie sprawdza........
Koncia- browara ciagniesz na laktacje??????? no to widze ze nie tylko ja chodzę w ciuchach ciązowych..............
Malinka- mój wagowo za duzy nie był bo 3720 ale wcina co 3h po 120ml czasami dojada do 150ml.........
Papcia- eeeeeeee to gratulki ja po 24 h po odejciu czopa urodzilam Tobie tez tego zycze;-__

ja sie kimnełam na godzinkę a teraz czuje sie jak by mnie walec przejechał herbata z miodem i cytryna w ruch poszła

reklama
mlody spal 2,5h, zjadl i spi dalej :D ale fajnie:p pospalam z nim 1,5h i teraz doje cyca :)

ojj tylko 35ml :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie innych objawów brak a co chwile latam i sprawdzam i co rusz jakiś kawałek jest tyle że nie podbarwiony krwią ale to co bez krwi też może być nie? wiecie co ciesze sie jak małe dziecko ale w końcu coś bo przecież na jutro mam termin a i wizyte u miejscowego ginka mam rano wieć ciekawe co wyszpera w tej mojej dziurce heh m już sie poprawił wieć jeszcze go zmolestuje zanim do pracy pójdzie chociaż już było ALE TY MASZ JUTRO LEKARZA a tam do rana wszystko wyleci i bede świeżutka trza kuć żelazo puki gorące

poszlismy do poloznej na wazenie i maly tylko temu ulewal bo za duzo jadl ale juz teraz jest spokoj totalny nic sie nie dzieje przez ostatnie dni przybral glodomorek 250 gr:) i to wszystko wyjasnia:)

OLUS - no juz po 5ciu godz nas wypuscili bo nie mielismy szwow zadnych problemow 10 pkt i malo podobno krwawienia wiec nie bylo powodu tam sie zasoadywac... teraz sie akurat z tego ciesze bo w domku jednak najlepiej i 0 problemow na poczatku oprocz tej wpadki z nawalem ale to i tak w 5 dobie mialam...

teraz jest super maly spi i je i odpycha sie nozkami juz od naszych nozek a o glowce jaka silna to nie wspomne:) zyc nie umierac...

Wierka - obys miala znieczulenie bo ja jak sie w pewnym momencie darlam w niebo glosy to dobrze ze zadna inna kobieta wtedy nie byla na odziale bo zawal murowany gorzej niz w EGZORCYSCIE :-D:-)

papcia ... mnie pierwszy kawałek frupa odszedł 4 tygodnie temu ... i tak do teraz po kawałku ... były tez takie podbarwione krwią i co? I do teraz nic. Może u Ciebie sie rozkręci.
tulipku ...
.a jak u was ostatnie krolewskie posilki?
a ja dziś spaghetti a na kolacje baaardzo niezdrowo bo były domowe hamburgery ... jutro troche mniej tego złego żarcia i za owoce sie zabieram.
Koncia ...
lokata, współczuję kataru i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
dziękuję, oby już jutro było lepiej.

Kurde, skurcze od godziny mam znów.

Ostatnia edycja:
reklama
papcia ... mnie pierwszy kawałek frupa odszedł 4 tygodnie temu ... i tak do teraz po kawałku ... były tez takie podbarwione krwią i co? I do teraz nic. Może u Ciebie sie rozkręci.
tulipku ...
a ja dziś spaghetti a na kolacje baaardzo niezdrowo bo były domowe hamburgery ... jutro troche mniej tego złego żarcia i za owoce sie zabieram.
Kurde, skurcze od godziny mam znów.

Papcia, Lokata - u mnie cisza ... skurcze jakie były takie są :-(

Ostatnie posiłki genialne :-D Moje ostatnie łyki soków marchwiowych ;-) Bo pamiętam że później są zakazane :-D

Do góry