reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Milu - jak fajnie, że tak sobie super radzicie! :-) Ja jutro mam zamiar dołączyć do naszego zestawu marcowych mam - szczegóły opisałam na lekarskim :-)

Justysia - powodzenia!

p.s. jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to nasza Natalka urodzi się 3 marca, tata urodził się 3 kwietnia a ja 3 maja - taki psikus numerologiczny :-)

tylko troszkę szkoda, bo chcieliśmy rodzić razem, ale wiadomo - bezpieczeństwo córci jest najważniejsze!

Ostatnia edycja:
reklama
Milu - jak fajnie, że tak sobie super radzicie! :-) Ja jutro mam zamiar dołączyć do naszego zestawu marcowych mam - szczegóły opisałam na lekarskim :-)

Justysia - powodzenia!

p.s. jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to nasza Natalka urodzi się 3 marca, tata urodził się 3 kwietnia a ja 3 maja - taki psikus numerologiczny :-)

tylko troszkę szkoda, bo chcieliśmy rodzić razem, ale wiadomo - bezpieczeństwo córci jest najważniejsze!

i bedziecie tworzyc wspaniałą trójkę hehe

Hej
My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer - ok. 40min. Było super, Pawełek grzeczniutko leżał i ssał smoczka. Po spacerku zjadł sobie obiadek;-), został przebrany i teraz smacznie sobie śpi. Odwiedził nas też mój tata i zostawił stówkę dla Pawełka:-) Cieszę się bardzo, bo kupię mu coś na wyrost, bo malutkich ciuszków mamy już wystarczająco dużo:tak: Z gorszych wieści sprzątaczka przyniosła rozliczenie mediów za zeszły rok i mamy 730zł niedopłaty za ogrzewanie:szok: Zawsze była nadpłata, a tu taka niespodzianka. Coś mi się wydaje, że w końcu uda nam się przeforsować założenie podzielników w mieszkaniach, zamiast jednego zbiorczego na nasz bloczek. Jak "dziadki" zobaczą ile mają do zapłaty to może zmądrzeją. A teraz nie pozostaje nam nic innego tylko zamiast kupić nową, upatrzoną szafkę, zapłacić rachunek:-(
Idę poodpoczywać póki mam taką możliwość:-)

pinka jakbys zgadla z tym obiadem:)
pisze sie ktoras na penne zapiekane z piersia z kuraka szpinakiem i czosnkiem zalane domowym sosem pomidorowym i przykryte parmezanem?? ot taki to obiad zrobilam dla siebie i kolacje dla mezusia jak wroci i zaraz ide zalegnac na kanapie i odpoczac bo calutenkie mieszkanie zrobilam na picus glancusw razie jakbym juz potem nie miala na to czasu...jeszcze posiciel zmienic ale juz nie mam sily dzisiaj i na jutro sobie zostawie

Nie no buziaczek obiad pierwsza klasa:) Ja w ogole kocham makarony:)

Ona dobrze,z e wiesci sa lepsze niz wczoraj, oby kazdego dnia bylo lepiej

Milus ale fajnie sie slucha tych opowiesci o dziewczynkach... kazda z nas chcialaby juz opowiadac tak jak Ty:)

A ja wlasnie do dentysty wrocilam... dostalam tymczasowa plombe, pod jezykiem czuje dalej dyskomfort jakby dziura byla caly czas, a jak patrze w lustro to wyglada moj zab jakbym zlala go korektorem:p W smaku tez nic specjalnego:p W sumie moze to korektor:pP

Lece na obiadek...ciekawe co emek zmontowal..pachnie niezle:))

pewnie makaron ci zrobil:) widzisz mi tez tymczasowa dali plombe... masz ci los trzeba bedzie robic jak dzidzius juz bedzie na swiecie a my bedziemy mialy mase wolnego czasu:eek:

No to teraz mam mysliciela choc nie nastawiam sie na nic wogóle bo nie chce sie zawiesc po raz kolejny ale własnie odszedł mi czop z tym ze była to sama przysłowiowa galareta bez sladów krwi:tak::tak: wiem ze to pewnie jeszcze nie to ale juz cos sie dzieje i moze rozkreci sie jakos do konca tygodnia samo............???????

reklama
Do góry