reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja starłam ziemniaki na placki, robię bliny królewskie, a i tak wiem że ich nie zjem:-( tyle rzeczy by się jadło, ale oczami..

Witam,u nas juz swieci słoneczko,zobaczymy co dalej z pogoda bedzie bo jest tez troche chmurek.
U mnie na obiadek dzis bigos z cukini,maz robi bo ma wolne:-)
Co do samopoczucia to oczywiscie sa mdłosci,bleee.Ciekawe jak bede sie czuc dalej bo po wczorajszej wizycie u kardiologa mam odstawione leki ktore brałam przez 10lat.

No i witam wszystkie nowe marcoweczki:-)

i sobie nie pospalam bo ciotka wpadla:(

mmm kopytka zjadlabym bo dawno nie jadlam sama mysle co by na obiad zjesc i nie mam pomyslu:)

poziomki uwazaj na siebie ale jak male paseczki to moze nie grozne co?

Ja dziś mam ochotę na pulpeciki;-)

Ja byłam zmuszona już wymienić bieliznę osobistą :wściekła/y:Piersi urosły już o jeden rozmiar,z B na C. Ale najgorsze jest to że tyłek też jakby szerszy:wściekła/y:

i sobie nie pospalam bo ciotka wpadla:(

mmm kopytka zjadlabym bo dawno nie jadlam sama mysle co by na obiad zjesc i nie mam pomyslu:)

poziomki uwazaj na siebie ale jak male paseczki to moze nie grozne co?

Generalnie nie są groźne, 3 dniowe plamionka moga oznaczac implantacje ponieważ robiłab bete niedawno i była ujemna a endo miałam super grube bo 20mm

reklama
Witam dziewczyny :-)
poziomki, trzymaj się i wierz mocno, że wszystko będzie dobrze. Uwarzaj na siebie...

Ja na obiad chłopakom dziś serwuję zupkę kalafiorową i babki z rabarbarem na deser.
Piersi i u mnie powiększają się. Najgorsze, że miseczka E robi się ciasna... :-(

Życzę Wam dobrego dnia;-)
- mim z Iskierką i chłopakami

Do góry