reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

nie mozliwe...ja tez:szok::-) wiedzialam ze skads twoja twarz kojarze ty na biol chem nie chodzilas??

niska z czarnymi wlosami i warkoczem bylas??:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
ola.80 ja do tej pory jak gdzieś znajdę gumy kulki albo lizaki z kwiatkiem to kupuję natychmiast - uwielbiam je :) A z tej strony to miałam ochotę kupić kiedyś Irysy, może kiedyś w końcu kupię :)

Irysy mmmmmmmmmm

Przypomniało mi się jak ok. tydzień temu w niedziele wieczorem zachciało mi się lodów truskawkowych a wszystkie sklepy były już zamknięte i pojechaliśmy na stacje benzynowa.Na szczęście były,nie uwierzycie jak mi ślina ciekła jak otwierałam pudełko:-D:rofl2::rofl::-D

A ja gdybym nie pojechała na zdjęcie szwów i nie zaszła do sklepu w szpitalu to nawet bym nie wiedziała, że dziś tłusty czwartek :O
Ale ten czas leci.. Jasio jest już z nami ponad tydzień :D i zawładnął całym naszym światem :D

Fajnie tak powspominac co?;) i jak człowiekowi niewiele do szczescia potrzeba;)
Ja tez lubie irysy,zwłaszcza z makiem,kiedys jak znalazłam to kupiłam cały kilogram;)

A sezamki to tylko jak byliśmy u cioci w Kołobrzegu to mama kupowała i te paczki od tej samej ciotki (pracującej w PCK) z....... BANANAMI :tak::szok::szok::cool2:- każdy się zachwycał -och banany:cool2:, wzięłam, ugryzłam, poleciałam do kuchni, wyplułam do śmietniczki:-p i wróciłam do pokoju i powiedziałam: DOBRY BANAN:tak::-D:-D. I gumy Donald z historyjką z Pewexu:-D:-D. Rok 1987.

reklama
Buziak no nie gadaj!!!! :-D
Oczywiście, że biol-chem :-D
W ostatniej klasie byłam przewodniczącą szkoły, a mój eMek taki kudłaty był (jest :-D), też z naszego rocznika, chodził do technikum na przeciwko ;-) i zawsze z jego kolegami na "murku/schodkach" siedzieliśmy.
Wysyłaj kurde jakąś fotę na pw, może ze studniówki??? Jeszcze się okaże, że razem miałyśmy hahahahahahahahaha
A do jakiej klasy ty chodziłaś???
RANY, ale ten świat mały, jak z milutkiem się zgadałam to się okazało, że mamy tego samego gina :-D NIESAMOWITE

Bosa, Milutek
biedactwa z was z tymi pączkami, ale powiem wam dziewczyny, że dla mnie większą karą będzie zakaz jedzenia cytrusów i truskawek chyba :-(

Ostatnia edycja:
Do góry