reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam wieczornie:)
Korzystam z chwili jak mała spi wiec dzis tak krotko i na temat;)
Dzis o 16 wyszłysmy ze szpitala,mała jest nawet grzeczna(jak na razie;)) ,zaliczona juz pierwsza kapiel w wykonaniu tatusia,zaprzyjaznianie z psem tez udane.Jedno co mmnie martwi ti karmienie,przez te problemy z krwia małej musze szczegolnie zwracac uwage ile ona zjada a ze słabo ciagnie piers (musze uzywac nakładki bo nie łapie sutka)to dokarmiam butla ,naszczescie mam mega duzo pokarmu;)jeszcze troche i cycki bede miec wieksze od mojej głowy;)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie marcjaneczki i ich marcjaniatka:)
ps
nie jestem w stanie Was nadrobic;)

reklama
Dzień dobry ja tu dziś pierwsza? zaraz jade do gina bo nie dostałam recept na leki na nadciśnienie pewnie dzisiaj bez grzebanka bedzie lece na szybko poczytac oc naskrobałyście

a ja sie witam z Maksiem na rekach :) walczymy od 7.30, wiec jem bule, pisze i lulam malego.

mlody coraz wiecej je, a pokarmu mi nie przybywa. do tej pory dopijal z butli juz tylko 20ml,a teraz zaczal 60ml :( robie co moge, a tu lipa...

Koncia coraz starszy to i wiecej je;) pijesz jakieś herbatki no pobudzenie laktacji???

Ja tu umieram na ból brzucha! Idę się zaraz kąpać żeby być gotowym w razie jakby się coś działo!

Hej spioszki, i te które juz wstaly.
Heh papcia u gina to z nią śniadania nie zjem, ale koncia bule przegryza to i ja cos chwyce

Ewi, ja tez średnio sypiam ostatnio, ale zestresowana nie jestem, poprostu łóżko mam mega twarde i moje kości nad ranem juz niwytrzymuja, budze sie ok 7 :(

Lokata i papcia dajcie znać jak po wizycie ( papciu moze lekarz jednak grzebnie zerknac jak szyjka hmm)

A jak nasz Harszyk, i ciekawe jak Marta i Cliford..bo chyba jeszcze nierozpakowane??

reklama
Dziewczyny, które macie problemy z laktacją - moje pediatra mówiła mi od pierwszych dni po narodzinach synka, że laktacja potrzebuje ok 3 miesięcy na dostosowanie się do potrzeb dziecka i jeśli się ten czas przetrwa bez butli to potem jest już super. Ja akurat nie należę do tych mam co chciały karmić koniecznie piersią i mój synek od drugiej doby życia był na karmieniu mieszanym. Rodziłam w takim szpitalu gdzie chętnie dzieciom dawano smoczki i mieszankę co i ja potem praktykowałam już po powrocie do domu. Franek był na mleku hipp probotic 1 w mixie z piersią i nie miał ani kolek ani innych sensacji. Niestety tak pokochał butlę, że mając dwa i pół miesiąc odrzucił pierś. Choć powiem szczerze bardzo nie ubolewałam nad tym bo nie wiem czy to moje mleko było takie mega wartościowe skoro jadłam głównie kurczaka i marchewkę...No nic.
Powodzenia wszystkim mamom życzę:-)
pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry