reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Papcia, wybacz, ale sama sie rozesmialam ;-)

Pinka - ale numer! jeszcze ta pelnia na Ciebie podziala ;-) Trzymam kciuki by gladko poszlo jak cos :-) M. juz w domu?

Harsh, mój M. też sobie do serca wziął hasło "jesteśMY w ciąży" ;-) Solidarność przynajmniej chłopina wykazuje ze mną :-)

Papcia
, zemścij się! Jeśli ma mocny sen to powinnaś dać radę go w nocy tą henną potraktować :rofl2:.

Pinka
, oj jeszcze dostaniesz czego chciałaś!

A swoją drogą, gdyby nie niepodokańczane pewne rzeczy w pracy, to pewnie sama bym teraz taką herbatkę piła masując cycki i bzykając eMka ;-)

Papcia[/B], zemścij się! Jeśli ma mocny sen to powinnaś dać radę go w nocy tą henną potraktować :rofl2:.

rechecheche :-D:-D:-D wyobraziłam sobie Papcię i jej męża - oboje z mega wyfarbowanymi brwiami - i minę położnych na porodówce jakby się tacy zjawili :-D:-D ihhihihihihii!!! zesikam się :-)

Ostatnia edycja:
Ha ha ha ale śmieszne zaraz ide sie wykąpac i spróbuje to zmyć dobrze że mnie to dziadostwo szybko schodzi

Kasiu kto jak kto ale ja sie dzisiaj na porodówke nie wybieram przecież sesje musze sobie zrobić

Katjusza, a jeszcze jakby maleństwo się z takimi breżniewami urodziło, to by dopiero była sensacja na szpital!

Pinka, melduj się po wyjściu z wanny!!!

no, no PINKA czekamy na info po kąpieli, mi kłucia przeszły na dziś, z czego się bardzo cieszę ;p bo były mega nieprzyjemne

Papcia
- sorki kochana, ale też parsknęłam na chwilkę smiechem, sorki wiem, że Tobie nie do śmiechu. No i coś da się z tą henną zrobić? No to przyznam się, że w grudniu pofarbowałam włosy standardowo na czekoladę a wyszła... czerwień :wściekła/y:.

papcia heh faktycznie moglo to troche smiesznie wygladac ;-)
choc wcale sie nie dziwie,ze tbie nie bylo do smiechu.
Zawsze sie wkurzalam jak mi siostra (kosmetyczka) henne na brwi robila, bo mi zawsze wydawalo sie,ze zrobila za ciemne ;-)
Od dluzszego czasu maluje kredka, ale myslalam o hennie przed porodem--- no ale moze jednak zrezygnuje :p:p

Ostatnia edycja:
reklama
rechecheche :-D:-D:-D wyobraziłam sobie Papcię i jej męża - oboje z mega wyfarbowanymi brwiami - i minę położnych na porodówce jakby się tacy zjawili :-D:-D ihhihihihihii!!! zesikam się :-)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Papcia, z mojego doswiadczenia ;) jezeli masz cytryne albo chociaz sok z niej- poki henna nie jest trwala czy tam 'stara', lec i przecieraj. Ewentualnie bardzo delikatnie woda utleniona, ale nie za dlugo, bo sie zrobia pomaranczowo brazowe... Ewentualnie naloz wielka ilosc kremu tlustego badz margaryny (moze byc nivea krem)...Aha, i specjalnie dzisiaj zalozylam sobie gg :) Nie tlen.

Pinka, mowilam, ze pelnia???????

A wiecie co? Jestem okropna matka. Olaf obgryzal paznokcie... Nie wiem czemu,bo nie ma powodu do bycia nerwowym, wiec myslimy, ze to jedna z jego fiksacji...
No i pokazalam mu ludzi bez palcow (palcy?) i ze specjalnymi protezami. Powiedzialam, ze jezeli nie przestanie obgryzac, to same mu poodpadaja i bedzie jak taki pan ktorego widzial niedawno- mial tylko 2 palce i nazywaja go w okolicy krabem...
No i Olo juz nie obgryza :)

Ruda, ja zawsze pedzelkiem i specjalnym cieniem maluje, ale zawsze mi sie wydaje, ze za ciemno... a na henne dostalam uczulenie...

Moi chlopcy wymyslili sobie nalesniki wiec chyba im zrobie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry