NAROBIŁAM SIE JAK MOPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łacznie z myciem okien i malowaniem teraz tylko czekam na akcje nie mogę wstac z łożka maz jak zadzwonił to powiedział ze mnie zamorduje czyli porodu nie doczekam na 100% Mała wcina zupke a ja własnie wrzywka wstawiłam i ryż bo jakos na zupe nie mam ochoty wogóel jadła bym tylko arbuzy i to mega zimne!!!!!!!!!!!!!!!
Ona- kurcze nastepna i prawie wszytskie na CC ojojoj
powiem wam jak mój chłop mierzy rozwarcie to sie posikacie :-) otóż wczoraj po sekksiuku mówi do mnie tak wiesz co ale dzi to ty masz tam luzniej niz przedewczoraj moze te bole w nocy sprawiły ze zrobiło ci sie rozwarcie a ja do nie no na pewno a na ile jak myslisz?????
-na co mój genialny mąż wyszedł wraca po chwili i mówi cos na około 3cm
-ja do niego a skad wiesz ?????
-bo poszłem sobie zmierzyć obwód małego ahahhahaha:-) i mam 4,5cm wiec tak spokojnie ty masz 3cm
- biegiem leciałam do łazienki co by sie w łózko nie zsikac:-)
takze jak byscie miały watpliwosci porscie męzów ginekolodzy za free ahhahaha
Ona- kurcze nastepna i prawie wszytskie na CC ojojoj
powiem wam jak mój chłop mierzy rozwarcie to sie posikacie :-) otóż wczoraj po sekksiuku mówi do mnie tak wiesz co ale dzi to ty masz tam luzniej niz przedewczoraj moze te bole w nocy sprawiły ze zrobiło ci sie rozwarcie a ja do nie no na pewno a na ile jak myslisz?????
-na co mój genialny mąż wyszedł wraca po chwili i mówi cos na około 3cm
-ja do niego a skad wiesz ?????
-bo poszłem sobie zmierzyć obwód małego ahahhahaha:-) i mam 4,5cm wiec tak spokojnie ty masz 3cm
- biegiem leciałam do łazienki co by sie w łózko nie zsikac:-)
takze jak byscie miały watpliwosci porscie męzów ginekolodzy za free ahhahaha