reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry
i żeby tradycji sało się zadość siedzę na forum z kawką :-).
Pianka szkoda ,że nie wiedziałam ,że nie śpisz byśmy pogadały , ja wstała wypiłam herbatke i sie poprostu kreciłam ,żeby m. nie obudzić

reklama
Pinka ja dlatego klade sie wczesniej spac zeby glod mnie w nocy nie zlapal bo jak spie to juz mi sie wstac nie chce a tak to bym napewno do lodowki poszla
ostatnio tez wczesniej wstaje pierwsza mysl to jedzenie az sie boje ile mi kg przybedzie:|

a ja wstalam i oczywiscie spac nie moge wiec ide pod prysznic dzisiaj akurat na wesele smigamy wiec zaczne czesanie i te inne *******ki:)

milego weekendu:)

Witam was dziewczyny :-)
Wczoraj nawet nie miałam czasu zajżeć do was taka zagoniona byłam,bank,poczta,zakupy ,pranie i sprzątanie :-) a po tym lataniu to już nie miałam na nic siły tylko odpoczywałam no i oczywiście wcześniej spać szłam :-D
PINKA mi się zdarza jak mnie mój obudzi o 5 rano jak idzie do pracy to wtedy zawsze głodek się też budzi razem ze mną :-D nie zasnę do póki czegoś nie przegryzę :tak:

witam sobotnio - dziś trochę słonka i wiaterku i jak dla mnie to pogoda w sam raz:tak::-).
witam jest 4:15 a ja siedzie na kanapie w salonie i wcinam winogrono!!!! to juz drugi raz taka nocna awaria mi sie zdarzyła jak tak dalej pojdzie to znów 30kg przytyje..... wy tez tak macie ze was głód w nocy wybudza i musicie cos zjesc bo inaczej nie usniecie????

Marta- pochwal sie kiecuchną,to jest cos w stylu greckim taki fason???????
Tak w stylu greckim :tak: - czerwień wpadająca w bordo z czarną podszewką.
Taka tylko moja nie ma tego paska i jest zaraz odcięta pod biustem http://moda.allegro.pl/item1165534484_cudowna_czarna_sukienka_japan_style_nowa_064.html
Co do nocnego jedzenia to raczej nie ale wody napić się muszę:tak:.

Ostatnia edycja:
Witam słonecznie:-)
Ja musze brac duphaston co 8godz wiec mam pobudke w nocy i dzis sie zbiegło moje ''tabletkowanie'' z powrotem meza z pracy cos ok 2 w nocy no i nie mogłam zasnac z głodu wiec wszamałam cztery herbatniki:zawstydzona/y:

Dmuchawiec mysle ze bedzie dobra ta fryzurka tylko zwroc uwage na cieniowanie przy twarzy zeby było od połowy policzkow a nie od brody:tak:.
Dzisiaj smigam na zakupy i obiadek u mamusi wiec uciekam sie ubrac w koncu i zycze wszystkim miłego dnia,do wieczorka,pa:-)

witam

ja wlasnie zmeczyłam sniadanie i terazm mi niedobrze;-(

Marta- kiecka super!!!!!!!!!!!
Kaska- no widzisz nastepnym razm zagladaj na bb eheheh

to widze ze nie jestem sama dzis ide kupic owoce bo juz wszystkie zjadlam a wolę zapychac sie owocami niz słodyczami jak w pierwszej ciazy;-)) mnie tez jak zazsie to koni nie zasne póki czegos nie zjem

wlasnie obiadek wstawilam dzis zupka -kapusniaczek- a na drugie nie mam pojęcia????????? moja giazda jak zwylke sie maluje:wściekła/y: ja normalnie z nia zwariuje ile ona juz pomadek i błyszczyków zmarnowała to szok ja przez całe swoje zycie tylu nie użyłam...............

witam moje słoneczka! ja tylko na chwilę, przynoszę wam dobre wieści:-) już po usg i wszystko wspaniale, fasolka rośnie, centymetry zgadzają się z tygodniem i dniem ciąży, termin z@ i z usg taki sam, na 20 marca, serduszko słyszeliśmy i widzieliśmy. jestem taka szczęśliwa, już musi być tylko dobrze. jak na razie ginek widział jedną dzidzię, więc najprawdopodobniej tak zostanie. buziaki dla wszystkich!:-D
lece się szykować na wesele

reklama
Do góry