reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
bosa - ja to juz dawno chcialam ci napisac ze kurcze jak mam byc szczera to w zyciu bym nie powiedziala ze to twoje cudo XENA WOJOWNICZKA
tak ci daje popalic nocami ...zawsze jak ja widze to spi jak aniolek i nie moge sobie wyobrazic nawet jak ona moze wygladac jak sie rozzlosci
niesamowite az mi sie nie chce wierzyc ze ona wogole cos placze
:-);-)

H
Harsharani
Gość
buziaczek ale to nie szło kolejnością alfabetyczną! tylko snamii jak do tej pory sie sprawdza czyli ja czekam niecierpliwie na kolejny sen kolejki na porodówce
![]()
To ja juz w tylu snach bylam i dlaczego jeszcze nic sie nie dzieje??? Dzisiaj postanowilam przestac narzekac i wykorzystac ostatnie dni na jedzenie wszystkiego co bedzie niedozwolone. Mam dzis w planach czekolade, paczki, frytki amerykanskie... Nawet cole. Ale taka dla kobiet w ciazy (bez kofeiny)...
Cukier mi skoczy pod niebo
na odpowiednim watku wiadomosc od Pinki.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
przede wszystkim Koncia wszystkie kobiety 3maja za Ciebie kciuki,nawet ta najmniejsza
(swoja droga Bosa jakie słodkie zdjęcie ahahahah) wiec dasz rade
Marta udanej imprezy,podziwiam Cie za te pokłady energii
Buziczek zgadzam się z wami,ze ta końcówka to dosłownie jak wieczność.
Moze was pociesze ale ja mam termin jako ostatnia wiec wy już będziecie tulić swoje skarby a ja dopiero będę czekać na godzinę 0
Przed chwila odwiozłam Sammiego na urodziny kolegi i normalnie mam jakieś wyrzuty sumienia.Musiałam się czymś zająć,bo ciągle o nim myślę...dziecko prawie 6 lat a matka dalej pępowiny się trzyma
Właśnie przeczytałam wiadomości od Pinki i zaskoczylo mnie ze nie ma pokarmu,bo pamietam jak pisala ze jej piżama przemaka,tak się jej leje,dziwne...
przede wszystkim Koncia wszystkie kobiety 3maja za Ciebie kciuki,nawet ta najmniejsza

Marta udanej imprezy,podziwiam Cie za te pokłady energii
Buziczek zgadzam się z wami,ze ta końcówka to dosłownie jak wieczność.
Moze was pociesze ale ja mam termin jako ostatnia wiec wy już będziecie tulić swoje skarby a ja dopiero będę czekać na godzinę 0

Przed chwila odwiozłam Sammiego na urodziny kolegi i normalnie mam jakieś wyrzuty sumienia.Musiałam się czymś zająć,bo ciągle o nim myślę...dziecko prawie 6 lat a matka dalej pępowiny się trzyma
Właśnie przeczytałam wiadomości od Pinki i zaskoczylo mnie ze nie ma pokarmu,bo pamietam jak pisala ze jej piżama przemaka,tak się jej leje,dziwne...
Ostatnia edycja:
Hej laseczki-marcóweczki
Widzę że kolejna się rozpakowuje, wiele z marcówek przebiera niecierpliwie nóżkami a ja jako jedna z nielicznych mocno je zaciskam, bo w nocy znów mnie doś rególarne skurcze dopadły, a chciałąbym choc jeszcze tydzień, bo jednak Mała jest dość mała.
Koncia-trzymam kciuki by szybko i w miare bezboleśnie poszło
Harsz-doczekasz się
Kasieńska77-ty też
To pewne - wszystkie urodzimy;-)
Widzę że kolejna się rozpakowuje, wiele z marcówek przebiera niecierpliwie nóżkami a ja jako jedna z nielicznych mocno je zaciskam, bo w nocy znów mnie doś rególarne skurcze dopadły, a chciałąbym choc jeszcze tydzień, bo jednak Mała jest dość mała.
Koncia-trzymam kciuki by szybko i w miare bezboleśnie poszło
Harsz-doczekasz się
Kasieńska77-ty też
To pewne - wszystkie urodzimy;-)
patik80
czym więcej nas się rozpakowało, tym bardziej chyba nerwowe sie robimy... czy mi sie tylko tak wydaje?
każda tylko czeka kiedy przyjdzie jej kolej
nawet mojemu emkowi sie udzieliło bo jak mówię ze kolejna dziewczyna pojechała rodzić to mi mówi " zobaczysz jeszcze będziesz ostatnia"
wierka podejrzewam że Sammie bedzie miał 15 lat i będzie szedł na urodziny, to i wtedy będziesz się dziwnie czuć, taki już urok macierzyństwa - matki zawsze myślą
tylko problemy się zmieniają...
edit
Vetka czyli nerwowa atmosfera jak najbardziej wyczuwalna
my trzymamy kciuki żebys dotrwała do bezpiecznego terminu no i zeby Twoja Mała nabierała ciałka z dnia na dzień!!!

wierka podejrzewam że Sammie bedzie miał 15 lat i będzie szedł na urodziny, to i wtedy będziesz się dziwnie czuć, taki już urok macierzyństwa - matki zawsze myślą

edit
Vetka czyli nerwowa atmosfera jak najbardziej wyczuwalna

my trzymamy kciuki żebys dotrwała do bezpiecznego terminu no i zeby Twoja Mała nabierała ciałka z dnia na dzień!!!
Ostatnia edycja:
buziaczek1
ja tak wlasnie wczoraj z mezem sie smialam jak po zabawkowym dziale chodzilismy ze pozniej to juz nie bedzie tatus i mamusia sobie kupuja co im sie zapierdzi tylko bedzie tatus a kupisz mi to a kupisz mi tamto
tak gadalismy ze kurcze jaka panika bedzie jak pierwszy raz nam na jakies disco ucieknie albo dziewczyne jakas pozna ...:-)nie moge... wogole nigdy bym nie przypuszczala ze mi takie mysli do glowy beda przychodzic
widzialam wczoraj reklame jakiegos aquaparku i mowilam emkowi chodz sie przejedziemy w maju a zapomnialam glupia ze szymonek juz z nami bedzie
:-)
tatus sie wczoraj polozyl na jego play macie i sie zastanawial jak co powlanczac zeby mu swiatelka migaly i graly...jaki ojciec taki syn:-)
ide chyba kwiatki przesadzac bo potem nie bedzie kiedy i jak;-)

Ale tu cisza..... czyżby się wszystkie z Marta na imprezę wybrały? ;-)
Mam już mojego Sammiego w domu
Piekę biszkopt oczywiście z bita śmietaną i owocami:-) a za chwile jedziemy po m do pracy.Milego weekendziku i szybkiego rozpakowania tym najbardziej przebierającymi nóżkami
Mam już mojego Sammiego w domu

reklama
hej wielopaki i te rozpakowane
Ja dzis wreszcie w humorze- bo kupilismy komode na ktora tak dlugo czekalam. teraz trzeba tylko zlozyc- i moge ukladac ubranka ( a jak mi sie poszczesci- to i lozeczko bedzie zlozone w ten weekend.
Ja podobnie jak Vetka poki co zaciskam nogi. jeszcze mi sie nie spieszy rodzic- bo mam duzo rzeczy do pozalatwiania na liscie " to do"
Musze sie z podatku rozliczyc- oplaty za mieszkanie porobic i wiele innych takich
Jak sie malutka urodzi to z czasem bedzie kiepsko- a do tego wsyzstko zejdzie na dalszy plan i moge zpaomniec
Buziak- do pierwszej dyskoteki masz jeszzce troche lat- da rade sie przyzwyczaic do tej mysli- a aquapark- z Szymonkiem mozesz zwiedzic!
Pastelka- a co ciebie z rownowagi wypedzilo
Ola80- dzis twoj 40 tydzien- wiec czekaj- dzien sie jeszcze nieskonczyl
wierka- ta pepowina to chyba juz tak do konca zycia zostanie- w takiej utajonej/ delikatnej wersji
Ja dzis wreszcie w humorze- bo kupilismy komode na ktora tak dlugo czekalam. teraz trzeba tylko zlozyc- i moge ukladac ubranka ( a jak mi sie poszczesci- to i lozeczko bedzie zlozone w ten weekend.
Ja podobnie jak Vetka poki co zaciskam nogi. jeszcze mi sie nie spieszy rodzic- bo mam duzo rzeczy do pozalatwiania na liscie " to do"
Musze sie z podatku rozliczyc- oplaty za mieszkanie porobic i wiele innych takich
Buziak- do pierwszej dyskoteki masz jeszzce troche lat- da rade sie przyzwyczaic do tej mysli- a aquapark- z Szymonkiem mozesz zwiedzic!
Pastelka- a co ciebie z rownowagi wypedzilo
Ola80- dzis twoj 40 tydzien- wiec czekaj- dzien sie jeszcze nieskonczyl
wierka- ta pepowina to chyba juz tak do konca zycia zostanie- w takiej utajonej/ delikatnej wersji