reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Zrob kanapki z paczkow ;)

Ola, ja tez umiem polski chleb tak jest, szczegolnie jesli jest swiezy. Dla mnie w ogole jedzenie bez chleba nie istnieje i boleje strasznie, ze tu maja przede wszystkim tostowe. Doslownie- nie czuje sie najedzona, jezeli nie zjem chleba.

Katjusza urodzila :) Fajna data dzisiaj...

reklama
wiecie co mnie denerwuje... wpisując w googlach w grafice nasze nick-i pokazują się nasze zdjęcia w sensie awatary albo sygnatury oraz awatary osób które mamy wśród przyjaciół... a co dziwne wyskakują też stare awatary... :/

ten czas zleciał jak jeden tydzień....;-)

uciekam z kompa... właśnie mam na kolanach Oliwkę a na rekach Amelkę. Niby bidulki śpią ale coś im sie koszmary śnią i co rusz któraś popłakuje przez sen:(

wiecie co mnie denerwuje... wpisując w googlach w grafice nasze nick-i pokazują się nasze zdjęcia w sensie awatary albo sygnatury oraz awatary osób które mamy wśród przyjaciół... a co dziwne wyskakują też stare awatary... :/
Sprawdziłam i sie usmiałam;) poo wpisaniu ''futrzakowa'' pierwsze co to wyskoczyły same kocie azyle a po wpisaniu ''koncia'' pierwszy wyskoczył profil sadysty,buhahaha;)

wy juz po paczkach a ja przed zaraz podjemy zupki troszke i smigamy z gwiazdą do miasta na pączuchy to Tatusia;-)) a potem do połoznej.............

Ola- reklama dźwignią handlu hahahah

no jeszcze dzis 2 dzieciatka sie pojawia bo MAYA i AGNES wiec dzis dzien narodzin

a Justysia sie odzywała do kogos? bo wczoraj cos o skurczach mówiła.....

reklama
Do góry