reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

wiem ale moze cos pomoze bo juz bym chciala urodzic... bo mecze sie strasznie z tymi kologramami...ja nigdy tyle nie wazylam i ....niestety przylanczam sie do opuchnietych marcowek...przez ostatnie kilka dni strasznie mi mrowialy stopy jak wstalam rano z lozka czasami az chodzic nie moglam i teraz w sumie jest tak samo ze ciezko mi chodzic...ale do tego doszly opuchniete stopy i dlonie ...zaje...scie ...zyc nie umierac...

reklama
a Bosa to cc miała, czy jednak naturalnie urodziła? Bo jeśli trzymali ja na korytarzu, bo iejsca nie było to w sumie nie wiadomo.
Ledwo zdążyłam ogarnąć chatę przed wizytą taty i już go wynajęłam do targania wiader z wodą dla koni ;p niech wie, że wrócił z urlopu ;p heh teraz to i ja mogę w szpitalu zalec bo zwierzątka będzie miał kto ogarnąć ;)

Wiecie co ja też dziś taaaka śpiąca jestem nawet narodziny Stellki i kawka ciśnienia mi nie podniosły..

Buziaczek a widzialas agacina nam napisala, ze teoretycznie mamy jeszcze prawie 3 tygodnie... zalamka!! Zwlaszcza, ze my bysmy juz tez na te porodowke sie wybraly;/

Pastelka moze chcialabys moja tesciowa poznac?? Wtedy cisnienie Ci podskoczy, masz moja gwarancje:-D

no teoretycznie tak ale ja pocichu licze ze w przyszlym tyg juz bede PO:-p juz mam dosc a co do spania to masakra tez mam takie niskie cisnienie i mi na to nic nigdy nie pomaga...no chyba ze bym esspresso lyknela to moze cos da ale i tak to za mocne chyba na ciaze wiec klapa...

Dziewczyny czytając Was ogłaszam konkurs na pierwszą Marcówkę, która ukończy 41 tydzień ciąży!!!
Do wygrania poród gwarantowany w ciągu następnych 2 tygodni!!
:-)

Ostatnia edycja:
oj katiuszka juz chyba kazda z nas ma dosc tych ciazowych dolegliwosci i juz chyba kazda chce miec dzieciatko przy sobie...ehhh ... moglo by juz byc po...ewe masala ma termin na 12 i ja tez:) to bedziesz z nami rodzic ...aa i z wredniakiem bo pna tez na 12go:)...

dziewczyny a co wy robicie zeby zmniejszyc te obrzeki??

Dziewczyny czytając Was ogłaszam konkurs na pierwszą Marcówkę, która ukończy 41 tydzień ciąży!!!
Do wygrania poród gwarantowany w ciągu następnych 2 tygodni!!
:-)
nie żartuj :(
prawda jest taka, że przyspieszyć to się za bardzo nie da, to co ja wyrabiałam przez te moje całe 16 dni po terminie to się w głowie nie mieści, nie wspominając o codziennych kroplówkach z oksy, czy najboleśniejszym masażu szyjki ... bez zadnych rewelacji czy rezultatów... Załamka. CO ma być to będzie, a kto nie urodzi po wywolywaniu to się najwyżej na cc po ukończeniu 42tc załapie. Nie napalajmy się, bo potem psycha siada...

spadam do rodziców na obiadek - świąteczny z powodu powrotu taty

reklama
Do góry