katjusza77
szczęśliwa mama :-)
oo pustawo się zrobiło, my z emkiem wieszamy w łazience nową suszarkę, tzn. emek wiesza a ja sikam po nogach bo nic mu do niczego nie pasuje i pląta się cały w sznurkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pastela,
nie strasz dzieci i zwierzat! Kurcze... moj Olo totalna olewka..to znaczy przeszkadzal i w ogole...ale ostatnio wymyslil, ze ja mam w brzuchu jajo dinozaura i ze on bedzie mial malutkiego do zabawy...
oo pustawo się zrobiło, my z emkiem wieszamy w łazience nową suszarkę, tzn. emek wiesza a ja sikam po nogach bo nic mu do niczego nie pasuje i pląta się cały w sznurkach
Katjusza, to może chociaż szynka wyjdzie z oplątanego sznurkami męża?
hehehe dobre dobre:-)
wcale się nie dziwię, że nic z tego nie ma. Jak swojego emka poprosiłam żeby mi naprawił umywalkę, bo się przepchała. wziął się ochoczo do pracy. odkręcił, co się dało. Jednak zadanie go przerosło. Po złożeniu rurek, zostało kilka części, które jego zdaniem nie pasowały i tym sposobem zamiast myć rąk myło mi nogi