reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam marcóweczki !!!:-)
U mnie od rana nie było wody ale udało mi się trochę nałapać ledwo ledwo leciała jeszcze bo za chwilę to ani kropeczki nie było.Posprzątałam wszystko,śmieci wyrzuciłam a tu woda z kranu leci-myślałam że się wścieknę :angry: w dodatku zaczęło lać
Dziewczyny też muszę się wziąść za prasowanie-nawet wszystko już przygotowane ale zaglądnęłam jeszcze tutaj.
poziomki oby wszystko było dobrze -trzymam kciuki;-)
nim nie martw się nie jesteś tutaj najgrubsza-bo jestem ja ,ale moje E też tak na styk-masakra!!!:zawstydzona/y:

reklama
Witam dziewczyny :-)
poziomki, trzymaj się i wierz mocno, że wszystko będzie dobrze. Uwarzaj na siebie...

Ja na obiad chłopakom dziś serwuję zupkę kalafiorową i babki z rabarbarem na deser.
Piersi i u mnie powiększają się. Najgorsze, że miseczka E robi się ciasna... :-(

Życzę Wam dobrego dnia;-)
- mim z Iskierką i chłopakami

To Ty wypasiona babeczka jesteś;-) ja też:-)

Za mną strasznie kwaśna pomidorówka chodzi:tak:

Ostatnia edycja:
a ja wcinam czekolade :szok: i nie moge sie odczepic a mdli mnie.....

oj zjadlabym kopytka...... ale nie wiem czy mam ziemniaki w domu :eek:
ostatnio robilam do obiadu kalafior plus troche brokulu podsmazane na maselku i bulce tartej.... mniam! dzis tez mam ochote na to tylko bulka tarta tez sie skonczyla ;/
chyba bede musiala do sklepu skoczyc,ale to jak juz mlody bedzie po drzemce.

nie mowcie mi nic o piersiach ja mam niby d ale jest wielkie i lepiej zeby wieksze nie urosly bo ja juz mam problem z kupnem stanika a co bedzie pozniej:|

ale jestem glodna a juz dzis zjadlam dwa siadania:(

hej :)
Ana4 o nie nie moja droga, najgrubsza to ja tu jestem !
U mnie dziś na obiadek wątrubeczka indycza z ziemniakami i kolorowa suróweczka :> a na śniadanie opędzlowałam 0.5 kg małosolnych ogurasków :O
Pozdrawiam :)

Mitres ale mi narobilas ochoty na watrobke:-p juz dawno nie jadlam. Zawsze jak jestem w Polsce to mamusia mi robi moje ulubione dania-watróbke wlasnie ,kopytka, kluski z kapustka mmmmmm ale sobie sama smaka robie :eek:
U mnie juz obiadek gotowy -dzisiaj rybka i tez trzeba by sie wziasc za prasowanie a potem jeszcze na 16 do pracy :no:
A z biustem to sie nie dogodzi za male zle za duze jeszcze gorzej :baffled: U mnie B i narazie nie zapowiada sie na zmiany :-D

Poziomki- trzymaj sie , wszystko bedzie ok

Ludu, na dole schaboszczaki smażą:crazy:!
Kopytka muszą poczekać bo jajka mi wybyły a rozpadało się a z tego co mam w lodówce to chyba tylko kanapki wyjdą:confused2:.
Ubrania poskładane do prasowania i siadłam do Was chwilkę odpocząć:tak::-).

reklama
Do góry