reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Piszcie tu dalej o tych pączkach....zbije Was za to- pamiętajcie ze są tu tacy co tez by je chcieli zjeść a nie mogą:(:-D:-(

reklama
dziewczyny, a prawda to, ze w POlsce wszystko takie sie drogie robi? W sensie chleb, mleko itp? Bo z tego co mi moja mama mowi to jestem w szoku. Bochenek chleba ponad 3 zl!

kurna, zalamka. Musze kupic nowa kuchenke z piekarnikiem, to nam wysiadla stara...i jak patrze na ceny to conajmniej 500 funtow musze na nia wydac, bo aktualnie mam cos w tym stylu:
range%20classic.jpg

No i ona jest szeroka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziaczek- no dobra niech ci będzie:) cos za cos:)

Hrash-
do mnie doszła plotka ze cukier ma ksoztowac 7 zł za kilogram. Wystarszyłam sie bo brakóo go w naszym miescie w Lidlu i Tesco. Pojechałam do biedronki i kupiłam tyle ile weszło mi do 2 kartonów- wyszło 33 kilo..... w końcu za 1,5 miesiąca mamy chrzciny na których nie chce zbankrutować:)

hej

czyli dzis wielkie pieczenie paczkow?:)
tez mialam piec,ale nie mam wszystkich skladnikow,a jak juz bedziemy w sklepie to moze lepiej juz kupic gotowe :p
A ja zrobie moze faworki?

A co do cukru to tez slyszalam cos takiego,ze w pl. ma byc po 7 zl :szok:
w szoku bylismy, podobno ludzie pokupowali ile sie da- na zapas (nawet slyszalam,ze w biedronce sprzedaawali tylko 10 kg na osobe....)
A wczoraj wieczorem uslyszalam,ze owszem ma podrozec do 7 zl -ale do konca tego roku ;-) a nie z dnia na dzien.

Ostatnia edycja:
No stopniowo ceny pójdą w górę, tak żeby "aż tak nie bolało" pff. Masakra będzie, życie o chlebie i wodzie zrobi się nawet drogie:no:
A ja pączków nigdy nie piekłam. Robię sernik i wpada koleżanka na obiadek i słodkie. Niech korzysta puki cukier jest w znośnej cenie :-p
No i może też porobię zapasy, bo mi się kończy. Ja cukru tylko do wypieków używam, więc aż tak dużo nie idzie hihi:-D

reklama
Do góry