Oczywiście postaram się jak najszybciej zdać relację z cc, chciałam nawet dzisiaj, ale nam aniołeczek coś z bąkami wojował a my z nim całe popołudnie, oby już było po, bo mnie wszystko boli..
Niestety szwów mi nie zdjęli, lekarz stwierdził, że by się rozeszło, na bieliźnie ślady krwi, więc jeszcze nie jest całkiem sucho, kolejna próba we czwartek..
A co do mężów to i ja miałam gorsze dni kiedy gadałam na swojego ukochanego, ale widząc jak teraz się stara i dba o nas najlepiej jak umie, odwołuję wszystko złe co o nim mówiłam - stanął na wysokości zadania, a nawet jeszcze wyżej
Jest moim Skarbem!! Jednym z dwóch
Hars nie wiem po kim Jasio taki "solidny", może po tatusiu, który podobno urodzony miesiąc przed terminem ważył 3800g, może upasłam go na witaminach, a może po prostu takie dzieci rodzę
A rozmiar najlepiej 62cm, bo on się urodził z 58 i niektóre tylko 56 były dobre, zaniżone te rozmiarówki mają chyba..
Ona ja też całym serduchem jestem z Tobą i Twoją maleńką - musi być zdrowiutka!!!!
DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA GRATULACJE I WSZYSTKIE CIEPŁE I SERDECZNE SŁOWA!!!!!!!!!!!
A teraz muszę coś wszamać, bo od 14ej nie miałam nic w ustach..