reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dobrej nocy i przespanej ;-* choć po wieściach od Ona ciężko będzie wyłączyć myśli :-( ale wierzę w to ,że wszystko się ułoży i malutka wybroni się z obecnego stanu- byleby jak najszybciej trafiła do mamusi to doda jej sił !! Jestem z Wami kochana!!!!;-**

Katjuszka...do wyrka marsz i czekamy na wieści !!! Buźka ;-)

reklama
Ja tez mowie dobranoc :) Dopiero :)
Wlasnie policzylam, ze we wrzesniu 2007 bylam nr 15, jako 15 rodzilam, a ze mamy juz 14 dzieciakow, fajnie by bylo na 15 sie zalapac znow ;)

kto mi poczyta bajkę na dobranoc????????????????????

kurcze i znów nie moge zasnąć ja sie zastrzele :wściekła/y::angry::no: nie dosc ze człowiek nie spi traci czas to jeszcze nie rodzi ehhhhhhhhhhhh

Harsh- no to trzymam kciuki za szczesliwą 15-stkę
Olcia-nie stresuj sie jak sie akcja zacznie to męzuś bedzie przy Tobie zobaczysz.....
Scarlet- przykra historia ale co zrobisz nie mieliscie na to wplywu:-:)sorry:
katjuszka- powodzenia
Dove- trzymamy kciuki za cc
Agnes- wywołanie nie jest złe ja szłam do szpiatal z 1cm rozwarciem a po czopku urodziłam w 4,5h a Tobie z takim rozwarciem daje 2h i bedzie po wszystkim zobaczysz,wiec sie nie denerwuj tylko ciesz ze syncio juz jutro/dzis moze byc z wami!!!!!!!!!!!
Malina- ale ciacho z twojego Jaska wygląda conajmniej na miesieczne dziecko a nie tygodniowe ihiihi

a do nas za 6 dni przylatuje Tesciowa obym urodziła do tego czasu:tak:

mamii, nie krzycz tak, już wstaję :-D
Dzień dobry,
zgadzam się na dzień pozytywny, a to oznacza, że muszę dziś urodzić :-p
Pinka, a ja się właśnie bałam wywoływania, bo myślałam, że to wydłuża poród. Skoro nie, to już się nie boję :laugh2:
malinka, a jak Fred zareagował na nowego domownika?

Koncia obawiam się, że w dniu pozytywnym wszystkie będą chciały urodzić :-D ... albo prawie wszystkie - to było by dopiero szpitale by oszalały od marcówek :-D

reklama
Jeny tylko tyle nie no nie wierze WSTAWAĆ NATYCHMIAST I PISAĆ ŚPIOCHY DO ROBOTY LENIE DUPSKA DO GÓRY CO TO MA BYĆ!!!!

aż rozgoryczona jestem właśnie wcinam jogurt i zaraz znikam do gina ciekawe co mi dzisiaj powie w nocy bóle @ aż mnie obudziły ale znając życie gin powie spoko loko nic sie nie dzieje pani przyjdzie w kwietniu haha no w końcu tak mi mój tato wywróżył a mama wczoraj zestresowana dryndała że coś czuje że mam rozwarcie :) m miał sprawdzić Pinki sposobem ale padł we wyrku jak ja tu z wami pisałam

Do góry