reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

patik mam nadzieje ze za nas tez zdrowaśkę puściłaś:tak:

moja pizza właśnie się piecze,a mnie znowu zgaga meczy.Mialam 2 tyg przerwy i znów to samo bleeeeeee

reklama
Patik a zdziwisz sie bo zapiekanka jeszcze jest;) a tylko dlatego ze na razie jadłam ja sama bo M po pracy jechał do szpitala do ojca a potem na zakupy.Jak chcesz to Ci przesle troche;) juz kiedys o niej pisałam,nazywa sie rodzinna-ryz,parowki,cebula,groszek,papryka,ogorek kiszony,zalac jajem i posypac serem i do pieca;)
Ewi jeden dzien przed 11marca i dziecko bedzie zupełnie inne bo to juz jest inna kwadra(czy jakos tak) ryb;) miałam kolezanke urodzona w tym samym roku co ja i miesiacu tylko ze 10marca i jest zupełnie inna osoba;)mało lubiana była;)

Cos sie znowu u nas pogoda psuje,niby cieplej ale dzis juz bez słonca i zaczyna mocno wiac.

Dotarłam w końcu przed kompa cóż to za objekcje co do harmonogramu nie ja ustalałam teraz literke P tylko Harsh! według moich wyliczeń sennych teraz czas na Koncie!!

A ja znowu obżarłam sie jak bąk owocami z bitą śmietana zaraz pękne ale mam smaka na kanapki szkoda że miejsca już brakuje

Ja sie tylko melduję, ze u mnie wszystko ok. Miałam dziś trochę prasowania, prania i zakupów..i jakoś zabrakło czasu żeby napisać. Widzę Pinka do księgi guinessa startuje , super są takie wesołe wieści.

wierka zdrowasiek może nie, bo tak po swojemu sobie z MB porozmawiałam i o szczęśliwe rozwiązanie dla nas prosiłam:tak:
ola to ślij tą zapiekankę bo na jutro obiadu nie mam, pomysłu też nie:-)
papcia owocki to same witaminki:tak: tak to można się obżerać;-)
Ewe od pierwszego się musi zacząć:-) &&&&&&&&& za kolejne:-)
tulip to teraz wypoczywaj jak tak ciężko pracowałaś cały dzień!

Ja małżowego już posiadam, faworków nasmażyłam, pazurki francuzem pociągnięte, jeszcze kąpiel, chlebki upiec i doszłam do wniosku:dry::dry: że może by jednak:dry::dry::dry: i udało się :tak::szok::cool2::cool2: weszłam w wiśniową kieckę co miałam ją na weselach w lecie:tak::cool2::cool2::-D:-D.
Olka u mnie w klasie w LO były 3 pary "bliźniąt" urodzeni jednego dnia w tym samym szpitalu - ja z Aśką, Kaśka z Pawłem, Monika z Irkiem i całkowicie się różniliśmy w tych parach:tak::-):-)
Faworka?

reklama
Koncia Ty mi nic nie mów o zdarzeniu do szpitala bo ja po expresie Pinki sie tak zaczełam bać że jeszcze wyjdzie na to że będe rodzić u siebie od czego broniłam sie całą ciąże ręcami i nogami:)

Patik owocki tak ale z30% ubitą śmietaną już nie bardzo a jeszcze tak po głowie mi chodzą pączki które zostały w pokoju obok

Marta zanim wyjdziesz to sie obstrykaj

Do góry