reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

mnie klulo ostatnio w kregoslupie caly dzien justysiu nie mowiac o rozwolnieniu i skurczach brzucha ...a i jeszcze o bolu w pipce i pachwinach...wiec ja bym nie panikowala jeszcze ale zycze jak najlepiej i szybkiego porodu kochana:)oby to bylo to:)

reklama
Hej kochane przesyłam piękne słonko, i lepszy humorek dzisiaj :-) - miał być dzień pozytywny - no to postarajmy się ;-):tak:
Mnie dziś nosi, coś bym posprzątała - może zrobię przegląd ubrań i ogarnę szafę - zrobi się trochę miejsca na nowe ciuszki, które kupię po porodzie z DZIKĄ przyjemnością :-D

ja już po wizycie i czuje sie ja po zbiorowym gwałcie jeny mój krok to sala tortur zaraz wszystko opisze na odpowiednim wątku

:laugh2::-DJa juz po spacerku nogi wchodza mi w dupcie lekko mówiąc teraz wstawiłam mielone na patelni sie robi a ja juz chyba 20 tel odebrałam czy juz urodziłam:wściekła/y::no::wściekła/y::angry::crazy: wiec kazdemu odpowiadam ze termin przesuneli na koniec marca ...............:-D:tak::-) bo zle wczesniej obliczyli:rofl2: łykaja jak takie gapy hahahhah

Papcia- to chcociaz ktos obcy cie wymietolił hahhah
olcia- biore sie biorę ale nic nie wychodzi............:baffled:

Ja tez już po wizycie,ale pisze tu,bo nic szczególnego się nie dowiedziałam od mojego lekarza rodzinnego.Dzidzia główką w dól,ciśnienie w normie,mocz tez także wszystko ok.

Co do staników dla karmiących to ja mam bawełniany z M&S niby dobrze przytrzymuje ale z przodu miedzy piersiami nie przylega do ciała.

U mnie dziś słońce wyszło wiec humorek dopisuje. Ide konczyc obiadek
Marta trzeba było dla mnie tez zamówić marmoladę różaną,bo właśnie mi się skończyła a chce jutro robić pączki.

Hej Kochane...troszkę mnie tu nie było ostatnio..

W weekend nie ma czasu bo tylko z eMkiem jestem wtedy w domku- czytaj: ja z dziewczynkami a on albo w garażu albo koło domu biedny cos robi (tak to jest jak się ma swój dom i trzeba o wszystko zadbać samemu:))
W niedziele byliśmy na pierwszej wizycie odwiedzinowej u tesciów- akurat była super pogoda wiec skorzystalismy z zaproszenia na obiad:)

A dzisiaj mieliśmy pierwsza wizytę u pediatry Amelia wazy już 3300 a Oliwka 3160:) a rodzice pękają z dumy bo Pani dr tak je chwaliła:) że waga super jak na miesiąc- przybyły prawie po kilogramie:):)
Poza tym mamy gorsze i lepsze dni z kolkami choć jak to podkreślę- DNI na szczęści w nocy jest spokój:) kolki mamy tylko od ok 7 rano do 13 max!

reklama
Milusia, pięknie rosną twoje skarby! A właśnie dziś myślałam, co u ciebie słychać :) fajnie, że dają wam pospać w nocy, mam nadzieję, że kolki niedługo miną.
I jak się czujesz? Rana po cc już nie boli? Chodzicie na spacerki? Karmisz cycem? Opowiedz coś więcej :D

Do góry