reklama
bosa zbozowka sie napewno znajdzie, ale mleka ryzowego niestety nie mam ;-)
Kupowalam kiedys dla B.,jak juz mial 2 latka a dalej skaze bialkowa (a nutramigen z platkami to nie najlepszy pomysl
), ale nie polubil ;-)
wierka hmm... rzeczywiscie przydaloby sie zmienic te opony hehe
a my ostatnio mamy tyle spraw na glowie,wszystko sie sypie,a tu do tego moje auto siadlo ;/
Prawie 400 e za naprawe ,do tego troche to zajmie. Wiec zostalam bez auta na przynajmniej 2 tyg.,jak nie wiecej bo najpierw musimy pozalatwiac inne sprawy ;/
No coz.... zlosliwosc rzeczy martwych ;/
Kupowalam kiedys dla B.,jak juz mial 2 latka a dalej skaze bialkowa (a nutramigen z platkami to nie najlepszy pomysl

wierka hmm... rzeczywiscie przydaloby sie zmienic te opony hehe
a my ostatnio mamy tyle spraw na glowie,wszystko sie sypie,a tu do tego moje auto siadlo ;/
Prawie 400 e za naprawe ,do tego troche to zajmie. Wiec zostalam bez auta na przynajmniej 2 tyg.,jak nie wiecej bo najpierw musimy pozalatwiac inne sprawy ;/
No coz.... zlosliwosc rzeczy martwych ;/
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Było gorzej bo bez skurczy
, za to miałam bóle z krzyża, nic nie dostałam na przyspieszenie
(trafiłam na złą zmianę
). Na oddział trafiłam o 8 rano a urodziłam o 1 w nocy. Jeden jedyny skurcz to mi wody odeszły i potem szybko poszło - godzinka i już, jak przyszedł gin wezwany telefonicznie przez położną do porodu to stwierdził że NAWET NIE ZDĄŻYŁ SIĘ WYSIKAĆ (a położna stała z dzieckiem na ręku) zaś personel noworodkowy myślał że to którejś na oddziale dziecko płacze a to był Juli
. Teraz mam to w nosie, jakby wcześniej się akcja zaczęła to jadę dopiero tak jak Bosa, jak mi wody odejdą.

pestusia
Fanka BB :)
Vetka - weź Ty tylko wytłumacz mojemu upartemu dziecku, że punktualność to dobra cecha i że może mógłby się już zacząć przygotowywać do tego porodu. A on na złość nic sobie z tego nie robi, że np na dziś ma termin z USG wykonanego w 12 tygodniu. echhh... i tak człowiek czeka i czeka, ale bardzo bym się ucieszyła gdybyśmy razem "wylądowały" na oddziale, zawsze to dużo raźniej mieć przy sobie kogoś serdecznie nastawionego
Bosa - pamiętam, że "x lat temu" rozmawiałaś tu z kimś na temat biustonoszy do karmienia i polecałas chyba jakąś konkretną firmę. Przypomnisz mi proszę jaka to firma? chciałabym wybrać coś porządnego
Bosa - pamiętam, że "x lat temu" rozmawiałaś tu z kimś na temat biustonoszy do karmienia i polecałas chyba jakąś konkretną firmę. Przypomnisz mi proszę jaka to firma? chciałabym wybrać coś porządnego
K
koncia
Gość
Dawno nie było u nas trzebiaski chyba?
Marta1981
Rodzyneczka
Dokładnie 1 lutego była ostatni raz
, kochana odezwij się:-).

Dawno nie było u nas trzebiaski chyba?
ja juz kilka razy o nia pytalam a nie ma ktos tel. do niej?? albo jakiegos innego kontaktu ??
pestusia, ja planuję zakup biustonoszy Freya, mają piękne i ponoć bardzo dobrze trzymające modele. Biorę też pod uwagę Hot Milka i Anitę.
Już nie mogę doczekać się, kiedy pojadę i kupię sobie coś takiego, jak na zdjęciu, zamiast tego paskudztwa białego, które noszę teraz. Poza tym biust mi się sporo powiększył i muszę koniecznie zadbać o jego dobre podtrzymywanie i zapewnienie mu maksymalnego wsparcia. O cyce trzeba dbać!

Lady’s Place - biustonosze, staniki, bielizna - sklep
Już nie mogę doczekać się, kiedy pojadę i kupię sobie coś takiego, jak na zdjęciu, zamiast tego paskudztwa białego, które noszę teraz. Poza tym biust mi się sporo powiększył i muszę koniecznie zadbać o jego dobre podtrzymywanie i zapewnienie mu maksymalnego wsparcia. O cyce trzeba dbać!

Lady’s Place - biustonosze, staniki, bielizna - sklep
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
hej laski - to ja spadam do szpitala - wish me luck girls!! miłego dnia słonecznego!! :-)