reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ewi, serio! Wizyta trwala 30 minut, a w tym czasie Olo bawil sie 25 minut. razem z dentystka i jej pomocnica :)Najpierw wozily go w tym fotelu (w gore i dol, do przodu do tylu), pozniej bawil sie ssakiem (?)- daly mu kubek wody i zasysal ja sobie :) Po czym zaczal to przykladac wszedzie gdzie sie da. Troche 'wizyty' (nic bolesnego- jedynie pucowanie zabkow i na to fluor- przy czym sam zbieral nadmiar fluoru takim waleczkiem bawelnianym jezdzac sobie po jezyku)... No mowie Ci- bomba.

reklama
Wooow, to miał mały szczęście :) super podejście dentystek!

Kurcze, ciekawe w jakim stanie bedą moje żeby po tych slodkosciach.

Papcia, z takim zaopatrzeniem lodówki to cieżko kimnac :) jeszcze ktos ukradnie/ wyjje. ja ostatnio strasznie ziewam ale super senna nie jestem, moze dotlenienia potrzebuje

Ewi jedz i pizze i slodkie.. Co tam zaszalejmy na koniec hihi! A moze na czekolade goraca idź! Bosa po wedlu ruszylo;-)

U mnie nic sie niedzieje i nadal w dwupaku, wiec jutro na 8.00 ide do szpitala. Prawdopodobnie bedzie cc wiec trzymajcie kciuki:)

witajcie kochane dziekuje za gratki :tak: jestesmy od wczoraj w domu mala je z cyca i jest calkiem grzeczna stesknilam sie za Wami no i suwaczek musze zmienic :-D

Ewe Ty to miałaś na mnie czekać!!! A tu wszystkie z naszej kolejki urodziły bo i Ola i Patik i Buziak i Ty tylko ja dalej czekam!

Hars to Ola miał atrakcje;) ja osobiście nie lubię dentysty bo mi się kojarzy z bólem! I nawet jak muszę to odwlekam ile się da;)

Papcia no niestety zero przyjemności hehe

Za to obiadłam się wielką pizzą i mąż mnie pocieszył że jest plus bycia w ciąży bo mogę jeść co chcę. Dobre i takie pocieszenie!

I oddałam moje okulary do wymiany szkieł na mocniejsze i muszę teraz z głową w monitorze siedzieć ehhh...

reklama
Do góry