reklama
K
koncia
Gość
hej marcóweczki :-)
Chce coś napisać i słów nie mogę znaleźć, taka jestem dziś przymulona
do tego prawie nie mogę oddychać
i zasypiam...
M twierdzi, że mi brzuch opadł, nic takiego nie widzę, on by chyba chciał, żeby już opadł
Mój ukochany poleciał od rana po świeże bułeczki, miałam pyszne śniadanko z ż.serkiem, szyneczką, pomidorkiem i ogórkiem.
Zrobiłam sobie też klopsiki w sosie pomidorowym na obiad, pysze wyszły. Szkoda, że wcisnęłam tylko 1 klopsa i 1 średniego ziemniaka z sosem
a mam ich kilogram haha cały tydzień będziemy to jeść 
No i luby kupił jeszcze ciasto kakaowe z owocami i kruszonką, bo koleżanka dziś do mnie wpadnie. Wreszcie mnie ktoś nawiedzi!
A mojemu psu spodobał się mój wystający pępek
Poznań dziś zmroziło, rano było -11*, ale słoneczko pięknie świeci i mam teraz -4* :-)
Bosa, haha jednak Stella już chce wyjść
czekamy na wieści!
O doczytałam, ze już PO. Wielkie gratulacje mamuśka!
papcia, jaki ten twój M dobry, grzeje ci wyrko i układa poduszki no no
malina, co za Fred
padłam ze śmiechu. i kto powiedział, że pies potrzebuje zabawki?
Zazdroszczę rozpakowanym, u mnie nawet większych bóli nie ma, nic! Czuję jakbym miała urodzić w połowie marca :-(
Chce coś napisać i słów nie mogę znaleźć, taka jestem dziś przymulona

M twierdzi, że mi brzuch opadł, nic takiego nie widzę, on by chyba chciał, żeby już opadł

Mój ukochany poleciał od rana po świeże bułeczki, miałam pyszne śniadanko z ż.serkiem, szyneczką, pomidorkiem i ogórkiem.
Zrobiłam sobie też klopsiki w sosie pomidorowym na obiad, pysze wyszły. Szkoda, że wcisnęłam tylko 1 klopsa i 1 średniego ziemniaka z sosem

No i luby kupił jeszcze ciasto kakaowe z owocami i kruszonką, bo koleżanka dziś do mnie wpadnie. Wreszcie mnie ktoś nawiedzi!

A mojemu psu spodobał się mój wystający pępek

Poznań dziś zmroziło, rano było -11*, ale słoneczko pięknie świeci i mam teraz -4* :-)
Bosa, haha jednak Stella już chce wyjść

O doczytałam, ze już PO. Wielkie gratulacje mamuśka!
papcia, jaki ten twój M dobry, grzeje ci wyrko i układa poduszki no no

malina, co za Fred

Zazdroszczę rozpakowanym, u mnie nawet większych bóli nie ma, nic! Czuję jakbym miała urodzić w połowie marca :-(
hehe widze ze BOSEJ wyszly nici z planow zwolnienia kilkudniowego przed porodem
.Zaloze sie ze wygladala bajecznie przy porodzie
wloski umyte, makijaz hihi- ja tez tak chce. Witamy Stellke
A swoja droga martwie sie troche o magnolie- bo chyba nikt nie dal znac czy urodzila czy nie
Marta- a moze Stellka tak szybko wyszla- zeby przypadkiem twoj emek z Bosej emkiem sie za bardzo nie zgadali przeciwko temu forum ;-)
madzikm- jak ktoras wyzewl wspomniala- wyprzedarze jeszcze sa
NIe bardzo kojaze skad jestes, ale w wawie w smyku w promenadzie- mnostwo rzeczy przecenionych. W zarze tez kupilam kilka wiekszych bluzeczek po 9 zl! do tego sliczny dresik za 30 zl! ( co prawda na 6-9 ale kiedys sie przyda)
Malinko- ale zabawe mial twoj Fredzio- mam nadzieje ze przekupiliscie go ciastkiem- zanim klocek sie rozpuscil haha
Myszko i MadzikuM- nie martwcie sie - ja tez jestem w koncowki- wiec wam dotrzymam towarzystwa. Do tego papcia i vetka tez jakos na koniec marca maja terminy. Do tego licze ze Milus i inne "pierworodki" do nas dolacza- jak tylko dochowaja swoje pociechy troszenke
A swoja droga martwie sie troche o magnolie- bo chyba nikt nie dal znac czy urodzila czy nie
Marta- a moze Stellka tak szybko wyszla- zeby przypadkiem twoj emek z Bosej emkiem sie za bardzo nie zgadali przeciwko temu forum ;-)
madzikm- jak ktoras wyzewl wspomniala- wyprzedarze jeszcze sa
Malinko- ale zabawe mial twoj Fredzio- mam nadzieje ze przekupiliscie go ciastkiem- zanim klocek sie rozpuscil haha
Myszko i MadzikuM- nie martwcie sie - ja tez jestem w koncowki- wiec wam dotrzymam towarzystwa. Do tego papcia i vetka tez jakos na koniec marca maja terminy. Do tego licze ze Milus i inne "pierworodki" do nas dolacza- jak tylko dochowaja swoje pociechy troszenke
buziaczek1
Fanka BB :)
dzien doberek macowe mamuski
Boziuuu codziennie prawie bierze ktoras z nas:-) bosa urodzila:-):-) ale jaja
ja tez juz chce:-) marta jak mi sie ten zakwas zrobi a jutro mnie emek na zakupy zawozi wiec jutro zaczynam go robic
to ten przepis na ten twoj magiczny chleb poprosze z miejsca:-) tylko zeby ten zakwas sie szybko zrobil
Boziuuu codziennie prawie bierze ktoras z nas:-) bosa urodzila:-):-) ale jaja

buziaczek1
Fanka BB :)
buziaczek to co stres juz minal i teraz juz chcesz rodzic?? Bo ostatnio to nie bardzo:-)
spadaj

chyba tez sobie zafunduje ta wasza herbatke...

reklama
U mnie to ewidentna zazdrosci!! Przyznaje sie bez bicia... A herbatka to chyba kiepsko dziala... Tzn to chyba jest tak jak ktoras z dziwczyn juz pisala, ze to nie przyspiesza porodu a w czasie porodu powoduje, ze szyjka szybciej sie skraca i otwiera