reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

bosa - ja to juz dawno chcialam ci napisac ze kurcze jak mam byc szczera to w zyciu bym nie powiedziala ze to twoje cudo XENA WOJOWNICZKA:-D tak ci daje popalic nocami ...zawsze jak ja widze to spi jak aniolek i nie moge sobie wyobrazic nawet jak ona moze wygladac jak sie rozzlosci:tak: niesamowite az mi sie nie chce wierzyc ze ona wogole cos placze:szok::-);-)
buziaczek, bo ona w dzień to anioł, nie dziecko. Teraz śpi słodziutko po wycyckaniu mamy z obu stron, a mama ma chwilę odpoczynku i obijanka. Ale w nocy Xena nam rozrabia, to takie dolegliwości kolkowe chyba. Będziemy w przyszłym tygodniu u lekarza, to popytamy, pogadamy. Może jeszcze jakoś można dziecku pomóc, żeby czuła się lepiej?

A tak poza tym, mam coś dla pewnej żony kucharza... No offend ;-)
fwf9j.jpg

reklama
Czesc:)
Ale tu spokoj od kilku dni:) Marcoweczki zapracowane:)

U mnie dzis dzien uplynal na zakupach, a potem na robieniu ciasta... Wydalam stanowczo za duzo kaski w Body Shopie i w perfumerii... ale skoro szmatek sobie nie kupuje, bo na wieloryba bez sensu to chociaz balsamami i perfumami sie pociesze... Szkoda tylko, ze to wszystko tyle kosztuje:)

Chyba Bozia mnie pokarala dzis za to szlajanie sie, a potem stanie w kuchni bo plecy i brzuch bola niemilosiernie... polozylam sie troche bo czuje jak mi nogi w tylek wchodza;/

Poki co zapraszam na kawusie i ciasteczko... Zjemy to moze szybciej sie rozpakujemy:p

A oto moje dzisiejsze dzielo:pP

Masala mniam mój biszkopt się właśnie studzi a co do zakupów to się nam po prostu należy!! Nie pijemy,nie palimy wiec nawet nie myśl ze za dużo wydałaś

Wierka,Masala to się nam dzisiaj ciacha zachciało;) u mnie też biszkopt z bitą śmietaną, tylko jeszcze owoce i galaretka na górę i gotowe;)

Masala uwiebiałam ten body shop w Anglii. Zawsze kupowałam balsamy jagodowe i truskawkowe, mydła w kulkach i różne pachnidła do wanny! Tu nie widziałam takiego sklepu i pewnie nie byłoby mnie na to stać więc korzystaj jak możesz!!!

Wierka a jakie owoce dajesz w zimie?

Tulip Ty masz jeszcze dużo czasu to się jeszcze nie śpiesz, mi za to leci 40tydzień i nic się dzieje a tak bym chciała już końca!

Ostatnia edycja:
Wierka no podoba mi sie to co napisalas, ze my nie pijemy i nie palimy, wlasnie obliczylam, ze wydawanie tylko jakis 7 funtow tygodniowe na jedno wino czy cztery piwa to jest w skali 40 tygodni 280 funtow... nie liczac imprez.... szok!! Chyba jutro Bootsa napadne:p Podklad mi sie konczy i tusz:p

Ewi ja w Pl widzialam w roznych miastach TBS ale fakt jest drogi jak na polskie wraunki, chociaz uwazam, ze tutaj tez do tanich nie nalezy niestety...

Masala w Lublinie nie ma niestety. Kojarzę tylko stoisko z mydłem i coś tam można kupić w Sephorze ale to nie to samo co te angielskie mocno zapachowe masełka...

Wierka,Masala to się nam dzisiaj ciacha zachciało;) u mnie też biszkopt z bitą śmietaną, tylko jeszcze owoce i galaretka na górę i gotowe;)

Masala uwiebiałam ten body shop w Anglii. Zawsze kupowałam balsamy jagodowe i truskawkowe, mydła w kulkach i różne pachnidła do wanny! Tu nie widziałam takiego sklepu i pewnie nie byłoby mnie na to stać więc korzystaj jak możesz!!!

Wierka a jakie owoce dajesz w zimie?

Tulip Ty masz jeszcze dużo czasu to się jeszcze nie śpiesz, mi za to leci 40tydzień i nic się dzieje a tak bym chciała już końca!

Masala w Lublinie nie ma niestety. Kojarzę tylko stoisko z mydłem i coś tam można kupić w Sephorze ale to nie to samo co te angielskie mocno zapachowe masełka...

Ewi, pisz co chcesz i Ci wysle ;) A co do Sephory- w Poznaniu maja np takie ceny, ze az strach wchodzic zawsze bylo. Tym bardziej jak ktos byl biednym studentem i mu sie zamarzyla jakas paletka albo nawet glupi balsam...W ogole jak w Polsce chcialam kupic dobry podklad, maskare, nawet balsam itp... no ceny doslownie przerazaly. Pamietam jak mi sie skonczyl max factor pan stik (cos a'la gesty korektor).. Tu placilam 5 funtow, a w Polsce 50 zl chcieli...

a jezeli lubisz sie bawic w takie rozne rzeczy to polecam kupowanie naturalnych olejkow i maselek np na ecospa.pl - nic nie reklamuje jakby co)... I mozna sobie samemu robic :)

Sprawdzałam i są ale cenki też niezłe hehe;)

Hars ja z tych biednych studentów hehe a w body shop to mi się kojarzy chyba za jeden krem 15f jeśli dobrze pamiętam... Chociaż czasami było kup 2 w cenie jednego... A Sephora fakt odstrasza z daleka... A chcieć to ja bym chciała dużo tylko brak funduszy niestety...

A co z Koncią??? Bo coś nikt nic nie pisze...

Ostatnia edycja:
reklama
Koncia &&&&&&&

No kurde to ja się pytam gdzie to "M" się podziało???? :baffled:
Ja dziś zostałam dopieszczona przez mojego eM, spacer od górami, deser lodowy w najlepszej lodziarni w B-B, wspólne leżenie do 10 i po południu ... eh, a to on dziś ma urodzinki. I taką miałam nadzieję, że Maciek mu prezent zrobi na urodziny (na dziś miałam termin z usg w 12tc), a tu dalej cisza, grrr to dwa tygodnie temu takie skurcze mnie łapały, a teraz nic :confused::dry:
No dobra nie marudzę więcej, grzecznie czekam w kolejce ....

Do góry