reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pinuś - widzę, że przygotowania na porodówke ida "pełna parą".

Bosa - ja to Cie nie zainspiruję, bo na tej obczyźnie, to za mną "chodzą" tradycyjne dania.

Ja w następny piątek wybieram się na dopieszczanie - manicure i pedicure:), ale musze Wam powiedzieć, że w życiu nie miałam tak słabych paznokci jak teraz, normalnie, każdy się rozdwaja i łamie, noszę juz tak krótkie, ze bardziej nie da się ich obciąć. O skórze na twarzy nie wspomnę, tak sucha, aż się łuszczy i tez nie wiele na to pomaga:-(

reklama
Katjusza- udanego wypadu na miasto:) Ja też bym tak gdzieś poszła ale kompletnie nie mam dzisiaj na nic ochoty;p
Asco- Ja na początku ciąży miałam mocno słabe paznokcie:p Bo rozdwajały się i łamały straszliwie a teraz rosną jak na drożdżach i są bardzo mocne:)

justysia- to juz palma na łeb odbija haaaaa musze cos ze soba zrobic wiec sie głaszcze hiihihi

Bosa- juz mi nie zalezy niechce wychodzic to nie łaski bez:-D:-D

Katjusza- w takim razie udanego wypadu:tak::tak:

Asco - eeeee tam na porodówke juz nie tak dla siebie zeby lepiej sie poczuc:tak::tak:

moze se jeszcze jakies foty stzrel w całości pod warunkiem ze wejde w kiecke;-)

melduje sie :)

sprobuje was nadrobic,no ale nie wiem ile tam naskrobalyscie przez caly dzien ;-)

My bylismy na takim spotkaniu rodzicow z dziecmi, B. sie wyszalal, potem na frytkac i na malym pokazie Barney'a.
I padam ;-) tzn. ja czuje sie dobrze,za to moje krocze nie najlepiej :-D jakby mnie ktos minimum 50 razy porzadnie z glowki strzelil--hmm... ciekawe kto :-D
Chlopakow zostawilam na placu zabaw a sama moge teraz chwile odpoczac :)
i poczytac co tam u was i czy ktoras sie przypadkiem nie rozpakowala :p

Bosa, jutro z głodu nie padniesz - już gotowe - szykuj smalczyk i ogóry kiszone;-).
U mnie na obiad kalafiorowa a na drugie paluszki rybne i fryty z piekarnika - jeszcze ino bym lodami jagodowymi dopchała:dry::dry::laugh2::rofl2:.

Widzę że uroda na tapecie - dziś zrobiłam porządek z łapkami, w poniedziałek kumpela ma mi farbę na odrosty położyć, wtorek kosmetyczka a w środę do ginka:tak:. A mi w ciąży zawsze włosy się wzmacniają i grubsze są:tak::-).

Hehe ja widzę że teraz wszystkie na frytki ochota dopadła:p Ja wczoraj też z siostrą robiłyśmy:p I to z 5 porcji bo wszyscy ochoty nabrali:p Ale takie swojskie z ziemniaczków domowych a nie kupcze z torebki:p I dzisiaj znowu mam na nie smak tak jak czytam co szykowałyście dzisiaj:p

Wrabalam cale opakowanie Oreo :eek: Ale sie pase na tej koncowce ciazy

Jutro mam zamiar zrobic rosolek i makaron domowy.

Mam nadzieje, ze HArsh pojechala do tego szpitala.

Lustra jednak nie pomyte. Jakos dzien mi uciekl. Jakis film ogladnelismy, malo ciekawy zreszta.

A na kolacje to moze jednak zrobie te gofry. Albo platki zaleje mlekiem...

Ale mam jakies kosciste dziecko. Ciagle mi kolanami jezdzi po brzuchu. Pochwale sie, ze pepek mi nie wylazl i nie wylezie mam nadzieje juz :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry