reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
haha ale macie dobre dziś humorki :D

Markul - a facet to raczej przy głowie powinien siedzieć, a miejsce pomiędzy nogami to niech raczej położnej zostawi ;p
Jeszcze trochę mu nagadaj o tym co mówiły koleżanki to w ogóle zwieje z porodówki ;)

u nas cieplutko i pieczemy kielbaski na ognisku z okazji dnia urlopu i pogody :D
Zaraz jadę po W. do p-la, potem na godzinkę na plac zabaw i do logopedki na godz., potem kolacja u mamy, prysznic i do domu.

Piękna pogoda, słoneczko swieci więc poszłam na spacer, ale się zmęczyłam, ciut za duże tempo, ale napewno się dotleniłam.

A nikt normalny w czasie porodu nie zwraca uwagi, na rzeczy naturale, czyli ściśle związane z fizjologią.;-)

ola, z twojego suwaczka wynik, że masz termin na jutro, a nie na poniedziałek :-p

Koncia eee bo ten suwaczek to liczyc nie umie;) ale faktem jest ze w karcie ciazy mam wpisane 6marca,w kilku pierwszych usg 7 marca a w jednym usg chyba po połowkowym to nawet 18marca;) i badz tu madrym;) moja mama wierzy w inuicje bo sama tak miała a mi cos podpowiada ze moje urodziny spedze w szpitalu a mam je 11marca,ciekawe jak to wyjdzie;)

Ogarnęłam chatę,zrobiłam stos prania i myślę co dalej.Mam ochotę na pizze,ale do sklepu trzeba by było podjechać po pieczarki
Ewe a może skusisz się na mały spacer,żeby mózg dotlenić

Ola 11 marca to niby mój termin;) a też sie zmieniał i na 15 i na 4 wiec nie wiem już w co wierzyc;)

Koncia a w pieluszce to pachnące cukiereczki haha;)

Śmiejcie się,ale mnie sama zaskoczyła smółka w pampersie,tzn. wiedziałam ze będzie ale nie aż tyle:szok::-D:rofl:

Ewi mi lekarz powiedział ,że pod uwagę bierze się termin z USG wykonanego do 12tygodnia ciąży ( u mnie 10 marzec) i OM (czyli 17 marzec).:tak:
Ale wszystko zalezy od Hani ,kiedy zechce wyjść , niby miało być na dniach a nic się nie dzieje

reklama
haha co do tej smółki to koleżanka ostatnio opowiadała ... że po porodzie dali jej dziecko... no została z nim sama... zaczęło płakać więc do cyca a potem przewijać... no i zaczęła czyścić tą smółkę... a to taki koszmar podobno że dzieciaka do pach umorusała a nic nie wyczyściła:-D i nie dała rady:-D zawołała położną a ta cyk dzieciaka pod kran z uśmiechem że to norma:-D

Do góry