reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Justysia mąż planuje wyrobić tablice w tym tygodniu hehe a ja to pewnie dopiero w kwietniu na święta;)

haha ja nie przeproacowałam się za bardzo - siedziałam na dużej piłce i dyrygowałam raczej co gdzie i co wywalić, co zostawić itp. Teraz się zabrałam i podłogi pomyłam :)
ale humorek lepszy, bo już trochę bardziej czuję sie przygotowana :*
ok M.mi przez ramię zerka spadam

No Ewi nie zazdroszcze sytuacji my jak mieliśmy opla to co rusz nam sąsiedzi z zazdrości listwy wyrywali te boczne bo mieliśmy takiego samego jak oni a wiesz oni sie za bogoli uważali i biedaki im na ambicje wjechali a pózniej np przewod paliwowy nam przecieli a pózniej jak nie miał kto nim jeździć to coś tak w silniku pogrzebali że nawet 3mechaników nie było w stanie go naprawić i auto za 7tys poszło na złom za400zł ale nikt ich za ręke nie złapał wiec nic nie dało sie z tym zrobić

Marta czyli juz Ci wszystko wysyłam na Pw

papcia to prawda dzis przyjechal do mnie do Krakowa chlebek ktorym zajadalam sie teraz do kolacji :tak: takze przesylka expresowa :-D

Ewi nie rób mi smaka tym bardziej że ja na noc jeść nie moge

znowu mam te bóle @ hmm ciekawe kiedy to moje dziecko zechce wyjśc na ten świat wedle mnie niech tam siedzi tylko niech mi sie nie wypina pod samymi cyckami

a ja znów mm bole tym razem takie kłujące strasznie jak by mi ktos nóz do pipki wkładał do tego mały sie wierci wiec obłed:eek::eek: po kompieli przeszły ale po 30 min pojawiły sie na nowo............

postanowiłam ze nic sobie z tego nie robie dopóki nie scisnie nie tak ze nie bede mogła wstac..............

ehhhhhhhh dosc mam tych fałszywych alarmów

Ewi nie rób mi smaka tym bardziej że ja na noc jeść nie moge

znowu mam te bóle @ hmm ciekawe kiedy to moje dziecko zechce wyjśc na ten świat wedle mnie niech tam siedzi tylko niech mi sie nie wypina pod samymi cyckami

moja tez sie wypina pod cyckami samymi albo laduje w zebro maskara ale niech siedzi jak najdluzej albo inaczej tyle ile tego potrzebuje ;-)

reklama
Do góry