reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Jezeli Wam wyszlaby szyneczka i schabik, to mi chyba baleronik ;) Bo w tej ciazy to K. przytyl bardziej ode mnie :-D.

Dokłądnie...jakiś psycholog powinien to opisac...Mój tez przytyła mieści sie tylko w jedne jeansy które były na niego za duże przed ciążą!!!:-):-D:-):-D To jakaś ciąża przez indukcje...

reklama
Dokłądnie...jakiś psycholog powinien to opisac...Mój tez przytyła mieści sie tylko w jedne jeansy które były na niego za duże przed ciążą!!!:-):-D:-):-D To jakaś ciąża przez indukcje...

a moj eMek ma zachciewki ciazowe-jedzeniowe a ze przytyl to swoja droga :-D i powiedzial mi ze on ta ciaze wspolodczuwa ;-)

wrocilam do domu a tu jak zawsze kilka stron do nadrabiania ;-)
A teraz jak moglabym byc przez chwile na biezaco to na forum nastala cisza :-D

Jeny ale sie wściekłam umówiłam sie dzisiaj z emem że sie odpicuje i zrobimy sesje brzuszkową i co?!!! nałożyłam henne na brwi tą co zawsze i kuźwa wygladam jakby mi ktoś smołom pomalował a zawsze tak delikatnie mi barwiło a ten zamiast mi wspólczuć tylko siedzi i sie polewa ze mnie szkoda że mi do smiechu nie jest

A co do chrzcin to dzisiaj obdzwoniłąm sobie knajpki i wyobraźcie sobie że u mnie za obiad z 2kawałkamim mięsa +kawa i2kawałki ciasta życzą sobie od65-120zl za osobe chyba i po*** normalnie

kur.........................aaaaaaaaaaaa jakie bole mnie dopadły ze zgina mnie dosłownie w pół leje sobie własnie wode do wanny i zobaczymy czy mi przejdzie czy rozwinie sie bardziej!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaa az mnie do tyłka wszytsko ciagnie

ale produkcja !! witam sie i ja wieczorkiem !
SCARLETKA - gratulacje:)
PAPCIA - ja tez dzis sie farbowalam ale na wlosach na glowie i dzieki bogu wyszlo ok nie sa to pasemka od fryzjera ale wyszedl ladny kolorek a balam sie jak cholera robic to sama zwlaszcza na jasny kolor:) ale beda jaja jak mnie emek zobaczy bo nic nie wie ze zmienilam troche kolor wlosow na ciemniejszy:-)

milego wieczorka kulki;-)
PINKA ale jaja:-)rodzisz??

Mój eMek nie dość, że ma zachcianki zywieniowe, brzuchol mu urósł, to ostatnio tak ja - drapie się po brzuchu i mówi, że ta ciąża jest taka piękna:) Nie wspomnę, że ciągle powtarza, że po ciąży razem będziemy się odchudzać:crazy:

reklama
pinka to wskakuj do tej wanny i potem melduj czy przeszlo czy jedziesz do szpitala.
A moze juz dzis bedziesz tulic swoje malenstwo :)

Do góry