reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa - kupiłam też jeden z tych zwykłych bawełnianych...o matuchno...małż płakał ze śmiechu, ja z rozpaczy;) ale mam też jeden z mothercare i powiem Ci szczerze ze jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo ładnie podtrzymuje biust, i wygląda całkiem nieźle. Ale masz rację, te, które pokazałaś - przepiękne:)

reklama
czesc gwiazdy

nie spałam do 3:00 to malowałam sciany:eek::rofl2: a potem padłam jak mucha:-p :-p zaraz spadam na sniadanie bo głodna jestem dzis na obiad spaghetti:-D:tak: a wczesniej spacer bo super ciepło na dworze chyba??? bo słoneczko swieci.........

Aga- ja mam jutro wizytę u połoznej daj znac co ci ta twoja dzis powie koniecznie!!!!!!!!
Ruda- oj watpie zeby on punktualny był:laugh2::rofl2:

Bosa- to masz tak ze swoja niunia jak ja w dzien grzeczna a noc w koncertach współczuje.....
Marcia- zabije noooooooooooo za te faworki!!!!!!!!!!!!:tak::-D az mnie zassało:-p
pestusia- nic na te bolące nogi mi nie pomogło męczyłam sie tak długo az w koncu zasnełam z bólu i przemęczenia a dzis juz mnie nie bolały:-)
koncia co tam u was???? do przodu???

ide cos wszamac.............

Pinka, dawaj do mnie;-), ja już obiad mam praktycznie gotowy, kasza gryczana się ugotuje i do sosiku z serduszek drobiowych w sam raz będzie, zupa wczorajsza ale zjadliwa. Właśnie sąsiadkę wysłałam do Biedrony po marmoladę różaną i ręczniki papierowe.
Słonko śliczne świeci, filmik kończy się zgrywać i zmykam mieszkanie ogarnąć.:-p

To pozwolę sobie też wkleić stronkę z dobrymi biustonoszami, również duże rozmiary i dla matek karmiących:tak:
Tutaj - jak właściwie dobrać biustonosz ***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona G��wna
Tutaj - stronka, która pokazuje jak rozmiary biustonoszy różnych marek wypadają w rzeczywistości oraz odnośniki do stron tych firm Obwody

Stworzone przez lobby biuściastych i można na nich polegać w 100% :tak:

Pinka, do przodu, wg suwaczka :-p

Pestusia, ja na początek kupiłam 2 takie zwyklaki, bo nie wiedziałam jak rozmiar dobrać, ale masz rację - koszmarki to są. Tym bardziej, że i ja i M. mamy fioła na punkcie bielizny i jakoś strasznie mi komfort psychiczny pogarsza brzydka bielizna.

Pestusia, ja na początek kupiłam 2 takie zwyklaki, bo nie wiedziałam jak rozmiar dobrać, ale masz rację - koszmarki to są. Tym bardziej, że i ja i M. mamy fioła na punkcie bielizny i jakoś strasznie mi komfort psychiczny pogarsza brzydka bielizna.

masz racje te zwykle sa okropne i czlowiek cuzje sie taki bezplciowy i wogle nieatrakcyjny :tak:

Pinka, dam znac na pewno :-)

Swietnie, zaczyna bolec mnie i gardlo. Ale do porodu wyzdrowieje 2 razy :confused2:

Ja to jutro tez chyba jakies faworki zmontuje (pierwszy raz w zyciu). Bo co bede robic, przeciez nie rodzic...

Hej Dziewczyny... Trochę poczytałam co tam u Was.. Co do staników to ja mam taki najzwyklejszy do karmienia ale nie wiem jak będę się w nim czuła.

Jakoś dzisiaj mam doła :-( doła i stresa. Boję się trochę porodu. Chociaż to jeszcze trochę.

reklama
dzis po raz kolejny okazauje sie ze panie z dziekanatu to siedza i scieme walą zgubily moje potwierdzenie wplaty za kolejny semestr :szok: i zebym jeszcze raz przyniosla :wściekła/y: dobrze ze placilam przelewem bo niektorzy u mnie na uczleni placa przez poczte i wtedy zonk jak oddasz potwierdzenie a one zgubia :wściekła/y: no nie wyobrazam sobie co wtedy a kazdy student ma osobny numer konta w ktorym zawarty jest jego pesel wiec biedne panie nie moga sprawdzic tylko potwierdzenie wpalty im przyniesc :wściekła/y:

Do góry