reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

witajcie ja wyspana jestem do kominka dolozone wiec moge z wami posiedziec ;-)

cornelka trzymam kciuki za was daj znac jak bedzie po :tak:

dzis kolejny sloneczny dzien w Krakowie, eMek pojechal do pracy mam nadzieje ze wroci o rozsadnej godzinie a ja moze jakis spacerek i cos rusze ta moja mgr bo jakos stron ostatnio nie przybywa :-)

reklama
Hej Kochane... Witam się i lece na wizyte do lekarza który ma robić CC więc się dowiem co i jak ... ;) Do poźniej ;)

Bosa, tylko sie nie daj w pracy wkurzyc, bo nic nie dziala na zanik mleka jak nerwy :)

Moi chlopcy juz w przedszkolu (jeden zostaje, drugi odprowadza- chociaz rozumki te same :p )
Dol ogarniety, zaczynam sprzatac gore. Po tygodniu ferii kuuuuuuuuuupa rzeczy do zrobienia... A pozniej do drogerii na zakupy, bo nawet waciki przyslowiowe sie skonczyly i uzywam takich wiekszych do pupy dla malucha :-)

hej!
jakaś obolała wstałam, głowa boli, w nocy tylko dwa skurcze...wczoraj zrobiliśmy przemeblowanie w pokoiku który służy nam tymczasowo za sypialnie...nie wiem jak to wyjdzie w praniu, ale zmieściły się dwa łóżeczka i kanapa, teraz tylko modlić się, że jak już Zosia będzie z nami to w ogóle da się tak spać, jak nie - to będziemy wtedy kombinować...
Cornelka czekamy na wieści kochana...
Malinka super że do domku wracasz, a dzisiaj z rana o Tobie właśnie myślałam, że już trochę z Jaśkiem w szpitalu jesteście i czas w domowe pielesze wracać:-)
Bosa powodzenia dla Was;-) ale my dobrze wiemy że oboje dacie radę:tak:
Hars nie szalej z zakupami;-)

zmykam teraz na śniadanko, bo dziecko woła "jeść!!!"
bużka

hello

jestem;-) nadal 2w1

spadam na sniadanko bo przed chwilą wstałam i jestem mega głodna:tak::tak:

widze ze teraz chyba codziennie bedzie jakiś maluszek nas witał i dobrze;-)))

ZAJRZE PÓZNIEJ

ja też jeszcze z kangurzątkiem w kieszeni :-)

z serii moich dziwnych snów - dziś krzyczał na mnie pies - dokładnie tak - nie szczekał tylko krzyczał, o tak:
"o hau hau hau!, o hau hau hau!" :oo2::confused2:

3 razy pisze tego posta :wściekła/y:

3 razy pisze tego posta :wściekła/y:

http://halloween.friko.net/kalendarz/marzec.html zobaczie sobie w jakies swieto przypadaja nardoziny wasyzch maluszkow ;-)

http://www.**********/kalkulator,koloru-oczu.html mnie wyszyly brazowe na 50% 31% zielone i tylko 19% na niebieskie ciekawe czy sie sprawdzi ??:confused: moj eMek mam niebieskie i mam nadzieje ze Emilka tez bedzie miala niebieskie.Za nim zaszlam w ciaze mowilam mojemu eMkowi ze ma sie postarac o chlopca z niebieskimi oczyma i ciemnymi wlosami(taka kopia tatusia ) wiec mamy coreczke (no chyba ze okaze sie jednak chlopcem :szok: ) moze wiec chociaz tatus w oczka utrafił :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jak ta uczelnia mnie denerwuje na koniec. Dzwonię do dziekanatu i mi mówią że nie ma mojego indeksu i że nie wiedzą gdzie on jest i mam go sobie sama poszukać... No rewelacja! Ciekawe co ze wszystkimi wpisami jak się nie znajdzie!!!

Brzuch mnie boli z nerwów już i w ogóle nie wiem co mam teraz robić...

Do góry