reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

NAROBIŁAM SIE JAK MOPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łacznie z myciem okien i malowaniem :szok: teraz tylko czekam na akcje nie mogę wstac z łożka:szok: maz jak zadzwonił to powiedział ze mnie zamorduje:baffled: czyli porodu nie doczekam na 100%:-D:tak::-D Mała wcina zupke a ja własnie wrzywka wstawiłam i ryż bo jakos na zupe nie mam ochoty wogóel jadła bym tylko arbuzy i to mega zimne!!!!!!!!!!!!!!!

Ona- kurcze nastepna i prawie wszytskie na CC ojojoj:-p:nerd::happy2:

powiem wam jak mój chłop mierzy rozwarcie to sie posikacie :-D:tak::-) otóż wczoraj po sekksiuku mówi do mnie tak wiesz co ale dzi to ty masz tam luzniej niz przedewczoraj moze te bole w nocy sprawiły ze zrobiło ci sie rozwarcie:-D:tak: a ja do nie no na pewno a na ile jak myslisz?????
-na co mój genialny mąż wyszedł wraca po chwili i mówi cos na około 3cm:cool2::shocked2:
-ja do niego a skad wiesz ?????
-bo poszłem sobie zmierzyć obwód małego ahahhahaha:-D:tak::-) i mam 4,5cm wiec tak spokojnie ty masz 3cm
- biegiem leciałam do łazienki co by sie w łózko nie zsikac:-D:tak::-)

takze jak byscie miały watpliwosci porscie męzów ginekolodzy za free ahhahaha

reklama
Pinuś weź Ty swego chłopa uświadom że to nie na średnicę palca się mierzy tylko na szerokość złączonych - 2 złączone to ok.3cm jest:tak::-D:-D:-D i że z niego taki gin-amator jak z koziej d..y trąba:-p:-D:-D:-D. I dawaj do mnie bo mam 2 ściany do odmalowania;-):tak:.

Pinuś weź Ty swego chłopa uświadom że to nie na średnicę palca się mierzy tylko na szerokość złączonych - 2 złączone to ok.3cm jest:tak::-D:-D:-D i że z niego taki gin-amator jak z koziej d..y trąba:-p:-D:-D:-D. I dawaj do mnie bo mam 2 ściany do odmalowania;-):tak:.
ale on sobie palca nie mierzył ha ha ha

NAROBIŁAM SIE JAK MOPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łacznie z myciem okien i malowaniem :szok: teraz tylko czekam na akcje nie mogę wstac z łożka:szok: maz jak zadzwonił to powiedział ze mnie zamorduje:baffled: czyli porodu nie doczekam na 100%:-D:tak::-D Mała wcina zupke a ja własnie wrzywka wstawiłam i ryż bo jakos na zupe nie mam ochoty wogóel jadła bym tylko arbuzy i to mega zimne!!!!!!!!!!!!!!!

Ona- kurcze nastepna i prawie wszytskie na CC ojojoj:-p:nerd::happy2:

powiem wam jak mój chłop mierzy rozwarcie to sie posikacie :-D:tak::-) otóż wczoraj po sekksiuku mówi do mnie tak wiesz co ale dzi to ty masz tam luzniej niz przedewczoraj moze te bole w nocy sprawiły ze zrobiło ci sie rozwarcie:-D:tak: a ja do nie no na pewno a na ile jak myslisz?????
-na co mój genialny mąż wyszedł wraca po chwili i mówi cos na około 3cm:cool2::shocked2:
-bo poszłem sobie zmierzyć obwód małego ahahhahaha:-D:tak::-) i mam 4,5cm wiec tak spokojnie ty masz 3cm

:-D:-D:-D ale specjalista z Twojego emka;-)

Hej:)
Śledzić Was na bieżąco nie jestem w stanie, niestety:-(, ale od czasu zerkam na BB i widzę, że coraz więcej Marcjaniątek jest już na świecie:-)
My sobie jakoś dajemy radę, chociaż czasami mały daje nam nieźle popalić. Generalnie kiedy śpi ja też staram się zdrzemnąć, bo ciągle zmęczona jestem:-( Mam nadzieję, że niebawem wrócę do formy, bo jak Emkowi skończy się L4 to już nie będzie tak łatwo. Dziś mieliśmy wizytę położnej, udzieliła nam kilku porad, przyniosła jakieś próbki, zapisała nas do lekarza w poradni dziecięcej itp. Następna jej wizyta za 10 dni. Dziś wywietrzyliśmy się przy otwartych drzwiach balkonowych, jutro też będzie wietrzenie i jeśli się pogoda nie zmieni to w środę pierwszy spacer:-) Chwilami dopadają mnie jakieś lęki i smutki oraz łzy, które są nie do opanowania - baby blues:zawstydzona/y: ah te hormony. Na szczęście Emek wspiera i nawet stara się mnie zrozumieć:zawstydzona/y: Zmykam, bo Pawełek się budzi:-)
Życzę miłego popołudnia i lekkich porodów tym Marcjankom, które są jeszcze w dwupaku:-)

Hahaha :-D

dobre ;-)

pinka twoj eMek jest the best :-D

madzior trzymaj sie dzielnie ;-) a jak szybko po takim hartowaniu/balkonowaniu mozna wyjsc z dzieckiem na spacer i jak dlugi moze byc ten pierwszy spacer ??

magdziorku - oj sliczny ten twoj post...taki pelen milosci i szczescia... az lezka sie w oku kreci:) trzymaj sie i ucaluj maluszka od nas!

PINKA - ten twoj maz to aparat nie da sie przestac smiac :)

reklama
Hejka. Mozecie byc ze mnie dumne- wlasnie zrobilam drugie dzieciowe pranko- i poprasowalam pierwsze. Powolutku zaczynam sie wiec przygotowywac.Podczytalam co sie u was dzialo- i staralam sie odpisac kazdej bezposrednio. Milego dzionka
Masala- nie powiem- nie za rewelacyjny ten poranek mialas- mam nadzieje ze chociaz na wieczor zla passa minie, a moze juz teraz lepiej?
Pastelka- trzymam kciuki za SN- mam nadzieje ze astma ci w tym za bardzo nieprzeszkodzi!
Bosa- meza masz rewelacyjnego- napewno sobie poradzi. Stelcia jest pod dobtra opieka- gorzej z toba hihi – bo mimo ze nie na dlugo wybywasz z domciu- to pewnie bedziesz tesknic. Daj znac jak bylo!
Papciu- mam to samo tez placze bez powodu J nawet komedii juz ogladac nie moge bo placze. Dzis sie prawie poplakalam ze szczescia tylko dlatego ze czesc upranych ciuszkow dla dziecka prasowalam hihi. Beda z nas fajne czule mamuski J Historia z kwiaciarni niezla!! Slyszalam juz co nie co o twojej bylej szefowej- dobrze ze ja ktos wreszcie udoopil
Ewe, Scarletka- nie wiem jak u was w Krakowie- ale w wawie blekitne niebo- leccie na spacerek na sloneczko!
Ona-trzymam kciuki&&&
Clifordzik- udanego zalatwiania spraw na miescie
Harsh- udanych zakupow. O waciki cale szczescie nie trudno. Ja ostatnio szukam chusteczek papmers w pudelku- i nigdzie nie moge dostac ( sa tylko zapasy) Wydaje mi sie ze pudeleczko od pampersow jest lepsze niz z Nivea,
Patik- to faktycznie sporo upchalas w sypialniJ my niby nie mamy takiej malej- a i tak nie wiemy gdzie i jak lozeczko tam przemycic
Pinka- to ja tez sie prawie posikalam z twojego meza :D haha rozwarcie na 3 cm J niezle
Katjusza- a za co krzyczal na ciebie ten pies?
Ewi- ja normalnie bym skarge do lektora napisala- o ten caly cyrk!!
Koncia- hahahaa no to prawie prawie mozna by powiedziec ze ci miejsca ktos wreszcie ustapil
Agacinka- a moze maly sie wierci- bo juz chcialby zobaczyc? Napewno mu sie spodoba J w koncu tam troche wiecej metrow niz w brzusiu hehe
Magdziorku- bedzie dobrze. Hormony kiedys wroca do normy. Super ze maz ciebie wspiera- mysle ze humor ci sie poprawi po srodowym spacerkuJ Caluski dla Pawelka

Ostatnia edycja:
Do góry