reklama
Harsh, mój M. też sobie do serca wziął hasło "jesteśMY w ciąży" ;-) Solidarność przynajmniej chłopina wykazuje ze mną :-)
Papcia, zemścij się! Jeśli ma mocny sen to powinnaś dać radę go w nocy tą henną potraktować .
Pinka, oj jeszcze dostaniesz czego chciałaś!
A swoją drogą, gdyby nie niepodokańczane pewne rzeczy w pracy, to pewnie sama bym teraz taką herbatkę piła masując cycki i bzykając eMka ;-)
Papcia, zemścij się! Jeśli ma mocny sen to powinnaś dać radę go w nocy tą henną potraktować .
Pinka, oj jeszcze dostaniesz czego chciałaś!
A swoją drogą, gdyby nie niepodokańczane pewne rzeczy w pracy, to pewnie sama bym teraz taką herbatkę piła masując cycki i bzykając eMka ;-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Papcia[/B], zemścij się! Jeśli ma mocny sen to powinnaś dać radę go w nocy tą henną potraktować .
rechecheche wyobraziłam sobie Papcię i jej męża - oboje z mega wyfarbowanymi brwiami - i minę położnych na porodówce jakby się tacy zjawili ihhihihihihii!!! zesikam się :-)
Ostatnia edycja:
no, no PINKA czekamy na info po kąpieli, mi kłucia przeszły na dziś, z czego się bardzo cieszę ;p bo były mega nieprzyjemne
Papcia - sorki kochana, ale też parsknęłam na chwilkę smiechem, sorki wiem, że Tobie nie do śmiechu. No i coś da się z tą henną zrobić? No to przyznam się, że w grudniu pofarbowałam włosy standardowo na czekoladę a wyszła... czerwień .
Papcia - sorki kochana, ale też parsknęłam na chwilkę smiechem, sorki wiem, że Tobie nie do śmiechu. No i coś da się z tą henną zrobić? No to przyznam się, że w grudniu pofarbowałam włosy standardowo na czekoladę a wyszła... czerwień .
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Katjusza, a jeszcze jakby maleństwo się z takimi breżniewami urodziło, to by dopiero była sensacja na szpital!
Papcia - pokazali by Was wtedy w Teleexpresie, w galerii pozytywnie zakręconych!! :-)
papcia heh faktycznie moglo to troche smiesznie wygladac ;-)
choc wcale sie nie dziwie,ze tbie nie bylo do smiechu.
Zawsze sie wkurzalam jak mi siostra (kosmetyczka) henne na brwi robila, bo mi zawsze wydawalo sie,ze zrobila za ciemne ;-)
Od dluzszego czasu maluje kredka, ale myslalam o hennie przed porodem--- no ale moze jednak zrezygnuje
choc wcale sie nie dziwie,ze tbie nie bylo do smiechu.
Zawsze sie wkurzalam jak mi siostra (kosmetyczka) henne na brwi robila, bo mi zawsze wydawalo sie,ze zrobila za ciemne ;-)
Od dluzszego czasu maluje kredka, ale myslalam o hennie przed porodem--- no ale moze jednak zrezygnuje
Ostatnia edycja:
reklama
H
Harsharani
Gość
rechecheche wyobraziłam sobie Papcię i jej męża - oboje z mega wyfarbowanymi brwiami - i minę położnych na porodówce jakby się tacy zjawili ihhihihihihii!!! zesikam się :-)
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Papcia, z mojego doswiadczenia jezeli masz cytryne albo chociaz sok z niej- poki henna nie jest trwala czy tam 'stara', lec i przecieraj. Ewentualnie bardzo delikatnie woda utleniona, ale nie za dlugo, bo sie zrobia pomaranczowo brazowe... Ewentualnie naloz wielka ilosc kremu tlustego badz margaryny (moze byc nivea krem)...Aha, i specjalnie dzisiaj zalozylam sobie gg Nie tlen.
Pinka, mowilam, ze pelnia???????
A wiecie co? Jestem okropna matka. Olaf obgryzal paznokcie... Nie wiem czemu,bo nie ma powodu do bycia nerwowym, wiec myslimy, ze to jedna z jego fiksacji...
No i pokazalam mu ludzi bez palcow (palcy?) i ze specjalnymi protezami. Powiedzialam, ze jezeli nie przestanie obgryzac, to same mu poodpadaja i bedzie jak taki pan ktorego widzial niedawno- mial tylko 2 palce i nazywaja go w okolicy krabem...
No i Olo juz nie obgryza
Ruda, ja zawsze pedzelkiem i specjalnym cieniem maluje, ale zawsze mi sie wydaje, ze za ciemno... a na henne dostalam uczulenie...
Moi chlopcy wymyslili sobie nalesniki wiec chyba im zrobie...
Ostatnio edytowane przez moderatora: