reklama
hello
no prosze człowiek tu sie męczy i urodzic nie moze a Bosa cichaczem i juz na porodówce
trzymam mocno kciuki
Marta twoj sen sie sprawdził ahhah w połowie rzecz jasna
a co ty do tego chleba dodajesz co????????? ze bosa tak pognało????
Malinka- ja cos czuje ze ty polecisz po bosej bo dzis mi sie sniłas własnie ze rodzisz
a swoja droga mój tez jakos dzis spokojny zawsze wariwał a teraz cisza

ok lece na sniadanie a pozniej spacer jakis podzwigam siateczki
no prosze człowiek tu sie męczy i urodzic nie moze a Bosa cichaczem i juz na porodówce

Marta twoj sen sie sprawdził ahhah w połowie rzecz jasna

Malinka- ja cos czuje ze ty polecisz po bosej bo dzis mi sie sniłas własnie ze rodzisz

ok lece na sniadanie a pozniej spacer jakis podzwigam siateczki

ja juz po sniadaniu i mały łaskawie dal znak zycia:-)
wczoraj moje dziecko zgasiło tatusia jednym tekstem ponieważ dziewczyna jest bardzo pyskata i na wszytsko ma gotowa odpowiedz teraz było tak samo....
maż mówi do niej ze jak będziesz tak brzydko mówić to Bozia odetnie ci język,a jak bedziesz na mnie ręke podnosic do bićia to i ręce ci odetnie i nie bedziesz miała czym malowac........... na co nasze dziecko To bede malowac nogami
tak jak pani w filmie
i tate zatkało hahaah
ide sie ogarnąc bo szlafrok cos sie ostatnio do mnie za czesto przykleja
wczoraj moje dziecko zgasiło tatusia jednym tekstem ponieważ dziewczyna jest bardzo pyskata i na wszytsko ma gotowa odpowiedz teraz było tak samo....
maż mówi do niej ze jak będziesz tak brzydko mówić to Bozia odetnie ci język,a jak bedziesz na mnie ręke podnosic do bićia to i ręce ci odetnie i nie bedziesz miała czym malowac........... na co nasze dziecko To bede malowac nogami

ide sie ogarnąc bo szlafrok cos sie ostatnio do mnie za czesto przykleja
Czesc dziewczynki:-)
No i znowu nie było mnie jeden dzien i kolejna rodzi:-),musze czesciej znikac to wiecej marcoweczek sie rozsypie;-)
Bosa no to trzymam kciuki i gratuluje
ten sen co miał Twoj M z tym 28 to tylko troche sie pomylił co do daty porodu;-)
Malinka no Fred to niezły gigant
powodzenia u ginka;-)
Co do czujnosci eMkow to moj jakos noc sobie nie robi z tego ze to coraz blizej,wogole nie reaguje na moje stekanie i kwekanie;-) dopiero w sobote troszke zareagował;-) ja sobie lezałam na kanapie a on grał na kompie,po czym ja wstałam odniesc szklanke do kuchni i stoje za jego plecami i tak sobie walnełam ''kochanie ,ja rodze'' (wogole nie chciałam go straszyc;-)) a on prawie z krzesła spadł z wrazenia
i sie patrzy na mnie wybałuszajac oczy a ja w smiech
prawie sie obraził na mnie ze se jaja z niego robie
a potem to juz oboje sie smialismy z tego,przynajmniej wiem ze troche sie boi;-)
Lece poczytac co tu sie działo bo potem nie bede miec czasu bo znajoma wpada na włoski
Miłego poniedziałku:-)
ps
potwierdzam ze w Reserved sa przeceny bo wczoraj kupilismy mega sliczna sukienusie za 15zł,w smyku tez sa jeszcze przeceny-wziełam spiochy tez po 15zł Disneya,za to w tesco drozyzna i nic nie ma tylko sie wkurzyłam bo M stwierdził ze ten smyk drogi i w tesco bedzie taniej a tam d...a
No i znowu nie było mnie jeden dzien i kolejna rodzi:-),musze czesciej znikac to wiecej marcoweczek sie rozsypie;-)
Bosa no to trzymam kciuki i gratuluje

Malinka no Fred to niezły gigant

Co do czujnosci eMkow to moj jakos noc sobie nie robi z tego ze to coraz blizej,wogole nie reaguje na moje stekanie i kwekanie;-) dopiero w sobote troszke zareagował;-) ja sobie lezałam na kanapie a on grał na kompie,po czym ja wstałam odniesc szklanke do kuchni i stoje za jego plecami i tak sobie walnełam ''kochanie ,ja rodze'' (wogole nie chciałam go straszyc;-)) a on prawie z krzesła spadł z wrazenia

Lece poczytac co tu sie działo bo potem nie bede miec czasu bo znajoma wpada na włoski

Miłego poniedziałku:-)
ps
potwierdzam ze w Reserved sa przeceny bo wczoraj kupilismy mega sliczna sukienusie za 15zł,w smyku tez sa jeszcze przeceny-wziełam spiochy tez po 15zł Disneya,za to w tesco drozyzna i nic nie ma tylko sie wkurzyłam bo M stwierdził ze ten smyk drogi i w tesco bedzie taniej a tam d...a
kasienka77
Fanka BB :)
Witajcie
Proszę weekend i się zaczęło :-)i to w obydwu przypadkach od odejścia wód(a podobno to się zdarza tylko w 15% porodów)
u mnie w domu szpital , Ola i emek mają rota wirusa i jest strasznie, dwie noce nie spałam :-( i jestem mega zmeczona. Do tego strasznie sie boję , co będzie jak mnie też weźmie
. Moi przechodzą , ta chorobę strasznie, wczoraj wezwałam do nich pogotowie dostali leki i tyle, poprawa niewielka. Pani doktor powiedziała, że gdyby się u mnie zaczęło mam od razu jechać do szpitala.
Proszę weekend i się zaczęło :-)i to w obydwu przypadkach od odejścia wód(a podobno to się zdarza tylko w 15% porodów)

u mnie w domu szpital , Ola i emek mają rota wirusa i jest strasznie, dwie noce nie spałam :-( i jestem mega zmeczona. Do tego strasznie sie boję , co będzie jak mnie też weźmie

no 3 godz. pospałam jeszcze 
i dalej bym spała, ale tata wraca z sanatorium i tu pewnie niedługo zajrzy, więc muszę się pozbierać i ubrać ;-)
Scarletko - a mój na moje 'ała' mówi, nie marudź
sama chciałaś... i ja już od wczoraj dojrzewam do rodzenia bo za cięzko mi się zrobiło 
Papcia - o rany, ale on o Ciebie dba :-) Super
Malina - no to czekmay na fotosy
Agacina - niani używasz dla kota?

Dobrze, że się znalazł :-)
dobra lecę ogarnąć dom

no w końcu :-) i niech tak zostanie codziennie nowy news..
Pastela - widzisz... już się rozkręca na marcówkach.... :-)
Scarletko - a mój na moje 'ała' mówi, nie marudź

Papcia - o rany, ale on o Ciebie dba :-) Super
Malina - no to czekmay na fotosy
Agacina - niani używasz dla kota?

dobra lecę ogarnąć dom
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
no toś Bosa dopitoliła!! 

ja już po oddaniu krwi, wizycie w banku, praniu partii śpiochów, śniadaniu i czekam na wizytę położnej zastanawiając się wobec sytuacji Bosej co tu można jeszcze zrobić, skoro los daje mi co najmniej jeszcze jeden dzień :-)

ja już po oddaniu krwi, wizycie w banku, praniu partii śpiochów, śniadaniu i czekam na wizytę położnej zastanawiając się wobec sytuacji Bosej co tu można jeszcze zrobić, skoro los daje mi co najmniej jeszcze jeden dzień :-)