reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Jak ta uczelnia mnie denerwuje na koniec. Dzwonię do dziekanatu i mi mówią że nie ma mojego indeksu i że nie wiedzą gdzie on jest i mam go sobie sama poszukać... No rewelacja! Ciekawe co ze wszystkimi wpisami jak się nie znajdzie!!!

Brzuch mnie boli z nerwów już i w ogóle nie wiem co mam teraz robić...

matko kochana co za b***** tam maja w tytm dziekanacie ?? biedna Ewi

reklama
Jak ta uczelnia mnie denerwuje na koniec. Dzwonię do dziekanatu i mi mówią że nie ma mojego indeksu i że nie wiedzą gdzie on jest i mam go sobie sama poszukać... No rewelacja! Ciekawe co ze wszystkimi wpisami jak się nie znajdzie!!!

Brzuch mnie boli z nerwów już i w ogóle nie wiem co mam teraz robić...
a kto zdawał indeks do dziekanatu? no przecież jeśli był tam zdany to co gdzie go masz szukać??? chyba musiałabyś zrobić małą awanturę:wściekła/y:

Ewe, Patik ja zdawałam indeks żeby mi zmienili nazwisko i uzupełnili wpisy z protokołami i się rozpłynął nagle. Niby teraz szukają i mają oddzwonić później... A w czwartek ma Doktor robić wszystkim wpisy w dziekanacie z etyki. Więc jak się nie znajdzie to będę musiała jeżdzić i szukać prowadzących żeby zrobili mi je od nowa a to już byłby cyrk bo każdy zechce potwierdzenia z protokołami których większość jest już w archiwum. Tydzień przed terminem...

ewi współczuję tej batalii na uczelni :wściekła/y:ojjj skąd ja to znam, sama wiele razy chciałam wysadzić ten cały zakichany dziekanat w powietrze! oby się to wszystko wyjaśniło

I wyjaśniło się!!! Zmienili mi nazwisko panieńskie na po mężu ale nie takie jak mam tylko na jakiś Koper!!! I ten indeks był przewalany bo na okładce widniała Ewelina Koper. No masakra bo moje nazwisko jest całkiem inne i do Koper nie podobne. Mąż się naśmiewa że z nas Koprów zrobili...

Skarlet u mnie już niewiele do końca na szczęście. Mam nadzieję że w najbliższym czasie pożegnam się z KULem. Pozatym drugi raz nie wybrałabym tej uczelni bo tu wszystko musi być zgodnie z zasadami, nic a nic na rękę nie chcą pójść. Czepiają się byle czego tak jakby mi się miała np. taka etyka do czegoś przydać w pracy nauczyciela Agrobiznesu!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewuszki:)
Po koszmarnym weekendzie zapowiada sie miły poniedziałek;)Ja tak jak wiekszosc z Was jeszcze 2w1;) dzis mam wizyte u ginka,ostatnia wiec zaraz lece sie przygotowac,przeraza mnie tylko ze musze tam jechac kolejka i isc na pieszo ok 20min bo M nie dostał wolnego(oby zerwał sie godzine wczesniej to chociaz mnie podwiezie z dworca).

Malinka miłego powrotu do domku:)
Koncia powodzenia w drodze i na wizycie;)
Ewi wspołczuje,akurat teraz takie kłopoty:( oby szybko indeks sie znalazł&&&&&&&&&&&&&
Cornelka daj znac jak było;)fajnie ze juz jestes po:)

Czy mi sie wydaje czy wiekszosci z rozpakowanych marcoweczek porod zaczoł sie odejsciem wod?;)

No to lece zrobic sie na ludzia;)
paaaaaaaa miłego dnia ;)

Ewe dziekanat zawsze największe problemy robi i ma najwiecej do powiedzenia. Czasami mam wrażenie ze one wszystkim na złość chcą zrobić...

Ola ja też mam dzisiaj wizytę u gina a głownie to ktg i pewnie na niego spojrzy i tyle... A i wyniki ostatnich badań mają być gotowe... Mam nadzieję że ja sie doczekam na męża bo mi się średnio uśmiecha iść tam na piechotę!

Ostatnia edycja:
Witam, widzę że Cornelka wcześniejszym Marcjaniątkiem nas dziś obdarowała. Jutro to już wszystkie maluchy legalne będą;-):tak::-D:-D.
M przed 3-cią w nocy wyjeżdżał a ja bałam się zasnąć bo miałam wrażenie że chyba w nocy urodzę:confused::baffled:.
Papciu, zbiorę się to napisze Ci co i jak z chlebem. Masz przecież młyn u siebie w mieście to z mąką problemu nie będziesz miała.
Ewi, ja bym normalnie babki z dziekanatu wytłukła:no::angry:.

reklama
ewi mnie o dziwo pani w dziekanacie i dyrektor d/s studenckich kazali poczekac ze zmiana nazwiska w indeksie do momentu az bede miala wsyztskiem egzaminy zaliczony (zostaly mi jeszcze 2) i dopiero wtedy mam zglosic zmiane nazwiska(od 25.07.09 mam nowe nazwisko) bo wtedy dyrektor d/s studenckich podpisze sie za wszytskich wykladowcow a tak musialabym sie teraz bujac i szukac wszystkich wykladowcow od pierwszego roku no ale co uczlenia to inne zasady najwazniejsze ze sie indeks znalazl z tej okazji piccolo dla wszytkich :-D

Do góry