reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pisałam gratulacje dla Bosej i oczywiście sie pobeczałam jak ja mietka sie zrobiłam
moja mała też popalic dzisiaj w dodatku przeniosła sie w krok i ledwo do sklepu doszła

reklama
Vetka to mnie rozczarowalas mialam nadzieje ze cos wczesniej bedzie a tu jednak musze normalnie czekac ale chociaz wiem ze ten moj lekarz nie jest nie kompetetny:p:p bo juz mialam watpliwosci:)dzieki za uswiadomienie;)

hej marcóweczki :-)
Chce coś napisać i słów nie mogę znaleźć, taka jestem dziś przymulona :szok: do tego prawie nie mogę oddychać :zawstydzona/y: i zasypiam...
M twierdzi, że mi brzuch opadł, nic takiego nie widzę, on by chyba chciał, żeby już opadł :-p
Mój ukochany poleciał od rana po świeże bułeczki, miałam pyszne śniadanko z ż.serkiem, szyneczką, pomidorkiem i ogórkiem.
Zrobiłam sobie też klopsiki w sosie pomidorowym na obiad, pysze wyszły. Szkoda, że wcisnęłam tylko 1 klopsa i 1 średniego ziemniaka z sosem :rofl2: a mam ich kilogram haha cały tydzień będziemy to jeść :sorry2:
No i luby kupił jeszcze ciasto kakaowe z owocami i kruszonką, bo koleżanka dziś do mnie wpadnie. Wreszcie mnie ktoś nawiedzi!:tak:
A mojemu psu spodobał się mój wystający pępek :sorry2:
Poznań dziś zmroziło, rano było -11*, ale słoneczko pięknie świeci i mam teraz -4* :-)

Bosa, haha jednak Stella już chce wyjść :-D czekamy na wieści!
O doczytałam, ze już PO. Wielkie gratulacje mamuśka!

papcia, jaki ten twój M dobry, grzeje ci wyrko i układa poduszki no no :-D

malina, co za Fred :-D padłam ze śmiechu. i kto powiedział, że pies potrzebuje zabawki?:rofl2:

Zazdroszczę rozpakowanym, u mnie nawet większych bóli nie ma, nic! Czuję jakbym miała urodzić w połowie marca :-(

hehe widze ze BOSEJ wyszly nici z planow zwolnienia kilkudniowego przed porodem :) .Zaloze sie ze wygladala bajecznie przy porodzie :) wloski umyte, makijaz hihi- ja tez tak chce. Witamy Stellke
A swoja droga martwie sie troche o magnolie- bo chyba nikt nie dal znac czy urodzila czy nie

Marta- a moze Stellka tak szybko wyszla- zeby przypadkiem twoj emek z Bosej emkiem sie za bardzo nie zgadali przeciwko temu forum ;-)
madzikm- jak ktoras wyzewl wspomniala- wyprzedarze jeszcze sa:) NIe bardzo kojaze skad jestes, ale w wawie w smyku w promenadzie- mnostwo rzeczy przecenionych. W zarze tez kupilam kilka wiekszych bluzeczek po 9 zl! do tego sliczny dresik za 30 zl! ( co prawda na 6-9 ale kiedys sie przyda)

Malinko- ale zabawe mial twoj Fredzio- mam nadzieje ze przekupiliscie go ciastkiem- zanim klocek sie rozpuscil haha:)

Myszko i MadzikuM- nie martwcie sie - ja tez jestem w koncowki- wiec wam dotrzymam towarzystwa. Do tego papcia i vetka tez jakos na koniec marca maja terminy. Do tego licze ze Milus i inne "pierworodki" do nas dolacza- jak tylko dochowaja swoje pociechy troszenke

dzien doberek macowe mamuski:)

Boziuuu codziennie prawie bierze ktoras z nas:-) bosa urodzila:-):-) ale jaja:) ja tez juz chce:-) marta jak mi sie ten zakwas zrobi a jutro mnie emek na zakupy zawozi wiec jutro zaczynam go robic:) to ten przepis na ten twoj magiczny chleb poprosze z miejsca:-) tylko zeby ten zakwas sie szybko zrobil:tak:

buziaczek to co stres juz minal i teraz juz chcesz rodzic?? Bo ostatnio to nie bardzo:-)

spadaj:) to juz chyba zazdrosc:) :zawstydzona/y::-) tez juz chce przytulic swoje malenstwo...llllleeeeeeeeeeeeeeeee:) ochh juz bym chciala miec to za soba byc po i trzymac tego malucha w rekach!!
chyba tez sobie zafunduje ta wasza herbatke...:sorry2:

reklama
U mnie to ewidentna zazdrosci!! Przyznaje sie bez bicia... A herbatka to chyba kiepsko dziala... Tzn to chyba jest tak jak ktoras z dziwczyn juz pisala, ze to nie przyspiesza porodu a w czasie porodu powoduje, ze szyjka szybciej sie skraca i otwiera

Do góry