reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry:-)
TO chyba juz jakiś nałóg z kawką zasiadam przy kompie , :tak:i od razu na BB forum , niedługo nie będziemy mogly wytrzymać bez forum ,ale wsparcie i dobre słowo bezcenne ,a do marca pewnie i przyjaźnie się zawiążą:-)

Ostatnia edycja:
reklama
bosonozka nie znam twojego brata ani calej sytuacji, ale skoro jest mu tam zle samemu to tym bardziej powinien walczyc o to aby wziasc do siebie cala rodzine. Wiele osob zyje tu samemu, albo wlasnie z zona i dziecmi. Wiec wytlumaczenie,ze on czuje sie zle tam sam i zadowala sie przyjezdzajaca zona a o dziecko nie ma sil walczyc zeby rowniez przyjechalo,to chyba zadne wytlumaczenie.No ale to tylko moje zdanie, a tak jak mowie nie znam sytuacji ;)

ja juz po sniadanku i najchetniej wrocilabym spowrotem do lozka :) no ale bartus jest innego zdania i woli sie bawic :-D

dzień dobry,
ja znów bez mdłości :-D Wiki bardzo kaszlał całą noc, koń wczoraj mial objawy kolki moczowej i wystraszyl mnie nieźle, ale trzymam się - Pierwszy raz podałam mu domięśniowo serię zastrzyków rozkurczowych i moczopędnych i jestem dumna z siebie.
Więc ogolnie mam co robić. Pewnie nie chwaliłam się, że mam konia w stajni przy domu + 2 kucyki Wiktora i 2 kozy i 3 psy, 2 koty, zółwia....
pozdrawiam

Witam :happy2: Ja już niestety po urlopie :crazy:, próbuję przyzwyczaić się do normalnego życia od wczoraj :-D, ale jakoś marnie mi to wychodzi, jeszcze się nawet nie rozpakowałam, nie chce mi się:no:

Dawno mnie tu nie było, więc mam spore zaległości

Witam wszystkie nowe marcóweczki :-)

Mi już na szczęście mdłości troszkę przeszły, ale za to teraz jestem bardzo śpiąca, wstaję rano i po godzinie mam ochotę wrócić do łóżka :-p a wieczorem jak się położę, to zasnąć nie mogę :blink:

Pozdrawiam wszystkie mamusie, ja uciekam, bo mam dzisiaj w planach pranie, sprzątanie, odkurzanie, robienie obiadu, rozpakowywanie sie, no i jeszcze basen z małą :szok:

hej hej!!!
witam kochane, jeden dzień pogody i u nas znowu się skiepściła wrrrrrrrr
po pół godzinnych mdłościach i helikopterach czuję się znośnie, tak jak kasienka sączę kaweczkę:-)
futrzaczku życzę naładowania baterii żebyś przez ten urlop wypoczęła i już w lepszej kondycji wróciła do pracy. choć obawiam się, że 2 tyg to jeszcze mało by te senności przeszły
pastela tylko się cieszyć, że mdłości brak, bo życie od razu inne;-)
ja znowu z rudą chcę wracać do łóżka:zawstydzona/y: jeszcze wściekła jestem, bo sobie z m planowaliśmy jakiś wyjazd, działeczkowanie, a okazało się, że urlopu wziąć nie może, bo z projektem jest w d.. chodzę i rzucam piorunami, bo wszyscy pracownicy się urlopują, a ten za nich tyra, a urlop weźmie w grudniu popołudniu, kiedy będzie prało żabami:wściekła/y:

Witam :happy:
u mnie nie jest tak ładnie, ciągle pada:-(
Pastela ja też uwielbiam zwierzęta, w domu mam yorka małego, z którym właśnie musiałabym wyjść na dwór, ale mi sie nie chcę w taką pogodę. No ale musze sie w końcu ruszyć ;-) pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia :-)

reklama
Do góry