reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa nie wiem czy nikt Ci nie powiedziała ale do cc czy nawet naturalnego porodu musisz mieć choć 1paznokiec bez niczego tzn żadnych lakierów żelów i akryli bo jak cos sie dzieje to najszybcie po paznokciach widać u nast w koło wszedzie bardzo rygorystycznie tego pilnują więc ja bym sobie te żele na Twoim miejscu darowała
Słyszałam Papcia i już nawet swojego gina o to pytałam. Powiedział, że jeżeli mam przezroczysty żel tylko, to nikt mi nic nie powie, podobnie z lakierem bezbarwnym. Bo to chodzi o to, żeby ewentualne zasinienie było widać.

A ja mam ochotę coś fajnego ugotować i nie mam pomysłu. Proszę mnie zainspirować, co? Pliiiiissss!!!!

reklama
Harash jak bylam w szpitalu to przyszla dziewczyna ktora tez puchla bolala ja strasznie glowa i okazalo sie ze ma zatrucie ciazowe wiec moze lepiej to sprawdzic?

Bosa tez myslalam o akrylu ale wlasnie nie wiem czy robic bo jak mi beda kazac sciagac na porodowce to ja dziekuje;)

Malina pogadaj o swoich obawach z lekarzem ja bym juz tez z mila checia chciala urodzic tymbardziej ze mam miec cc a on mnie dalej 3ma i juz na srode umowil sie ze mna na wizyte czyli jak widac nie spieszy mu sie aby dac mi skierowanie predzej zaczne rodzic niz mi chyba je da

Smacznego Buzial :)

Masz rację Cornelko, w poniedziałek mam wizytę! Trzymam kciuki zatem za Twoją środową i papierek ze skierowaniem :D

A ja zmykam na coś słodkiego i prasowanie..........

malina- a ty sie masowałas w koncu????????????? tzn brodawki????????

ja własnie farbe mam na włoskach zaraz brwi i pazurki robie:-p

Witajcie dziewczyny w sobotnie popołudnie. U mnie jakoś dzisiaj nie bardzo :( Cały dzień chodzę jakaś zmęczona.. ciągle chce mi się spać i do tego bolą mnie zatoki:( Jestem u rodziców ale już nie mogę się doczekać kiedy będę w domciu, bo bym sobie poprała pościel dla malutkiej żeby wszystko było gotowe. Jeszcze na dodatek chyba mam jakąś infekcje pochwy bo mnie piecze i swędzi :/ A myślałam że już nic nie załapię do końca ciązy. Na szczęście w poniedziałek do gina.

PINKa- masz jeszcze siłę na dopieszczanie się;P?

Ostatnia edycja:
na szarlotke malina:) dobre te plackowate frytki nawet sie upiekly troche inaczej zrobilam bo w piekarniku pieklam na grillu ale chyba nawet jeszcze lepsze niz normalne olejowe:) prasowanie...wrrrr:(
A ja w piatek jak bede u tej kolezanki to podobno trzyma dla nas ciuszki po jej obu chlopakach bo ten drugi dzieciaczek dwu i pol miesieczny urodzil sie dosc duzy teraz ma ponad 5 kilo i ona juz nie chce wiecej dzieci i wszystko ma dla nas juz w workach...jeszcze pile porodowa i jakies zabawki bo mowi ze w pokoju mlodych to juz nie ma sie jak ruszyc:):)ale fajnie bo nawet nie przypuszczalam ze cos od kogos dostaniemy a ze jej maluch z tego tak szybko wyrosnie - bo urodzil sie w II pol listopada - to juz wogole:szok: ciekawe czy te rzeczy ktore mam to chociaz raz zostana zalozone?? czy od razu beda za male...

No Pinka, jak już się wylaszczysz, to kto wie? Może pójdzie ekspresem?

A ja właśnie zmontowałam makaron z sosem szpinakowym. I to nie było to :confused2:. Zapakowałam w pojemnik próżniowy, może przyda się na tygodniu i kombinuję dalej. Bo mnie nosi!!! Normalnie zajmę się metaloplastyką albo pleceniem koszy!!!! M. co prawda twierdzi, żebym lepiej już bzdury plotła, ale to robię i tak, więc się nie liczy!

reklama
Do góry