reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dzien dobry :)

pinka widze, ze u ciebie kolejna noc z bolami. Wez ty juz urodz ;-) i sie nie mecz tak.

bosa trzymam kciuki :)

Mojemu tez ostatnio doszlo kilka kg., ale jemu nie szkodzi ;-) A mi do jego wagi jeszcze troche brakuje ;-)
Tak juz czesto bywa,ze tatusiowie tyja razem ze swoimi partnerkami w ciazy ;-)

marta ty tu tak o chlebku i zachcialo mi sie zrobic tez.... pewnie nie to co twoj ;-) ale zawsze domowy. Mysle o tym serowo-cebulowym,ktory kiedys robilam i byl pyszny

dzis mam wizyte u polozne, standardowo pomierza brzuch i tyle... ;-)

No wiedziałam, zostawić was na chwilę i produkcja rusza pełną parą ... :szok:
A doczytać co tam w weekend pisałyście, to już pomarzyć chyba tylko mogę.
Ja tylko ponarzekam, że zaczęły się debilne telefony od rodzinki - no cześć, a jesteś już w szpitalu??? Urodziłaś w końcu? - A to zadzwoń koniecznie jak się coś zacznie dziać!!!
:baffled::confused: - czy ludzie w ogóle myślą?????????
No, rzesz ku*** :wściekła/y: myślałam, że sobie darują. Przecież ja nie będę całej rodziny i znajomych obdzwaniać, że jadę rodzić chyba ich wszystkich powaliło dosłownie !!!! Kurde sorki musiałam się wygadać....

Tylko do lekarza poszalm a tu juz nastepna rodzi Bosa 3mam kciukasy:) ja to chyba nigdy sie nie rozpakuje mam miec cc a moj lekarz nie chce dac mi skierowania:[ Marta moze i mi przeslij ten magiczny chlebek co??:)

papcia no ja wlasnie musze przejrzec przepis, sprawdzic czego mi brakuje i jutro rano bede piec :)

mamii wspolczuje, najgorsze jest takie dopytywanie... przeciez jak urodzisz to dasz znac, no,ale niektorzy ludzie nie pomysla zanim zadzwonia z pytaniami.

Hej laseczki-marcóweczki
Pozdrawiam wszystkie w dwupaku, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie u Bosej
Cornelko a czemu twój dr nie chce ci dać skierowania na cc i z jakiego powodu masz je mieć (pewnie gdzies ta informacja była ale przeoczyłam)

Vetka ulozenie posladkowe nie chciala sie drannica przekrecic a dlaczego nie chce mi dac ja nie wiem za tydzien mam termin a on mi nawet w piatek kazal przyjsc na wizyte:(ale w srode go skatuje bo jak sie zacznie to wtedy bedzie ciekawie

reklama
Do góry