reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Czesc dziewczyny my wczoraj u znajomych bylismy i dlatego wogole sie nie odzywalam.Oj chyba juz ze mnie marna imprezowiczka ha ha:-D
Scarletka swietne wiadomosci i zycze milej zabawy na weselu.
ruda przeczytalam w tej mojej ksiazcetakie zdanie Jestes w ciazy"Chociaz na zewnatrz byc moze jeszcze tego nie widac,wewnatrz twojego ciala wre praca nad tworzeniem nowej istoty.Mozna powiedziec,ze w obecnym stanie twoj organizm pracuje intensywniej-nawet wtedy, gdy odpoczywasz-niz organizm nieciezarnej kobiety biegnacej w maratonie.Tylko ze nie zdajesz sobie sprawy z tego trudu.";-)

reklama
Witam dziewczynki!!!:-) Ja dzisiaj bardzo zadowolona bo moje dzidzi rośnie sobie jak ta lala.U doktoreczki wszystko dobrze,usg też -nawet się zdziwiłam że tak nasze maleństwo urosło (ostatniego razu to była tylko plamka) i serducho tak mu biło jak szalone :-D bardzo się cieszę że jest dobrze i trzymam za Nas wszystkie kciuki żeby tak do marca!!! :tak:
Marita24 współczuję tych nudności :sorry2: bo mi nie dolega nic a nic :happy:

Scarletka i ana4 oby więcej takich wiadomości!! Wasza radość nam wszystkim się udziela;-)
no i u mnie się zaczęło:-) dziś rano przywitały mnie poranne nudności bleeee jak sobie tylko o tym pomyślę to już mnie naciąga... ale wiecie co... wszystko zniosę byle dzidzia zdrowa była
miłego weekendowania kochane

ana super wiadomosci, niech malenstwo rosnie :)

fifi dzieki, mam ta ksiazke ('w oczekiwaniu na dziecko' tak?) w pierwszej ciazy tez ja czytalam ;)

niedawno wrocilismy do domku, mlody usypia, dzis przesunieta godzina spania ;)

a tak poza tym to czy was tez tak okropnie denerwuja rady typu 'bo ty teraz musisz duuuuzo jesc' :crazy: bo mnie strasznie, a szczegolnie gdy musze odpowiadac z pelnymi ustami,ze przeciez jem i ze nie pierwszy raz w ciazy jestem ;-)
no ale niektorym nie przetlumaczysz, ich rady sa przeciez najcenniejsze ;)

no i dowiedzialam sie tez,ze jakbym taka szczupla nie byla to bym napewno mniejsze mdlosci miala no i zmeczona bym sie nie czula .......no ale takie teksty to juz trzeba zostawic bez komentarza ;)

Ruda- heheh smieje sie bo u mnie jest tak samo T to mnie tak wkurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........aaaaaaaa ze szok jedno dziecko urodzila a rady takie daje jak by conajmniej gromadke wychowala ale ja i tam mam to w nosie i swoje robie,co ja dorowadza do szału a mnie do smiechu;-))))))))))

poziomki - mnie dzis brzuch boli ;-((( najadlam sie jak hmmmmmm...... i teraz jest mi ciezko ehhhh nie jem to mi niedobrze z glodu jak jem to mi nie dbre bo sie najadłam .....i co tu robic???? ic only wode???? hahaah

męzo wybył na kreglę laka spi a ja sie relaksuje przy muzyce;-))))))))))) i obmyslam jak by tu zmienic swoj Image i sesyjke sobie walnąc hahah ale jestem trzasnieta co???????

pinka poczekaj za kilka miesiecy wszystkim nam sie image zmieni :-D o kilkanascie kg w gore :-D

a ja te 'wspaniale' rady rowniez mam w nosie, co nie znaczy ze nie doprowadzaja mnie do szalu.;-) no ale najwidoczniej kazdy w ciazy ma do czynienia z jakas 'dobra wrozka', ktora zawsze i wszedzie jest gotowa do udzielenia nam swoich wspanialych porad :-D

Ruda hahhaahha- no wiesz ale ja chce teraz nowy image dopóki nie mam brzucha ktory robi za STOLIK popuchnietych nóg od zatrzymania wody w organizmie:-D hahahaha

a tak wogole laski pomocy!!!!!!!!!!!!!1

za 2 tygodnie mamy 1 rocznice slubu no i chciala bym mojemu mezowi zrobic niespodzianke ale nie wiem jaka???????????

tak myslałam ze jak bedzie w pracy to walne sobie sesyjke taka sexi:-p wywolam duzą fotke oprawie w ramkę i dam mu przy kolacji z dopiskiem tak sie wygląda rok po ślubie ahahahah

co wy na to??????

reklama
Do góry