reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Wy tu o takich pysznościach a ja boje sie cokolwiek jeść bo na wieczór mam brzuch jak kamień jak zjem kęsa za dużo i potem zdycham juz nie wspominając o tym jak mnie od żołądka napieprzają plecy i to tak dziwnie bo tylko po prawej stronie na wysokości łopatek któras też ma takie dziwaczne bóle?

Marta a ten chlebek chrupiący ze smalecem i ogórasem sline mam do pępka a Ty poważnie mówiłaś że jesteś w stanie wysłać mi swój chlebuś bo jak tak to ja sie na to pisze ręcami i nogami

reklama
wloski juz zmyte brwi zrobione jeszcze pazury pomaluje ale to pozniej bo teraz doritos poszły w ruch z sosem salsa i przerwa na Magdę Gesler

Agacina- ja tez sie pasę wiec nie jestes sama ahhaah

Wy tu o takich pysznościach a ja boje sie cokolwiek jeść bo na wieczór mam brzuch jak kamień jak zjem kęsa za dużo i potem zdycham juz nie wspominając o tym jak mnie od żołądka napieprzają plecy i to tak dziwnie bo tylko po prawej stronie na wysokości łopatek któras też ma takie dziwaczne bóle?

Marta a ten chlebek chrupiący ze smalecem i ogórasem sline mam do pępka a Ty poważnie mówiłaś że jesteś w stanie wysłać mi swój chlebuś bo jak tak to ja sie na to pisze ręcami i nogami

PAPCIA wlasnie tydzien po tych bolach w lopatkach zaczelam miec te bolace skurcze brzucha i bol w krzyzu i pachwinach...:tak:

a bo tak sobie pomyslalam, ze teraz jestem gruba, po ciazy bede sie odchudzac i tak to teraz spelnie moje slodkie zachcianki, bo wegli mi za bardzo nie mozna jesc.
Tez Gessler bede ogladac, ale do zarcia nic nie mam ;-) dzis wsunelam tez pol paczki suszonej zurawiny. Pyyyycha!

Szukam jakiegos lezaczka, bujaczka czy cus.

Wracajac do kosmetycznego tematu, mam zamiar sobie francuza ciachnac na stopkach :) i jeszcze cos nakleje na nie, a co ;-)

jakby co to ze mna ok wszystko, udalo mi sie nie jechac na oddzial, ale pogadalam z polozna przez telefon, a ona wykonala 2 telefony i mnie przyjeli u nas w przychodni takiej walk in.
No i sprawdzili cisnienie, paskami mocz, sprawdzili sat(ilosc tlenu w krwii?) i wszystko absolutnie ok.
Mam sie zglosic jezeli cokolwiek bedzie sie dzialo do tej przychodni wlasnie (dziala 24 godziny na dobe), wiec jestem uspokojona.
Powiedzieli mi, ze to wlasnie prawdopodobnie bol neuropatyczny i tyle... ale nie byli pewni.

Pinka, dzięki za przypomnienie o Magdzie Gessler - już oglądam. Chociaż ostatnio za dużo Ramsey'a się naoglądałam i znowu mnie Madzia będzie pewnie wkurzać, ale co tam!

A ja mam straszną ochotę na wypad do Wedla na czekoladę z malinami!!! A tu za bardzo nie wolno... Niby lekarz pozwolił już zluzować z dietą, że być może alarm cukrzycowy był nie do końca uzasadniony, bo cukier mi w ogóle nie skacze, ale jakoś nie wiem... Może jak sobie daruję wszelkie inne węglowodany jutro, to taka czekolada będzie ok?

reklama
witajcie

harsh uff fajnie ze wszystko ok z twoim zdrowkiem :-)

aga_cina szoruje lustra itd. wtedy moze bedzie twoj synek juz niedlugo z toba ??;-)

pinka widze ze wczorajszy alarm byl falszywy ;-)

Do góry