reklama
Bosa- ty szczęsciaro!!!!!!!!!!!!
a mnie sie zrobiła strasznie niedobrze i okropnie sie czuje bleeeeeeeeeeeeeeee okropienstwo a rano tak dobrze sie czułam.............
Ruda- to przeslij jakiegos kopa co?????? moze w koncu wylonduje na porodówce
a mnie sie zrobiła strasznie niedobrze i okropnie sie czuje bleeeeeeeeeeeeeeee okropienstwo a rano tak dobrze sie czułam.............
Ruda- to przeslij jakiegos kopa co?????? moze w koncu wylonduje na porodówce
pinka moze twoj synus jest bardzo punktualny i czeka na termin 
bosa gratulacje
a powiedzcie mi, czy te herbatki z lisci to wszystkie sa niedobre??
bo ja w ciazy z B. mialam w tabletkach. A teraz kupilam liscie i parze herbatke (z jednej lyzeczki) i wcale niedobra nie jest, wrecz prawie smaku nie czuje.
Moze nie taka jak trzeba kupilam ??

bosa gratulacje
a powiedzcie mi, czy te herbatki z lisci to wszystkie sa niedobre??
bo ja w ciazy z B. mialam w tabletkach. A teraz kupilam liscie i parze herbatke (z jednej lyzeczki) i wcale niedobra nie jest, wrecz prawie smaku nie czuje.
Moze nie taka jak trzeba kupilam ??

Vetka ulozenie posladkowe nie chciala sie drannica przekrecic a dlaczego nie chce mi dac ja nie wiem za tydzien mam termin a on mi nawet w piatek kazal przyjsc na wizyteale w srode go skatuje bo jak sie zacznie to wtedy bedzie ciekawie
Cornellkia, przy ułożeniu pośladkowym nie musisz mieć skierownia na cc, w takim przypadku najczęściej czeka sie do akcji porodowej, na jej początku ocenia sie powtórnie ułożenie dziecka i gdy jest pośladkowe robi sie cc u pierwiastki
No i witamy STELLĘ!
Ostatnia edycja:
Vetka czyli co moge czekac do konca albo i jeszcze dluzej?jak wychodzilam ze szpitala w 36tyg to lekarz powiedzial zebym wrocila za 2tyg na cc ale ten moj mi nie dal skierowania i tak 3ma mnie dalej myslalam ze powinnien mi dac to mnie zalamalas tym
Pinka, Ruda.... a mi tam smakuje ta herbatka nawet
P Pierwszy lyk byl okropny ale teraz.... moze to dlaetgo, ze ja wszystkie herbatki kocham... mi nawet Figura smakowala
Ale zazdroszcze Bosej!! Ja tez juz chce mala... a ona nawet glowka w kanale rodnym nie jest
( To pewnie sobie jeszcze poczekam... Czy moze to nie ma znaczenia i jak sie zacznie akcja to mala wtedy szybko zejdzie?? Jak myslicie??
Chyba skocze przeleciec sie po pietrach
A potem okna umyje
Kurcze musze szybko urodzic, bo rodzice nie wiedza na kiedy bookowac bilety do nas, a z kazdym dniem sa drozsze
( Do tego tata wyjezdza na dwa miesiace 4 kwietnia... Szczerze mowiac licze, ze do marca nie wytrzymam... ale jak czytam o Waszych bolach i Waszych objawach to chyba w kwietniowkach wyladuje
(

Ale zazdroszcze Bosej!! Ja tez juz chce mala... a ona nawet glowka w kanale rodnym nie jest
Chyba skocze przeleciec sie po pietrach

Kurcze musze szybko urodzic, bo rodzice nie wiedza na kiedy bookowac bilety do nas, a z kazdym dniem sa drozsze
masala, Ty masz 3 tygodnie do porodu, wiec siedz i nie kombinuj, bo mozesz skurcze tylko wywolac i bedziesz potem panikowala a i tak nie urodzisz. Jeszcze masz duuuzo czasu :-)
Ale fajnie, Bosa ma to juz za soba :-) a jaka spokojna byla, dzielna dziewczynka :-) i 2 tygodnie wczesniej hi
Ogladalam program o odchudzaniu mega grubej rodziny w Uk, ktora zywila sie samymi mrozonkami i gotowym zarciem. bleee. Ide wywale te paczki co M. kupil, on i tak ich jesc nie bedzie, a potem bedzie zadowolony, ze ja jestem grubsza od niego. Utuczyc mnie chce.
Znalazlam jakas odmozdzajaca gierke na fb i ponad 2 godziny w nia klikam
Bede dzis robic piersi z kurczaka z serkiem philadelphia i beconem z przepisu rudej :-)
Ale fajnie, Bosa ma to juz za soba :-) a jaka spokojna byla, dzielna dziewczynka :-) i 2 tygodnie wczesniej hi
Ogladalam program o odchudzaniu mega grubej rodziny w Uk, ktora zywila sie samymi mrozonkami i gotowym zarciem. bleee. Ide wywale te paczki co M. kupil, on i tak ich jesc nie bedzie, a potem bedzie zadowolony, ze ja jestem grubsza od niego. Utuczyc mnie chce.
Znalazlam jakas odmozdzajaca gierke na fb i ponad 2 godziny w nia klikam

Bede dzis robic piersi z kurczaka z serkiem philadelphia i beconem z przepisu rudej :-)
reklama
Niestety, nie ma konieczności ani wymogu dawania ci skierowania na cc, jesli wskazaniem do niego jest ułożenie posladkowe. Zawsze jest niewielka szansa, że dziecko sie odwróci, a w takim przypadku często czeka sie na naturalny poczatek porodu. Oczywiście niek nie każe ci rodzić sn jesli mała bedzie ulozona posladkowo, ale wielu lekarzy nie widzi w takim przypadku potrzeby wczesniejszego, planowego cc. I jest to zgodne z zaleceniami. Byc może że twój lekarz da ci to skierowanie ale wcele nie musi.Vetka czyli co moge czekac do konca albo i jeszcze dluzej?jak wychodzilam ze szpitala w 36tyg to lekarz powiedzial zebym wrocila za 2tyg na cc ale ten moj mi nie dal skierowania i tak 3ma mnie dalej myslalam ze powinnien mi dac to mnie zalamalas tym![]()