reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
aga_cina a ja chyba takich piersi nigdy nie robilam :dry:

Przepraszam najmocniej, stolice mi sie pomylily ;-) o Wierke mi chodzilo :-)

wieszalam pranie w pokoju Malego i tak mi sie przypomnialo jak Bosa pisala, ze lozeczko i kolyske maja dostarczyc pod koniec lutego. A tu Stelka jest a mebli brak ;-)

hej KOCHANE;)

Wpadłam na chwilke do domku , i dziś ostatnia nocka u rodziców , bo M ma dzis ostatnią nocke hehe a nie chcą zebym była sama w domku. Jutro wizyta już nie mogę się doczekać , byłam w sobote na KTG i było wszystko wporządku więc ulżyło mi z tętnem maleńkiej :tak: a tak poza tym mam czasem leciutki skurcz, ale myśle ze nic sie nie dzieje :-) ciekawe na kiedy jutro ustali termin ;) ahhh i mam do Was zapytanko w sprawie proszku Lovela... ale to ide na wątek o Higienie ;) Buzkiiiiiiiiiii

O majjjjjjj gadddd Bosaa rozpakowana :D Ahhhh jak się cieszeee ze wszystko oki :D

Ostatnia edycja:
krucaaaaaaaaaaa fux wlasnie juz wszystko widze hehe, ja tu gratulować a patrzeee Bosej gratulują!! ;) Myśle jenyyy następna?? hehe ;) Ale fajniutkoooo :rofl2::rofl2:

reklama
Do góry