reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

oo pustawo się zrobiło, my z emkiem wieszamy w łazience nową suszarkę, tzn. emek wiesza a ja sikam po nogach bo nic mu do niczego nie pasuje i pląta się cały w sznurkach :-D:-D:-D

reklama
ja juz ogarnełam całą chatę popastowałam podłogi poprasowałam mega sterte poukładałam itp.... a teraz wszystkie czesci ciała mnie bola ze zaczynam sie zastanawiac czy dam rade wstac bo zasiadłam na sofie i popijam herbatke malinową i zaraz gazetkę jakąś przelece:tak:.........

Malina- to dzis ostrzej poćwicz haahhz tym masowaniem brodawek ehheheh
Ewi-w takim razie udanego wypadu ci zycze i poprawy nastroju:tak: a co do ciasta to męzo mi cos przywiezie bo te angielskie gówna to nawet tortu nie przypominaja.....
Justysia- tu nie jedna myslała ze szybciej urodzi ale dalej sie kulamy 2w1 ale zycze zebys ty urodziła tak jak chcesz......
harsh -no wlasnie przepisa dawaj:tak::-D zobaczymy z tym ksiezycem haha najwyzej troszke powyje:-D:-):tak:
bosa- moje dziecko tez zyje w przekonaniu ze dziadków ma tylko jednych przykre to ale trudno skoro moi rodzice tak wybrali kiedys jej wszystko opowiem pewnie nie bedzie to miła rozmowa ale cóz zycie..............
ola- nie pekaj twój wróci a ty dalej bedziesz 2w1 hihihi

ale mnie kłuje w pi............ jak chce siąsc na prosto ze zaraz zwariuje:rofl2:

Pastela,
nie strasz dzieci i zwierzat! Kurcze... moj Olo totalna olewka..to znaczy przeszkadzal i w ogole...ale ostatnio wymyslil, ze ja mam w brzuchu jajo dinozaura i ze on bedzie mial malutkiego do zabawy...

ale te dzieci mają wyobraźnię:-) Mój Piotruś gdy się dzisiaj rano ubierałam, przybiegł do mnie spojrzał na brzuch, zainteresował go pępek, wyciągnął palucha i nacisnął jak klakson z odgłosem: "bip, bip":-D po czym zapytał:"mamuś, a czy dzidziuś wyjdzie przez pępek?:-D"
w ogóle ostatnio zrobił się pan mądraliński. Przed wczoraj siedział długo z lusterkiem w ręce i dumał, a po chwili przybiegł zaaferowany z krzykiem: " mamo mi już rośnie broda!!!":-)
Albo grzebał mi w portfelu, za co dostał ode mnie naganę. Z obrażoną miną wyszedł z pokoju wcześniej waląc tekstem: " no dobra, znajdę sobie inną robotę:-p"

Ostatnia edycja:
witajcie ja dzis bylam na tym wymazie na paciorkowca potem z wizyta u kuzynki ktora urodzial w grudniu niedawno wrocilam ale naprodukowlayscie stron :szok:

Katjusza, to może chociaż szynka wyjdzie z oplątanego sznurkami męża?

hehehe dobre dobre:-)
wcale się nie dziwię, że nic z tego nie ma. Jak swojego emka poprosiłam żeby mi naprawił umywalkę, bo się przepchała. wziął się ochoczo do pracy. odkręcił, co się dało. Jednak zadanie go przerosło. Po złożeniu rurek, zostało kilka części, które jego zdaniem nie pasowały:rofl2: i tym sposobem zamiast myć rąk myło mi nogi:-D

hehehe dobre dobre:-)
wcale się nie dziwię, że nic z tego nie ma. Jak swojego emka poprosiłam żeby mi naprawił umywalkę, bo się przepchała. wziął się ochoczo do pracy. odkręcił, co się dało. Jednak zadanie go przerosło. Po złożeniu rurek, zostało kilka części, które jego zdaniem nie pasowały:rofl2: i tym sposobem zamiast myć rąk myło mi nogi:-D

jezusmaria nie strasz mnie :baffled::baffled::baffled:

p.s. Bosa - taki mój schabik :-)

Jezeli Wam wyszlaby szyneczka i schabik, to mi chyba baleronik ;) Bo w tej ciazy to K. przytyl bardziej ode mnie :-D

Katjusza, trzymam kciuki!

Ewe, ja tez mam w rodzinie 2miesieczne dziecko i jest super...ale jak sobie na nia patrzylam i myslalam, ze ja tez takie bede miec wkrotce...ehhh...

reklama
Do góry