reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pinka- ty leniuchu- ale jestes towarzyska noo ;-) ( ja bym pewnie z ciekawosci umarla- jakby ktos dzwonil do mnie 3 razy i niewiedzialabym po co) Dobrze ze choc troche wypoczelas- choc trudno mi sobie wyobrazic spanie z zamknietym jednym okiem hihi

Kiniorek- ja na beta HCG bym nie patrzyla ( za duze ma widelki graniczne), ale jak pierwsze USG pokazuje ci wczesniejszy termin to moze faktycznie urodzisz troszke wczesniej niz pozniej :) Ten czas naprawde szybko zleci- szczegolnie jak sie wkrecisz w czytanie tony stron ktore dziewczyny tu produkuja

Szczupaczki- myslalam ze moze ktoracs MMsa od Bosej dostanie z mala Stelcia- ciekawa jestem jak wyglada nasza marcowo-lutowa panienka
Ja dzis jestem glodna caly czas...nie wiem co musze zjesc zeby swoj glod zaspokoic :(

reklama
ja tez sie poloze eMeke wrocil ok.2 w nocy wiec pozniej i tak pewnie nie bedziemy sie mogli nagadac wiec wole tearz nadrobic :tak:

tulip wiem, że są duże te widełki. Ale właśnie oscyluje tak na 6 tydzień patrząc na wynik. Pierwsze usg nic mi nie pokazuje. Dopiero teraz wymiary z 33 tygodnia jak popatrzeć to pokazują na 35tydzień.
Ciągle się mnie pytają czemu nie rodzę, bo patrząc na mój brzuch wyglądam jakbym miała mieć bliźniaki ;]

Hej Kobitki!
ale robi nam się tu ekscytująco:-D a więc można stwierdzić, iż nie znamy już dnia ani godziny... to nam Bosa ze Stellką zrobiła niespodziankę:tak:
my dzisiaj po wizycie u ginka, ale to wrzucę na odpowiedni wątek...
mnie co chwile coś pobolewa, ale dzisiaj stwierdziłam że nie jestem psychicznie przygotowana na poród więc trzymam nogi zaciśnięte;-)
miłego popołudnia i wieczorku, mam nadzieje, że znajdę jeszcze chwilkę dzisiaj żeby Was dokładnie poczytać...buziaki

patik80 a ja właśnie jestem psychicznie nastawiona już na poród! Nie chcę znieczulenia ani CC... Chyba że jutro coś położna powie to w tedy się zdecyduję. Mój tata powiedział że jestem masochistka, skoro podchodzę do porodu bez nastawienia na znieczulenie ale jest dumny ze mnie ;D
Nawet nie wiecie jak mnie cieszy jutrzejsza wizyta i badanie :) ...

kurde, miałam jutro jechać pogadać z wykładowcą o przepisaniu oceny, to się rozchorował... nie wiem czy jeszcze zdążę do porodu :/ cóż przejadę się tylko na 1 zajęcia i przy okazji też pogadać z prowadzącym, no i do dziekanatu z wnioskiem... jesuuu jak mi się nie chce ;(

Pinuś nic z tego, nie będę następna, bo Jasiek siedzi jeszcze wysoko :/

Najważniejsze, że usłyszałam Jaśkowe serduszko, a teraz fikołki strzela :D
Lekarz podtrzymywał, że ta druga data czyli 2 III z USG (a nie 29 I z OM) jest tą właściwą i nie przenosiłam jeszcze ciąży.
Dał mi skierowanie na oddział patologii na obserwację tętna płodu i powiedział, że zatrzymają mnie dzień lub dwa, poobserwują Jasia i albo zostawią od razu do CC albo ustalą termin CC, bo przy tak dużym dziecku raczej nie dadzą mi rodzić naturalnie :/
Zakupy głównie jedzeniowe do szpitala zrobiliśmy i jutro rano jadę!!!
Umrę tam z nudów chyba, będę pisać smsy do Futra.. i będę za Wami tęsknić..

patik80 a ja właśnie jestem psychicznie nastawiona już na poród! Nie chcę znieczulenia ani CC... Chyba że jutro coś położna powie to w tedy się zdecyduję. Mój tata powiedział że jestem masochistka, skoro podchodzę do porodu bez nastawienia na znieczulenie ale jest dumny ze mnie ;D
Nawet nie wiecie jak mnie cieszy jutrzejsza wizyta i badanie :) ...
witaj i powodzenia na wizycie:tak: ja też wolę rodzić naturalnie, ale co będzie to będzie, najważniejsze żeby dzidzia przyszła na świat bezpiecznie - więc lepiej się nie nastawiać...

reklama
Pinuś nic z tego, nie będę następna, bo Jasiek siedzi jeszcze wysoko :/

Najważniejsze, że usłyszałam Jaśkowe serduszko, a teraz fikołki strzela :D
Lekarz podtrzymywał, że ta druga data czyli 2 III z USG (a nie 29 I z OM) jest tą właściwą i nie przenosiłam jeszcze ciąży.
Dał mi skierowanie na oddział patologii na obserwację tętna płodu i powiedział, że zatrzymają mnie dzień lub dwa, poobserwują Jasia i albo zostawią od razu do CC albo ustalą termin CC, bo przy tak dużym dziecku raczej nie dadzą mi rodzić naturalnie :/
Zakupy głównie jedzeniowe do szpitala zrobiliśmy i jutro rano jadę!!!
Umrę tam z nudów chyba, będę pisać smsy do Futra.. i będę za Wami tęsknić..
malinko czyli co nie co się wyjasnilo... najwazniejsze że Jasiek zdrów jak ryba, będziemy czekać na wieści i też tęsknić...

Do góry