mamii
Fanka BB :)
Cliford powodzenia na sesji!!! &&&&&
Harsh - masakra z tę twoją rodzinką - nawet nie wiem do czego to porównać ....
dużo zdrówka dla Ola
Milutek już spacerki planuje!!!!!!!! :-) I chrzciny, jak fajnie :-)
O rany !!! 40 gości - my to 12 max. ja to kicham, i też jakąś restaurację wynajmiemy, tzn stół jeden z rezerwacją
Ja nie wyobrażam sobie stać przy garach, ani gonić do roboty jedną czy drugą babcię - chociaż pewnie by z chęcią pomogły, więc ilość osób musi być dostosowana również do możliwości naszego portfela ... . Zjedzą obiad, deser i nara -do domu - przecież kurde małe dziecko najważniejsze !!!!!!!
Ewe Gratulacje zdanego egzaminu!!!
Markuł WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
Malinka dużo zdrówka, a co tobie się tak spieszy z tym rozpakowywaniem????
Bosa a co lekarz na te twoje wymioty??? Żadnej rady, ani pomocy???
Justysia również dużo zdrówka życzę
Pastelka zdrówka dla synka!!!!!!!!!
Oj co to za choróbska was dopadają
Kurde nie mam siły już wam odpisywa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Papcia przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac
Pinka żyjesz??? Czy to już???
łoooooooo - nie wierzę, że was nadrobiłam :-)
Harsh - masakra z tę twoją rodzinką - nawet nie wiem do czego to porównać ....
dużo zdrówka dla Ola
Milutek już spacerki planuje!!!!!!!! :-) I chrzciny, jak fajnie :-)
O rany !!! 40 gości - my to 12 max. ja to kicham, i też jakąś restaurację wynajmiemy, tzn stół jeden z rezerwacją
- no proszę Cię kobieto bez przesady - u nas też wiele osób liczy na zaproszenie, ale nas po prostu na to nie stać - więc się przeliczą - jak są normalni to się nie obrażą, poza tym to chrzciny, a nie wesele - jak nie macie ochoty kogoś zapraszać, to po co sobie kłopot robić i jeszcze przy takim maleństwie ... nie daj się!!!!!!!!bo u mnie wszyscy wszystkich zapraszają. Moja chrześnica (córka mamy siostry) np. ciągle chodzi i powtarza że będzie mała Hania i pojadą na chrzciny itd. i co ja mam zrobić? Zaprosić 12 latkę samą czy w ogóle nie prosić i zrobić jej przykrość. Głupie sytuacje... Więc pewnie będę musiała zaprosić i mamy i taty rodzeństwo i dziadków bo to ich pierwsza prawnuczka a jak ja zaproszę to i M zaprosi no i bedzie tłum...
Ja nie wyobrażam sobie stać przy garach, ani gonić do roboty jedną czy drugą babcię - chociaż pewnie by z chęcią pomogły, więc ilość osób musi być dostosowana również do możliwości naszego portfela ... . Zjedzą obiad, deser i nara -do domu - przecież kurde małe dziecko najważniejsze !!!!!!!
To dobrze!!! nie wyobrażam sobie takiego leniwego sierściucha , a do pewnego stopnia oczywiście to też kwestia ułożenia zwierzaka.Mami moja babcia ma takiego psa i wierz mi że ja myślałam że większych psotników od bernardynów nie ma a jednak berneński pies pasterski wydaje mi sie w tym momencie nie do pobicia tak broi
Ewe Gratulacje zdanego egzaminu!!!
Markuł WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
Malinka dużo zdrówka, a co tobie się tak spieszy z tym rozpakowywaniem????
Bosa a co lekarz na te twoje wymioty??? Żadnej rady, ani pomocy???
Koncia, a jak sie zacznie to wszystkie na raz nas ruszy zobaczyszhej laseczki marcóweczki :-)
W porównaniu z innymi miesiącami, to coś wolno się rozpakowujemy
Justysia również dużo zdrówka życzę
Pastelka zdrówka dla synka!!!!!!!!!
Oj co to za choróbska was dopadają
Kurde nie mam siły już wam odpisywa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Papcia przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac
Pinka żyjesz??? Czy to już???
łoooooooo - nie wierzę, że was nadrobiłam :-)